Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Myral eu am avut numarul ,la sarcina trecuta de la 7 saptamani,atat aveam la prima consultatie ,dar multi doctori aproape de finalul sarcini isi dau numerele de tel.

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Amar si pt tine si pt bebe

felicitari gravidutzelor pentru fetite , acum vine vremea fetitelor!!!

Mandarinutza 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Anaist72, nici nu stiu ce sa mai zic. Am ramas fara replica. Cand ma gandesc ca si eu cand am primit rezultatele de la TT saptamana trecuta, ma panicasem de nu mai stiam de mine, mai ales ptr ca nu intelegeam care este valoarea normala vis a vis de rezultatele mele. Astia de la clinica mi-au trimis rezultatele prin posta fara sa treaca limitele normale si totul era in islandeza. Am dat telefoane peste telefoane, am cautat pe internet si al naibii daca gaseam ceva. Pana la urma am dat de moasa mea, care fusese la piscina si avea tel inchis, si ne-a edificat ce si cum.
Dar sincera sa fiue, abia acum, dupa ce le-am comparat cu ale tale, s-a mai facut lumina un pic.
Parerea mea este sa iei totul asa cum vine, sa nu te consumi ca sa-i faci rau lui bebe, si sa discuti cu medicul tau care ti-a facut FIV-ul. Uneori pot aparea erori, sau poate chiar ptr ca ai facut FIV valorile pot fi altele.
Ma gandesc la tine sa fie totul ok si iti tin pumnii.

Devylla, Sabina, ieri citeam in revista Baby nr 2, pe care v-o recomand si e tare buna, mie mi-o trimite mama lunar , ca daca durerea de cap din sarcina dureaza mai mult de 2 ore continuu si nu scade in intensitate, trebuie luata legatura cu medicul, cauza fiind tensiunea. Nu vreau sa va sperii, dar cred ca ar fi indicat sa intrebati macar. La inceputul sarcinii si eu am avut migrene din astea, stiu ca erau cumplite, asa ca inteleg prin ce treceti.
Numai bine va doresc si mult sanatate.

Nana, 14+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Of, Sabinutza, imi pare rau ca ai si tu migrene.
Nana, si mie mi-a fost teama de chestia cu tensiunea, dar am tensiunea normala spre joasa....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Sabina
Nana, si mie mi-a fost teama de chestia cu tensiunea, dar am tensiunea normala spre joasa....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Bun asa. Eu de cand cu sarcina, mi-am cumparat tensiometru sa il am in casa si cum simt ca e ceva in neregula, imi iau tensiunea ca sa vad ce si cum.

Nana, 14+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna fetelor,
Am fost sa fac TT, si ECO. Am iesit de la eco tare fericita, de fapt nu am cuvinte sa va spun cat de fericita sunt. Bebe este ff bine, dormea cu manuta sub cap, s-a trezit si a inceput sa faca cica ''gimnastica''Este totul ok, are 110mm si 139 de grame, iar in dreptul la toate masuratorile scrie normal. Pliul nucal este 2, am intrebat dr. si mi-a zis ca pliul nucal se masoara pt TT si poate merge ca valoare pana la 5 dar ca valoarea max normala este 3, iar translucenta nucala se masoara in sapt 12-13 si este max 3.Si cel mai important s-a confirmat ca bebe este baiat, avem si poza cu putica lui bebe, chiar a scris pe ea dr. sex=masculin. Am in schimb niste nelamuriri, poate ma ajutati:
-ce reprezinta grad maturare=0 la placenta
-la ce se refera artera uterina dreapta=0.69(usor marita) iar stanga 0,60(relativ normal)
-la 13 sapt colul avea 41mm iar acum 38mm, adica a scazut-este normal
Nu mi-am dat seama sa intreb acolo, mai ales ca dr mi-a zis ca suntem ok, sa nu ne facem nici un fel de griji.
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea , si tare as vrea sa veniti toate cu vesti cat mai bune.
Din ce am inteles eu expobebe este la Polivalenta
pupici si multa sanatate tuturor

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna dimineata fetele!!!!
este intr-adevar e o zi speciala pt mine azi si tin sa multumesc din suflet celor care m-au felicitat, Carpatina si Sabina si fetelor mai noi venite cu care o sa ne cunoaste ca mai avem timp suficient, myral,tomasa, ony_2025,jojo_miha, mandarinutza, sper ca nu am uitat pe nimeni....
In Germania ninge..asta e, niciodata nu a nins de ziua mea...eu recunosc intru mai rarut dar asta nu inseamna ca nu va citesc ca tareee mai scrieti...dar sincer nu vreau sa ma panichez...atatea probleme au unele fete, unele cu adevarat reale altele ..zic asa inchipuite..si fara sa vrei te stresezi...mai ales acum cand au am cam scapat de greturi, imi revine apetitul incet incet, cu mancarimile mele vaginale parca s-au mai potolit..deci e spre bine...chiar nu vreau ca nimeni si nimic sa-mi strice gandurile pozitive cu care ma incarc in fiecare zi...
Carpatina, eu am asa o grija speciala pt tine..... la noi sunt primii bebe , sunt pretiosi cum se spune,da de ce nu mai simti tensiune in sani?..ca eu mi-i simt ca niste bolovani, plini si ma inteapa si ma mananca uneori...
Roxana, draga mea, am mai scris eu odata referitor la problema ta, tare esti tristuta , tare crezi pe toata lumea si nu apleci urechea si la sufletelul si inima ta chinuita sa vezi ce spune.., ce simte..zau, nu stiu de unde atata putere sa mergi la atatea doctori, atatea teste si mai ales vreau sa stiu esti nevasta de nabab?, ca tac si numai zic nimic...iti faci numai rau..esti cu psihicul la pamant, te certi cu sotul, nu e bine deloc...spuneai ca pliul ala nucal a iesit 3,9 pai la 16 sapt deja e irelevant cand si aici in germania se face doar pana la 13 sapt si 6 zile maxim...era firesc sa creasca odata cu copilasul nu? eu apreciez pe fata care ti-a recomandat sa vii aici in germania pt analize, n-ar fi rau dar trebuie sa stii ca , costurile sunt enorme fara asigurare, pliul nucal m-a costat 120 euro separat de asigurare, o amnio asa informativ e 600 de euro, bine nu pun la socoteala conditiile excelente in care se face aici etc..
Ale, cumintica in pat, si ai grija de tine...apropo doc. tau uneori are ochelari de cal pe care si-i pune si alteori si-i ia..cum de nu a vazut de la inceput care sunt cauzele sangerarilor tale si a contractiilor, cum oare de vad cand ajungi la disperare?
cam atatam avut de spus deocamdata.... ma duc sa pregatesc ceva bunut de mancare..sa sarbatoresc cu sotul ziua de azi, maine vom iesi in oras..
va pup pe toate

carmen 14 sapt si 1zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, hop si eu cu un necaz. Mi-am luat rezultatul la anlize. Am probleme, Chlamydia IgG si IgA pozitive. IgM-ul nu este gata inca dar nu stiu IgA-ul ce inseamna. Cele care ati mai facut analiza asta din sange probabil stiti ca se fac trei indicatori.
Si asa sunt socata ca am IgG pozitiv, adica anticorpi prezenti pt. ca eu la sarcina cu Tudor acum 3 ani am facut-o si le aveam pe toate trei negative (IgG, IgA si IgM negativ). Nu-mi explic altfel decat sa mi-o fi dat ei la nastere in spital....
O sa refac fireste analiza, astept inca IgM-ul deci o speranta mai am si voi vorbi si cu ginecologul meu, dar pana atunci daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce inseamna IgA-ul raman datoare.
Chiar nu-mi explic cum puteam sa o fac intre timp, intre o sarcina si alta. Ori sunt intr-adevar haotic lucrate analizele astea. Offff, tare amarata sunt.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Amar, multumesc de grija. Nu stiu de ce nu ma mai dor sanii... sigur ca m-am intrebat daca e normal sau nu... dar simt ca totul e bine.. si oricum luni ma duc la doctor.. ca uite ca a venit ziua testului.. Doamne ajuta!

La multi ani inca o data, petrecere frumoasa!

11+
Vestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna fetele.
Vin de la spital, vestile sint asa si asa. La o ecografie noua, colul a iesit ceva mai lung, de 2,9 cm, dar "foarte putin deschis la orificiul intern".
Dr a zis ca-mi face cerclaj, da' numa dupa ce se opresc contractiile si singerarea, orict de mica e.

A sis ca sunt dusmanii recunoacuti ai cerclajului: contractiile si singerarea si ca riscam alte alea mai grave daca ne grabim.

O sa iau nospa si ginypral, asortat cu ceva alcool.. Serios. Dr a zis ca-i un tocolitic foarte bun si ma mai si linisteste. Iau o gura de alcool rafinat, whisky sau vodca si o plimb asa prin gura ca se absoarbe foarte bine la novelul mucoasei.

Asa ca atunci cind n-o sa am tremurici de la ginypral, o sa fiu usor mahmura. Cred si io ca ma linistesc.

Va pup si scriu mai incolo.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput