Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 29
mihailescu teodora spune:
Raluca,bine ai venit!
Join us!
Iti doresc o odisee linistita,lipsita de probleme(in masura in care se poate)!
Teodora
11 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
sim_stoian spune:
Voi ati avut senzatii de arsuri la stomac pana acum? Pe mine m-au incercat aseara niste arsuri si parca aveam un nod in cosul pieptului. Nici nu mai stiam cum sa stau.
Sim
17
Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
slippers76 spune:
Ale,, esti de admirat! Dupa atatea belele tot nu ti-ai pierdut simtul umorului!
Ana
16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Raluca spune:
Ale- ai toata admiratia mea, la prima sarcina am stat in pat 4 luni cu imineanta de avort si tot tacamul doar de frica de a face ceclaj. Acum - daca e sa mi se intample din nou cred ca voi fi mai curajoasa si mai inteligenta si am sa-l accept.
Raluca mama Ilincai de 5 ani
marushka spune:
nature la 9 saptamani am fost la Medsana eco cu dr. Mihailescu, unde sa comportat ffff frumos cu noi, asa ca am sa inerc sa merg si astazi pentru inca o eco la el.
NanaMotoc multumim de incurajari. Sa stii ca si eu iau fier si la fel ma tot constipa dar se rezolva cu fructe.
Alé draguta cu problema mea parca nu vad pe nimeni si nimic nu imi poate descreti fruntea, dar sa stii ca ma bucur f mult ca te simti bine si sa dea DD sa se opreasca si sangerarile si sa fie si bebe ok.
cecilia L multumesc de sfat. si sper sa fie si eu cum zici tu... o eroare dar din cate se vedea acolo la eco... nu prea este. Dar ma intreb daca intestinele ii stateau fetei pe afara cum a putu sa vada sexul si mai ales ca e fata.. parca la fetite se vede mai greu.
Multumesc tuturor fetelor care au postat un gand bun pentru noi. La fel cum zicea si Ale de energia asta pozitiva din grup, sper si eu sa ne ajute.
Sa aveti copii sanatosi! Si al meu sa il ajute DD si sa il salveze!
Taniusha
14+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
Annuska spune:
Marushka, nu pot sa cred ca ti s-a intamplat asa ceva! E de-a dreptul revoltator cum te-a tratat dr. Iosup. La experienta lui ar trebui sa inteleaga cum va simtiti voi si macar sa va dea un sfat, o incurajare nu sa fie atat de agresiv. Si eu am programare tot la el maine pentru eco-morfo si pana acum eram linistita, fiindca auzisem numai pareri bune dar acum...
Mai bine suna-l pe dr. Parvu si mergi la el numaidecat (la cabinet, la spital, chiar si acasa daca e nevoie) nu mai sta cu indoiala si stres. Poate ca problema fetitei voastre nu e atat de grava pe cat a lasat impresia Iosup. Daca in alte cazuri s-a resorbit, e foarte posibil sa se intample si la voi. Trebuie sa ai speranta in ce e mai bun pentru fetita ta! Noi ne rugam pentru voi sa fie totul bine si santem atat de multe mamici incat nu se poate sa nu ne auda cineva acolo sus. Haide, curaj, nu mai plange fiindca fetita ta e plina de viata si jucausa si nu trebuie sa simta tristetea ta. Mergi la doctorul tau, sigur iti va da vesti bune.
Annuska 13+
Morgano spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Hop si eu , ca abia la ora asta am reusit sa intru pe net.
Ripley, sanatate Anei. Stiu cum e. Noi tocmai am scapat de beleaua asta. Si noi suntem campioni la febra 40! Am o intrebare insa: de ce i-ai dat antibiotic daca este doar viroza? Eu am un dinte impotriva antibioticelor in general, mai ales de cand mi-au bagat-o pe Miruna niste idioti din spitalul din Constanta in soc anafilactic din cauza gentamicinei, care se administra universal in spital. Nu conta varsta, nu conta boala. Stiu ca e traumatizant sa-ti vezi copilul cu febra 40, mai ales daca nu a fost bolnavioara pana acum. Iti tin pumnii sa va faceti bine repede.
Ana16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Si eu sunt total impotriva antibioticelor, insa 2 pediatre mi-au recomandat acelasi lucru, si ele ambele sunt contra antibioticelor. Viroza a fost fte urata, si era riscul sa coboare pulmonar sau sa dea alte complicatii. Cu antibioticul asta tura 2 - adik Ospamoxul, nu am fost de acord, idem, insa mi s-a explicat ca trebuie neaparat. Ce sa fi facut? Mi-a fost fte teama sa nu o luam de la capat cu boala. Oricum ne-a dat doze minime, antitermicele le-am scos eu de la mine putere imediat ce n-a mai avut febra> Spre marele nostru noroc, acel 40 a fost o sg. data si prima oara intr-un an jumate de existenta. In plus, febra mare reprezinta o buna reactivitate... ce consolare

Ripley
11+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Happiness_4_us spune:
Alé, ma bucur din suflet ca tu si bebe sunteti ok acum si ca totul a decurs ok cu cerclajul!
Multa sanatate!
Nana,
15+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sim_stoian spune:
Fetelor, tara arde si baba se piaptana
. Care e corespondenta dintre cele 40 saptamani si cele 9 luni de sarcina? Ca ma intreaba lumea in ce luna sunt si cand le spun saptamana casca ochii mari.
Sim
17
Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe
tomasa spune:
Taniusha, scumpo, am cautat pe net despre problema ta si am gasit ca se poate opera si post natal, asta in cazul in care chiar se confirma diagnosticul si nu se repara de la sine peretele abdominal pana atunci. Acum medicina a avansat foarte mult, sunt medici foarte buni la noi in tara:
http://www.medfam.ro/modsis/print.php?sid=84
Dar eu tot cred ca se va rezolva in urmatoarele saptamani si ca totul va fi uitat, un cosmar prin care ati trecut. Parca si Ale a scris ca i s-a spus asa ceva la una dintre ecografii, iar pana la urmatoarea eco deja se reparase. Din pacate nu mai stiu la ce varsta a sarcinii a scris ea despre asta.
Cat despre Iosup, incep sa-mi pun problema daca e cazul sa anulez programarea pe care mi-am facut-o pt. saptamana viitoare. Mi s-a parut ca te-a tratat foarte neprofesional si nu are nici o scuza. Sunt medici, asa ca trebuie sa se abtina chiar daca au o zi mai proasta. Macar medicii, profesorii si preotii trebuie sa-si faca meseria cu dedicatie si numai din chemare, daca nu si ceilalti...
Ca sa nu mai spun despre costul acestor ecografii, pe care le suportam integral din buzunarul nostru desi majoritatea platim asigurari de multi ani.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+