Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 30
Roxana_G spune:
Buna si de la noi. Am o zi oribila la serviciu, nici nu mai stiam daca am postat aseara ca am plecat pe la 8 jumate de aici si azi e la fel de nebunie. Am avut ceva de citit si cred ca incerc sa raspund pe rand, ca ma paste o intalnire cam aiurea la birou.
Oricum, nu mai stiu ce am zis aseara, ideea era ca la Badiu nu am ajuns ca s-au anulat programarile si ca am decis sa merg vineri la CMU. Si daca nu si nu, oricum intentionez sa mai vad un medic si pentru opinie, si pentru varianta de a-l schimba.
Carmenita, si eu am senzatie de voma cand sunt foarte obosita, o fi de la bila. Despre fibrom eu nu prea stiu multe, am insa o prietena care a tinut sarcina bine mersi asa, daca vrei aflu detalii de la ea. Doamne ajuta, sa nu ai probleme!
Andries, imi pare tare rau pentru ce ai patit din prcina CMV. Eu am avut mereu IgG pozitiv si nu am avut probleme. Cat despre Iosup, vezi ca mai au si altii parere proasta, ce sa mai zic. Multa sanatate tie!
Tomasa, mii de
.
Marushka, e activ bebe, tocmai ma faulteaza. Felicitari pentru fetita, ne bucuram sa fie si o fetita pe aici. Despre restul iti raspund mai detaliat mai incolo, insa sa stii ca sunt alaturi de tine si ma rog la Dzeu sa fie fie bine. 
Nature, nu am ajuns la Badiu ca nu am putut, asa ca nu am aflat de placare. Dar vezi ce zice Sabina. Oricum a intrebat o prietena de a mea pe o asistenta de acolo si cica nu stia nimeni nimic. Cat despre TT, cred ca e gata. Eu zic sa suni la laborator, ca mie mi se pierduse ambele teste pe drum intre laborator si CMU. Nr tel 4107093. Ei nu iti vor trimite direct rezultat, insa ii rogi sa il retransmita la CMU. Cat despre gradi, mult succes. La noi merge de 2 ani si uite ca de o luna e mare scandal dimineata, nici nu mai pot sa o duc eu ca plange dupa mine.
Raluca, multumesc de info, inca nu am decis daca fac amnio si unde. Daca ai detalii despre Budapesta, te rog sa imi trimiti pe privat.
Teodora M, Iosup si Tutunaru lucreaza impreuna si mie mi-a zis sa fac amnio, dar la Tutunaru ca e foarte bun. ![]()
Nana, felicitari pentru analizele bune, ai scapat de o grija.
Mihaela (jojo), risc maternal e mai complicat sa iei, insa daca ginecologul da hartie ca ai risc de avort catre medic familie cred ca iti poate da si el ceva similar. Dar doar cele 90 de zile.
Carpatina, o fi un semn ce e drept ca e tarziu de amnio.
Cecilia, acid uric mi-a iesit si mie mic si cica nu e nici o problema. INR e o chestie de coagulare. Si eu am 0 si sotul meu B, de la 24-28 sapt trebuie sa urmaresti anticorpii anti B. Eu nu am avut pb la prima sarcina, sa vedem acum.
Ripley, asa nu scadea febra nici fetitei mele, nici la 2 ore de Novocalmin nu scazuse sub 38.6, cam asa e la gat. Si cam asa si la noi, pana la 1 an juma cand am dus-o la gradi, nu a fost bolnava. Oricum, pupici puiului tau si multa sanatate.
Sim, si eu mai am arsuri, insa destul de rar. Si vorba aia am 18 saptamani.
Rox
17+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
MamiciDe2007 spune:
Burtici, un nou capitol aici.
Sim_stoian, te rog sa mai postezi o data intrebarea la capitolul nou.
Multumesc.
Annuska spune:
Raluca, bine ai venit! O sarcina usoara si multa sanatate Ilincai!
Andries, multa sanatate si tie si sper sa scapi repede de infectia ORL. Stiu ca e tare dureroasa...poate antibioticele vor avea efect mai rapid.
Nana, nu are rost sa te ingrijorezi pentru deficientele de fier. Sarcina e facuta in asa fel incat, chiar daca mama nu primeste suficient fier, bebe primeste. Asa ca suplimentele isi vor face treaba si pentru tine iar daca devine o problema constipatia, exista o gramada de remedii (prune uscate, un pahar cu apa calda in care e stoarsa o lamaie si indulcit cu o lingurita de miere luat pe stomacul gol, mere mancate pe stomacul gol si, in ultima instanta, supozitoare cu glicerina). E bine ca analizele ti-au iesit bine si ai RH pozitiv. Eu il am negativ si sotul pozitiv, deci la noi apare incompatibilitate de RH dar am aflat ca la prima sarcina nu exista nici un risc. Oricum, probabil ca voi face o injectie cu imunoglobulina, la un moment dat dar sper sa nu fie cum spune Danielle, ca se fac multe injectii si e caz de internare ca mi se face rau de pe acum...
Slippers, si eu merg tot la Genetic Lab si tot vineri pentru TT. Poate ne vedem acolo!
Sim-stoian, crezi ca dr. Iosup se poarta mai rau cu pacientele dr. Tutunaru? Nu ar fi normal sa faca diferente si, daca ar face, m-as astepta exact la contrariul, fiindca au cabinetele in acelasi loc...
In fine, din cate vad, te poti astepta la orice...
O intrebare, fetelor: voua vi s-a intamplat, la 13+ sa simtiti intepaturi in abdomen? Sper ca e doar burtica, care se mareste...
Maruska, iti tinem pumnii si ne rugam sa fie totul bine!
Aniela 13+