Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 26
tomasa spune:
Ce stiti de Ale??? Nimeni nimic? Ca spunea ca o sa ne scrie sora ei in cazul in care ea ramane internata. Poate o suna careva, daca aveti numarul ei.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
slippers76 spune:
Buna dimineata. Am incercat sa scriu aseara, dar s-a trezit "vampirelul energetic", adica Miruna, si n-a mai vrut sa intre in pat decat cu mine.
Nu prea mai reusesc sa citesc dar promit sa recuperez in curand.
Danielle, esti mai bine? Sper din tot sufletul sa se termine cu problemele pentru toate. Stai linistita, odihneste-te, iar faptul ca iti curg sanii e un semn bun, crede-ma.
De Aleati mai auzit ceva?
Sabina Y , nu stiu de Clotrimazol, insa mie mi-a dat voie sa folosesc Nidoflor, pentru ca am o eczema "suparacioasa". Durerile de cap le am si eu, zilnic, mai ales dupa-amiaza, cand sunt atat de puternice incat ma ia cu greatza si varsaturi. Dar la mine cred ca e si de la vremea asta schimbatoare.
Nana, bine ca ai scapat de analize. De RH nu stiu ce sa zic, ca e una din putinele probleme de care am scapat, si in sarcina asta si inainte. Cat despre fier, sunt mamica lor, crede-ma. Eu am avut probleme mari la prima sarcina, cu retard de crestere si alte belele din cauza fierului. Si pe mine m-a certat atunci ca nu mananc suficienta carne, mai ales carne rosie. Parca an citit ca ai facut TT? A iesit bine?
De rest, eu tot cu contractii sunt, se pare insa ca sunt contractii Braxton - Hiks (parca asa se cheama?!?), inofensive, care s-au accentuat pe fond de oboseala, nervi si stres. Iar durerile pe care le simteam sunt de fapt de la nervii mei inflamati din zona bazinului (belele vechi si nelegate de sarcina). Iau in continuare No-spa, linistita insa nu pot sa stau, ca sunt mancata de vie la servici.
Vineri merg si eu sa fac TT, nu prea mai dorm din cauza asta, desi eu singura am hotarat ca nu o sa ii dau importanta, oricare ar fi rezultatul. Asta spun acum, insa nu stiu cum voi reactiona daca iese prost. Eu o sa il fac la Genetic Lab.
Va doresc o zi buna, si inca o data, promit sa recuperez.
Ana
16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
marushka spune:
Fetelor revenim si noi. Avem vesti bune si nu prea. Abia asteptam sa se faca ziua ca oricum nu am putut sa dorm toata noaptea. Da va spun pe indelete ce mi-a zis Iosup la ecografie.
Annuska
bine ai venit draguta, sa fiti sanatosi, sa nu ai nici un fel de problema in sarcina si sa ajungi cu bucurie sa iti tii bebelu sanatos in brate!
Am observat ca avem aceeasi varsta a sarcinii 4 saptamani +
Referitor la TT Roxana a postat si preturile de la fiecare laborator si perioada in care iti da rezultatul si daca e nevoie de eco in aceeasi zi sau ba.
Roxana_G sa iti fie baiatul sanatos si sa se nasca intreg si fara niciun fel de problema, poate au fost niste masuratori eronate de la un ecograf la altul, iar referitor la TT stii bine ca in majoritatea cazurilor ies prost. Draguta poate ar trebui sa nu iti mai faci griji ci sa te linistesti si sa te bucuri de sarcina si de modul activ al baiatului tau de asi face simtita prezenta

Speram ca Ale si bebicul sa fie bine si sa-i ajute DD sa treaca peste orice factor de risc si de pericol si sa se poata bucura de prezenta lui Bebe!
Revin imediat cu vestile noastre de la eco, numai sa-mi adun gandurile si sa vad cu ce incep, ca sunt atat de bulversata nici nu mai stiu unde e inceputul.
Taniusha
14+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
nature spune:
Buna dimineata si de la mine.
Roxana, de-abia astept sa ne zici ce a spus Badiu.Te rog nu uita sa il intrebi si daca e adevarat ca pleaca din tara.
Eu sunt destul de stresata, pe 20 martie am facut TT la CMU, mi-au zis ca e gata in 5 zile, si tot sun la ei si ma tot amana, rezultatele inca nu au venit.Mi-a mai iesit mare si o valoare de CMV ( dar nu varianta activa, ci cea care arata ca am avut infectia, problema e ca valoarea e enorma, probabil ca o sa repet analiza....).In rest noi suntem OK, BB Matei creste ( 16 sapt) si Ilinca incearca sa se adapteze la gradi, e o perioada destul de stresanta din acest punct de vedere....
Va pup.
Sabina spune:
Nature, nu pleaca mai nicaieri.
persoana care mi-a zis s-a scuzat de o mie de ori, desi n-avea de ce! oricum era o terta persoana si se intreaba de ce oare i se tot spune asa de catre raspandacu ala![]()
Tu unde ai facut TT, adica la care sediu CMU? Eu am facut la alba iulia lunea asta.
Marushka, hai nu ne mai frige:)
Ale?
Roxana?
Danielle, tu cum mai esti?
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Andries spune:
nature ma bucur sa aud ca bb Matei e bine si sper sa o acomodezi pe Ilinca la gradi fara mari peripetii...eu cu Victor am reusit foarte usor pe parte de comunitate si joaca (nu a plans deloc, chiar era bucuros sa plece la gradi) si foarte greu mi-a fost cu infectiile respiratorii si cu mancarea (in primele 2 luni a facut greva foamei, dar acum sunt foarte multumita).
ma pregatesc sa plec la ORL ... ca de vb nu mai pot, mi-am pierdut vocea de tot ...iar... dupa ce aseara sperasem ca sunt mai bine 
Andries
marushka spune:
Indata cum am intrat la doctor in cabinet nu mi-a spus nimik mai mult decat sa ma asez in scaunul ala. A inceput sa masoare. Nu ne spunea nimic nimic nu a vorbit cu noi pe toata perioada masuratorilor. Am vazut eu cum sa misca copilul si am zis ca da din manute, la un moment dat isi sugea degetelul apoi a inceput sa impinga cu piciorusele. Apoi a deschis sonorul, nici nu ne-a atentionat ce sunt astea bataile inimii sau ce. Daca nu am auzit niciodata cum bate inima unui fat nu era normal sa ne zica si noua ce se intampla?!!!
Doar daca intrebam eu ceva el zicea "da" si atat. Cu tot respectul, dar mi se pare ca nu a fost deloc cooperant! Bine ca era si sotul meu cu mine si a aflat si el tot fara sa-i mai spun eu ceva.
Avem o fetita! Am aflat asta in timp ce-i dicta asistentei sale "Sex - feminin" nici poza cu copilul nostru nici nimi, avem poza numai cu problema care a sesizato el, dapoi inca sa mai ceri si CD cum ziceau alte fete.
Ecografia morfo - fetala ne-a aratat valori normale,toate asezate la locul lor,bine inserate. Pliul nucal 1.46 mm regiune nucala si cervicala de astept normal. Asta este cel de care imi era frica cel mai mult.
Insa acum am o frica si mai mare si nu mai stiu unde sa mai citesc si sa aflu despre problema noastra pana ajung maine la Doctorul meu.
Dupa toate masuratorile Iosup a vazut ceva: "perete abdominal anterior cu defect parietal subombilical (laparoschizis) cu hernierea in totalitate a anselor jejunale si ileale" 

Of Doamne Doamne, cica la copilul meu nu i s-a unit abdomenul si intestinele ii stau pe afara. Stiu ca parca a mai scris o fata despre asa ceva, si parca cineva i-a zis ca se reabsorb intestinele. Asta i-am zis si eu doctorul, iar el imi zice ca deja trebuiau sa se interiorizeze. Apoi foarte transant ne-a zis e decizia dvs ori intrerupeti sarcina si o luati de la capat, ori ii dati o sansa unui copil care poate ave apoi probleme. "sau daca gasiti pe cineva sa-i bage intestinele la loc,poftim!"
Am simtit cum imi fuge pamantul de sub picioare,de atunci ma tot rog sa i se absoarba intestinele fetitei mele dar trec printr-o stare pe care nu as dorio nimanui sa o simta.
Geaba plang de cand am venit de la eco, ce mai pot face pana ajung la doctor sa imi spuna ce se intampla.
Voi ce stiti despre asta fetelor ? Astept un sfat, o informatie, orice.
Pup la toate. Taniusha
14+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
Alé spune:
Gata, am revenit.
Scriu doar doua vorbe, ca sa stiti ca sint ok, si apoi revin cu povestea.
Deci: am cerclaju' la purtator, nu mai am contractiile alea atit de puternice si singerez doar putin. Cert e ca dupa multa vreme, am reusit sa dorm pina la 10 si asta numai pentru ca nu m-a durut/ intepat/ junghiat nimic.
Ieri n-am scris pt ca am ajuns tarziu si am dormit restul zilei. Si sormea cam la fel.
Hai ca dau drumu la mesaj si m-apuc de scris povestea.
Multumesc tuturor celoar care si-au facut griji pt mine!
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
Gabriela77 spune:
Sabina, chiar am observat si eu ca s-a ridicat putin sarcina. Acum sint la mijlocul saptamanii 15.
Multumesc, fetele pt descrierile miscarile bebeluslui. O sa fiu pe faza. Abia astept.
Danielle, o fi, si inca nu ne dam noi seama, dar la mine nu s-a mai repetat. Asteptam si vedem.
Va pup pe toate. sanatate multa
Gabriela,
15+
mihailescu teodora spune:
Offfffffffff,Ale,bine ca esti in regula!
Am intrat ieri de 1 milion de ori sa citesc vreo veste de la tine si nimic!
Slava Domnului ca s-a terminat!
Teodora
11 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou