Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Maruska, draga de tine... prin ce clipe treci tu acum...

Eu zic insa sa nu te lasi doborata... asteapta sa vorbesti si cu doctorul... apropos, de ce nu incerci sa te duci la el azi?.. poate sa mai faci o alta echo la un alt doctor.. sa mai auzi si alta parare... Ma rog pentru tine si pentru fetita ta..

12+
Vestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ale, bine ca esti in regula! Asteptam povestea. Eu nu am mai postat, dar am tot citit sa vad daca este vreo veste de la tine.
Imi pare rau cand citesc si vad ca apar tot mai multe probleme...de ce o fi atat de greu sa duci o sarcina pana la capat fara complicatii? Parca inainte nu erau atatea probleme.
Noi suntem bine, bebe e f activ, se misca de zor. Mi-au mai crescut putin ; asta am observat-o cand stau la calculator ca ma incomodeaza . Mi-a mai crescut si burtica si m-au mai durut ligamentele. Am inceput sa ma dau cu ulei de masline pe burtica poate scap de vergeturi.
Am ratat Baby Expo, dar sper sa ajung la KIDEX sa vad si eu care e treaba.

Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Taniusha...nu-mi vine sa cred ce urat s-a purtat cu tine!!! Oribil comportament, m-a revoltat enorm. Nici cum mine nu a fost comunicativ acum trei ani cand am facut prima ecografie la el, tot asa n-a vorbit deloc, nu mi-a spus nimic, nu a explicat, contrar celor auzite de mine pe la prietene, cum ca ar fi simpatic si glumet. Insa mi-a spus ca vom avea un baietel sanatos, ceea ce a si fost adevarat asa ca nu am avut de ce ma plange decat de faptul ca a fost foarte sec. Eu zic sa mergi si la alt medic bun ecografist. Majoritatea sunt tacuti (si Pop si Herghwelegiu) dar felul cum ti-a vorbit Iosup chiar mi se pare super deplasat si nu se justifica nicicum. Toate replicile astea taioase si dure privind intreruperea sarcinii, ca doar tu nu erai vinovata pt. nimic, iar el, ca medic, ar fi trebuit sa-ti inteleaga ingrijorarea si sa-ti explice cat mai mult si pe intelesul tau. Offff! Iti sunt alaturi si cred ca e ceva ce se va rezolva de la sine, se va forma peretele abdominal cu siguranta. Hai, vorbeste cu ginecologul tau ca sa te linisteasca.
Si felicitari pentru fetita!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Marushka, eu eram cea care spuneam ca se resorb intestinele. Am o cartulie in care scrie ca se retrag complet cam pana la 15-16 saptamani de sarcina. Incearca sa cauti dupa "hernie ombilicala intrauterina". Dar inteleg ca la voi ar fi vorba de altceva. Parerea mea e sa mai consulti si alti medici. Nu mi se pare in regula modul in care s-a comportat respectivul. Unde ai facut ecografia? Iti tinem pumnii sa fie in regula. O sa incerc si eu sa mai caut.

Ana 16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Mihaela si eu sper totusi sa nu fie acel nodul, sau macar sa nu creasca prea mult in sarcina. Desi mi l-a aratat pe ecran si era destul de vizibil, nu cred ca s-a inselat. Ma gandesc sa mai merg o data la eco la d-na Ciufu, sa ma conving.
Ripley sa dea Domnul sa am si eu norocul sa dispara.
Nu prea stiu cum stau lucrurile cu nodulii astia fibromatosi in timpul sarcinii. Medicul nu m-a alarmat, mi-a zis doar ca sa il tinem sub observatie ca e totusi micut, are 2 cm.
Sanatate multa, fetelor!

Carmen 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Maruska,nu pot sa cred!!!!
Si despre Iosup toata lumea vorbea la superlativ.....Ma ia durerea de cap,cind ma gindesc ca mie Tutunaru tot la el mi-a zis sa-mi fac programare!
E prima data cind aud ca se poarta asa ciudat,indiferent cu pacientele...
Cred ca incepe sa se destrame si mitul Iosup.
Sunt trista rau cind aud asa ceva!
Maruska,nu te dezarma!

Teodora 11 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Eu mi-am facut eco de 14 sapt la Iosup si a fost foarte comunicativ si glumet. Ne-a intrebat cum il va chema pe bebe si ne-a scris numele pe ecografie. Chiar nu am de ce sa ma plang. Pentru eco de 20 sapt tot la el mi-am facut programare. Nu stiu ce sa mai spun...Sa inteleg ca se comporta altfel cu pacientele dr T?

Sim 17 Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Offf,Maruska,asa de revoltata sunt pe Iosup ca am si uitat sa te felicit pentru!

Teodora 11 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ale, bine ai revenit! Nici nu stii cat ma bucur, ca ti-e mai bine! Sa stii ca am o prietena care a dus prima sarcina cu cerclaj, cu menajamente minime, la termen, a nascut normal si are o fetita sanatoasa. Acum mai are putin si naste, la fel cu cerclaj.

Taniusha, ai facut eco la Iosup?!? Sunt nedumerita si descumpanita. Asta e tratament?!?

Ana 16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Maruska si mie mi-a spus la 10 saptamani ca are hernie ombilicala fiziologica, dar ca e normal sa se resoarba pana la 12 saptamani. Atunci m-am alarmat si eu, dar luni la eco la medicul ginecolog nu mai era vizibila. Oricum, am inteles ca la nastere se poate opera. Eu zic sa mai mergi la un eco si sa fi optimista, poate se resoarbe.
Acum gandindu-ma la asta, parca sunt si mai convinsa sa mai fac un eco sa fiu sigura si de hernie si de nodul.
Va pup !
Aveti grija de voi si de bebici!
Carmen 12+

Mergi la inceput