Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mie mi-au iesit azi rezultatele analizelor din saptamana 13, cand am fost la moasa.
Am Rh pozitiv, aveam un stres cu asta, bine ca am scapat, am anticorpi ptr Rubeolla, Hepatitele B si C au iesit ok, la fel si testul de glicemie ptr diabet, la fel si calciu este ok.
Singura problema la mine este cantitatea de fier din sange, care a iesit cam mica, drept ptr care mi-a dat sa iau zilnic o tableta de fier de 100mg, pana la urmatoarea intalnire cu ea. Mi-a spus ca a iesit asa ptr ca eu nu maninc deloc carne de vita, pork, etc, maninc doar de pui.
In fine, si eu care imi faceam griji de calciu, ca o sa am carente, ptr ca eu sunt alergica la laptele de aici, este prea gras, si nu pot bea.
Mi-a mai spus in mod special sa nu iau nici un fel de vitamine, ptr ca nu e cazul.
Cam atat despre noi, astea sunt noutatile.

Nana, 15+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katrin spune:

Pup toate viitoarele mamaici,
Anistms de sfat, sigur nu voi mai folosi si data urmat crema, insa nici cu ceara parca nu-mi vine sa continui(motivul:durerea) pt ca asta a si fost cauza de am apelat la crema depil.
Anuskabine ai venit printre noi..sa stii ca si eu ma aflu in aceeasi sit k si tine..sapt urmat urmeaza sa merg sa fac morfo de 14 sapt si stau asa cu emotii cum o sa fie..ce o sa fie..dc e totul ok..cum e cu TT, cand se face..ma gandeam ca a 2 a zi dupa morfo merg la Tutunaru si vb cu el si poate o sa ma trimita el sa fac TT, nu mi-am facut inca programare...ar trebui???
Multumesc mult fetelor ce mi-au raspuns la problemutza ce ma apasa..
Va pup si o zi cat mai pe placul vostru

Katrin 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nana, bravo pt analize, fierul oricum scade la gravidute iar tu ai si avut o perioada f grea pana acuma cu mancatul etc, sa stii ca din trimestrul 2 pe la sfarsit mai toti ginecologii recomanda fier:), deci nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

De Ale stie cineva ceva?

Fetelor, imi cer scuze ca nu va pot nominaliza pe toate cele cu probleme, sper sa reusesc sa ma familiarizez cu toate incet-incet - si sper sa am timp sa fiu mai activa, dar am o perioada de nebunie completa la birou si acasa. Va doresc tuturor multa sanatate si enorm optimism, cred ca e foarte important psihicul in depasirea momentelor mai dificile.

Sabina, tu cate sapt ai?

Parca de Gandacelu citisem la un mom. dat ca a cerut stergerea contului? A revenit asupra deciziei? II doresc nastere usoara si bb sanatos.

Spre deosebire de prima sarcina, sunt ceva mai relaxata acum, desi tot am emotii pe joi la eco morfologica. Oricum sapt. viitoare merg la controlul lunar la dra mea si mai pup un eco, asa ca sper ca 2 verificari sa ma asigure ca mazarica e ok.

Pe mine ma doare cumplit coloana la curbatura, coboara durerea radiant prin tot bazinul (mi s-a blocat spatele acum cateva luni rau de tot 2 sapt si probabil sunt mai sensibila), dar prima oara m-am speriat ca e de la sarcina si sunt probleme, apoi mi-am dat seama ca e coloana, bat-o vina.

Ana mi-a trantit aseara un subit 38.7 de m-am speriat cumplit (de-abia terminasem antibioticul de 4 zile), are ceva rosu in gat, insa papa la greu si e vesela. Sper sa recupereze cele aproape 2 kg pierdute, ca si asa e ea cam prea manechina... acum parca are 2 paie in loc de picioruse.

Nana, e super ca ti-au iesit ok analizele, mie in trim II mi-a recomandat Maltofer ca supliment de Fe, da' recunosc ca nu am luat nicio bucata. Dar de data asta, pt ca am slabit si eu 7 kg intre sapt 5 si 9, am avut niste greturi groaznice si n-am mancat mai nimic, iau niste Elevit, ca si asa la capitolul vitamine stau cam prost. Lactate nu mananc, fructe fte rar, dulciuri deloc (si au si ele rostul lor), carne sa zicem ca mancam ok.... oricum, m-am conformat this time.

Primele miscari de bb: la mine a fost un fal-fal, un fel de pestisor prin burtica, aproape insesizabil, dar apoi tot mai accentuat. Prima oara - sa nu radeti - m-am gandit ca sunt gaze, dar e ceva diferit si tin minte ca asa m-am emotionat de imi tremurau genunchii sub plapuma. Din pacate taticii mai au saptamani bune, chiar luni pana sa simta si ei dansul odraslelor prin burtici.

Va pe toate si promit mai multa activitate.Ripley 11+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ripley, sanatate Anei!!
eu am 15 sapt si 5 zile.
Gandacica nu a revenit la decizie:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Nana, bravo pt analize, fierul oricum scade la gravidute iar tu ai si avut o perioada f grea pana acuma cu mancatul etc, sa stii ca din trimestrul 2 pe la sfarsit mai toti ginecologii recomanda fier:), deci nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Merci mult. M-am mai linistit acum, ca habar n-aveam ce si cum.
Pupici.

Nana, 15+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

annuska, bine ai venit.sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
gabriela, eu tare cred ca e bebele ce simtim noi si nu ne dam seama.cand am fost la scan,am vazut cum loveste cu piciorusele si cu manutele,deci...sigur e bebe numai ca atingerile lui sunt foarte line si nu ne dam seama asa bine!
nana, ma bucur ca analizele ti-au iesit bine.si eu am RH-ul pozitiv,ceea ce a impiedicat doctorii sa imi umple fundul de injectii si internare!
toate burticile

danielle 14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ripley
Nana, e super ca ti-au iesit ok analizele, mie in trim II mi-a recomandat Maltofer ca supliment de Fe, da' recunosc ca nu am luat nicio bucata. Dar de data asta, pt ca am slabit si eu 7 kg intre sapt 5 si 9, am avut niste greturi groaznice si n-am mancat mai nimic, iau niste Elevit, ca si asa la capitolul vitamine stau cam prost. Lactate nu mananc, fructe fte rar, dulciuri deloc (si au si ele rostul lor), carne sa zicem ca mancam ok.... oricum, m-am conformat this time.

Sa stii ca eu maninc legume si fructe la greu, dulciuri deloc [mi se face instantaneu rau cand pun ceva dulce in gura], carne maninc numai de pui dar recunosc ca in ultimele 2 luni n-am mai mancat mai deloc, asa ca.... Maninc in schimb supe zilnic si asta ma face sa trec de la o zi la alta. Trebuie sa ne revenim noi.
Multa sanatate Anei!
Pupici .

Nana, 15+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Danielle, pai eu stateam cu grija, mai ales ca eu si sotul avem aceeasi grupa de sange dar niciunul nu stia daca are pozitiv sau negativ.
Acum am elucidat enigma.

Nana, 15+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Marushka, vesti de la eco? E de bine sigur.

Tomasa, test trimestrul I se face numai la Medsana.

Gabriela, la mine s-a inceput cu bumbaceli la ambele sarcini. Prima data au fost atingeri usoare. Oricum primele senzatii nu le simti la mana, ci in burtica.

Anushka, bun venit si sarcina usoara. Cel mai rapid TT a fost la Genetic Lab, unde a durat 2-3 zile. Mai rapid de atat nu se poate nicaieri. Pe locul 2 e Synevo, tot asa vreo 4-5 zile. In rest 7-10 zile lucratoare.

Bun venit si celorlalte noi gravidute pe care le-am ratat din pricina concentrarii mele de a ma vaicari cu ale mele!

Sabina, la mine nu numai ca a urcat sarcina, am ditamai burtoiul. Dar lumea zice ca in rest am slabit. Iar citomegalovirusul se ia si prin saliva, asa citisem eu mai demult, si cica 80% din populatie il poarta. Acuma nu mai sunt sigura de detalii, citisem mai mult la sarcina precedenta.

Andries, poate am si eu noroc si a avut vedenii si la pliul meu nucal. Asta ar explica de ce alti 4 nu au masurat la fel.

Nana, vezi ce mananci cat iei fier ca de obicei constipa.

Katrin, de ce iti trebuie belea cu TT daca medicul nu te-a trimis? O avea el un motiv pentru care nu l-a recomandat.

Ripley, multa sanatate Anei. Cam asa tragem si noi si tot manechina am si eu. Ce i-ai dat de gat?

Danielle, , sa aud numai de bine, da?

Rox 17+si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput