Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
danielle02 spune:
roxana, ce nu as da sa pot simti si eu asa bebele meu!
poate ma credeti dusa,dar aseara stateam intinsa si cu mana pe burta,ma mangaiam,si am simtit ca niste batai de inima in palma,eu cred ca era bebe,alt ceva nu putea fi.se misca dintr-o parte in alta. din dreapta spre mijloc si inapoi.cred ca l-am stresat prea tare pe saracutz de atata plans.
danielle
14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
lothlome spune:
Salutari tuturor!
Ma unesc grupului viitoarelor mamici in septembrie -octombrie. Eu il astept pe asta micu in septembrie si sper sa fie totul in regula. Deocamdata nu am probleme mari, si doctorii spun ca totul merge ca-n carti. Saptamana viitoare o sa vedem si ce e, dar avem amadoi un feeling ca e baiat.
In primul rand, vreau sa va multumesc tuturor pentru ca impartasiti experientele voastre. Am reusit sa citest toate mesajele si am invatat muuulte despre sarcina mea. Si m-am mai linistit.
Vineri mi-am facut TT, inca nu m-au sunat sa-mi transmita rezultatul. Sunt cam speriata pentru ca e o sarcina putin ciudata... Dupa ce 10 medici mi-au spus ca nu pot avea copii, de ziua mea raman insarcinata, intr-un moment cat se poate de nepotrivitm si luand anticonceptionale. Tot ce-mi doream mai mult in viata era sa am un copil, si cand am aflat ca nu se poate si nu se poate mi-am pierdut orice speranta. Cand am vazut testul pozitiv l-am repetat de 3 ori si mi-am facut si test in spital. Nu am crezut cu adevarat decat cand l-am vazut, tot jucaus el, pe ecran la nenea doctorul. Acum suntem bine amandoi, doi norocosi.
Sper sa va mearga toate bine in timpul sarcinii si dupa si fruntea sus ca o sa fim mamici!!!
Pupici pe burtici!
aniast72 spune:
Ce de ati mai scris fetelor...incerc sa tin si eu pasul cu voi, o data pe zi.
Roxana_G, eu m-am linistit cu TT, pt mine e doar o amintire neplacuta a acelei seri de cosmar, pana sa vorbesc cu doctorul. Ma bucur ca ai renuntat si tu la amniocenteza, nu are sens sa ne supunem
unor riscuri inutile. ....si-atunci de ce mai esti "depresivo-agresiva". Daca stai sa te gandesti mai bine, carpatinaare dreptate.
. Atata timp ca PN a iesit in valori bune, nu-ti mai face ganduri negre vis a vis de TT. Sa stii ca, pe langa incurajarile medicului, valoarea care mi-a iesit mie la PN m-a linistit pe deplin
Ale, fii fata curajoasa maine, faci cerclajul si sa vezi ca se vor opri sangerarile. Incearca pe cat posibil sa nu te mai chinui, sa vezi ca Dumnezeu te va ajuta sa treci peste necazuri si atunci bebelusul tau nu vrea ca mamica lui sa fie stressata.
si ma rog sa fie bine maine.
mandarinutza, acum e prea tarziu pentru Baby Expo, sa stii ca eu am vazut la un stand niste pantaloni negri, business, cred ca erau ceea ce cautai. Standul era al magazinului de haine de gravidutze din Complexul Titan. Sigur il gasesti, la et 3. Daca mai cauti si altceva in afara de cei pe care i-ai cumparat, da o fuga pana in Titan.
carioca, consulta-ti doctorul la tel pentru sangerari ...parerea mea ar fi, pana sa ajungi la el, sa iei Utrogestan. In mod normal se ia vaginal, dar cand sunt sangerari se ia oral. Citeste prospectul pe net si ia, dar nu mai mult de 6/zi. Ajuta la sustinerea sarcinii.
Tomasa, imi dai si mie te rog ceva amanunte despre Kidex? Cand va fi? Are doar haine de bb sau si de gravi?
Vis a vis de Chlamydia, eu am descoperit ca o am inainte de FIV si am tratat-o cu antibiotice. O data cu rezultatul trebuie sa-ti dea si antibiograma, sa vada la ce antibiotic reactioneaza. Acum, fiind insarcinata, probabil ca o sa-ti dea un alt tratament. Uite, am gasit pe net ca exista si antibiotice care pot fi luate in timpul sarcinii: Eritromicina, Amoxicilina, Azitromicina. Nu-ti face griji, bine ca ai descoperit-o si ca o poti trata. 
Pinacoloda, am strabatut si eu BE dar nu am gasit camasute de noapte...tare as fi vrut si eu asa ceva. Albastre aveau? 
Mada28, pana in sapt 15 se face echo endovaginal, ulterior normal. Poti sa-i dai dr Iosup si stick de la inceput, dar sa stii ca mie mi-a dat CD de la ei, care a fost inclus in pretzul echo. Te astept cu rezultatul, Iosup iti va spune deja daca este baietel sau fetita.
Sabina, bafta multa la TT. Cand va veni rezultatul? Tin pumnii sa iasa bine pt ca, orice ai spune, e un factor de stress.
amar, ia cu incredere no-spa, toti medicii il recomanda. Poate in Germania se numeste altfel, uita-te pe prospect si spune-le din ce e format, poate asa il recunosc. Incearca spalaturi cu ceai de sunatoare si galbenele si intreaba doctorul daca ai voie nidoflor (unguent). Tot asa, citeste prospectul si spune-le substanta de baza.
Flavia_Hurducas, tu cu ce ai tratat sangerarile? Ar putea sa ia si carioca, pana la consultatie... Eu din cate stiu, se fac 3 echo morfofetale in sarcina...Una in primul trimestru, pana in 14 sapt, a doua in sapt 20-21...iar ultima momentan nu stiu cand se face.
Katrin, daca ai folosit crema o singura data, chiar nu vad sa fie probleme. De ce nu folosesti tu ceara calda? E cea mai sigura, chiar si in perioada de sarcina.
Berarpiri, te cred ca a fost emotionant...felicitari pentru bb cuminte si sanatos.
Teodora, dragutza cocheta, ma bucur ca esti multumita si linistita. Ai mai fost la intalniri de Tutunarese la Ioana? Au baut fetele dupa tine?
slippers76, pai dupa atatea peripetii, normal ca ai avut contractii. Stai linistita si ia no-spa, isi vor face efectul si o sa vezi ca o sa fie bine si la dr.
Piciulika...stii cum e, daca ma iau dupa toti medicii, fiecare are cate o parere. Eu, cand am fost la control am cerut o opinie medicala si mi s-a dat...iar atata timp cat bb creste bine iar mie nu-mi cade parul, nu mi se rup unghiile si dintii imi sunt in gura, rezist eroic fara vitamine. Pe mine ma mai consulta si o dr din Ploiesti care, dupa fiecare echo ma felicita pentru felul cum se dezvolta bb si imi spune de fiecare data: Luati Elevit in continuare, da? Si mai luati si Centrum Materna... Pai la ce sa iau daca, fara vitamine si copilul meu e in forma?
danielle02, suntem alaturi de tine! Daca trebuie sa te internezi, nu sta pe ganduri, dar te rog, nu mai plange.
cecilia L, nu am fost atenta care-i faza cu pregnylul si progesteronul. Eu stiu ca pregnylul facut inainte de monitorizari (respectiv contact sexual dirijat) se elimina din organism la 14 zile de la injectie. Si atunci, care-i legatura cu TT?
Bine ati venit in gasca noastra, Miriluta, muresanloli si lothlome. Sarcini usoare, fara greturi!
Betty78, myral, devylla, Liana30, NanaMotoc, Bee, piccaflor, Carmenita, si nu numai, pentru toate
-dutzele, pup fetele sufletiste.
Andreea
17+ cu 
Roxana_G spune:
Andreea, ce de ai mai scris tu, ai luat toate toate mesajele din urma. Eu una nu stiu de ce naiba ma mai agit atata, insa nu sunt linistita. Asta e, asa sunt eu mai agitata si ma mir de ce sunt copiii asa. Daca si medicul meu ar fi asa linistitor probabil ca as fi si eu altfel, imi e groaza sincer de discutia de maine. Cat despre valoarea pliului, pai a ta chiar e normala. La mine variaza de la o eco la alta si una nu e tocmai ok.
Danielle, o sa simti si tu cat de curand. Cu Alex am simtit fix la 16 sapt, acum mult mai devreme, insa de vreo saptamana e mare revolutie.
Rox
17+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Marunzika spune:
Ale
tin pumnii sa fie totul ok!
danielle ma bucur ca bb e bine!
O saptamana linistita si sa auzim numai de bine!
14+
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
mihailescu teodora spune:
Andreea
,sigur c-am mai fost!Si-au baut si fetele dupa mine!Sper sa s-or fi molipsit.
Ia priveste putin retrospectiv:la masa erati 6:tu,M_oana,Sheritra ati intrat in randul
-lor ,Andrada a fost f aproape,urmeaza Cristinici si Ramona.Oricum si pe la Fiv-oase s-au mai rarit randurile.Doamne Ajuta!
Roxana
,chiar ma gindeam serios sa nu fac TT!Cu atita Pregnyl facut,nu's ce a zic.
Imi pare tare rau ca n-am ajuns si eu la BabyExpo!Si paradoxal,stau chiar la intrarea in parcul tineretului.M-am tot cacait pina n-am mai ajuns
!
Ale
,maine suntem toate cu pumnii stransi si cu gindul la
!
Noapte buna,mamici dragi!
Teodora
10 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
mihailescu teodora spune:
Danielle
sa fii si tu bine pt.bebe!
Teodora
10 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Roxali spune:
Danielle sper din tot sufletu sa nu mai ai probleme.
Ale santem cu ochii pe tine...ti-n pumni stransi si nu-ti pierde speranta.
Berarpiri ma bucur ca totul e bine si ti-ai vazut si bebelusul.Doctori de aici vad sexul dupa a 4a luna, dar ce conteaza sanatos sa fie.
toate gravidoasele supersufletiste
Ali
danielaradu spune:
danielle scumpa ce mai faci?
eu am inceput sa ma simt mai bine am inceput sa mananc
am slabit in perioada cat mi-a fost rau 13 kg am ajuns la 51 kg
voiam sa le intreb pe cele cu sarcina mai mare cum se simte bb prima data? eu sunt atenta la orice dar nu stiu la ce sa ma astept
14+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
danielle02 spune:
bun venit noilor gravidute!
sa aveti sarcini usoare si fara probleme!
fetelor 

nu mi-a mai curs sange,si m-am controlat inauntru si iar am dat de sange maroniu.nu sunt cheaguri,e amestecat cu secretia aceea alba.offfffffff atat ma bucur ca mi-am vazut bebele,si e bine!
daca mai sangerez,de maine ma internez.trebuia sa stau din seara asta,dar am zis ca stau mai bine acasa!
va pup si multumesc din inima de sustinere 
danielle
14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png