Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, sunteti super. Multumesc.

Va multumesc pentru cuvintele de incurajare, mai ales ca unele dintre voi nu sunteti lipsite de probleme.

Astazi am fost ceva mai bine, n-am mai bocit decit putintel, asa, de control Ce-i drept, nici de singerat n-am mai singerat decit un pic, iar burta m-a durut mult mai putin ca in zilele trecute. Plus ca nici colul nu a fost asa prezent ca ieri sau alaltaieri.

Maine dimineata vreau sa ma duc la dr, la Tutunaru de data asta, sa vedem ce parere are. Nu-mi doresc decit sa-l aud supunind ca bebe e bine, ca restul se va rezolva cumva.

Si tare mi-as dori ca macar unul dintre cei doi doctori ai mei (radoi/municipal si tutunaru/elias) sa ma linisteasca logic - sa-mi explice foarte exact ce se intimpla si in felul asta o sa reusesc sa interpetez toate semnele, simptomele, durerile, junghiurile, etc. Numa ca am io o banuiala ca nu stiu ce se intimpla, d'aia nu-mi zic nimic...Nu fac decit supozitii usurele care deja pe mine nu ma mai satisfac, si uite, mai am putin si o iau razna...

Cam asta... sper sa vin cu vesti bune maine...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

draga ale, eu am aflat de la aspirante de tine si-am trecut pe aici sa-ti spun ca ma gindesc la voi si ca ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de tine si de puiul tau. Fii tare, chiar daca acum norii par mai negri, eu am incredere ca totul o sa fie bine.
E o idee buna ca mergi si la Tutunaru, sper sa afli ce se intimpla. Numai bine va doresc amindurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

[quote]Originally posted by Taby

Draga Ale Sa sti ca ma rog pt tine,ca stiu ca iti este foarte greu sa te gindesti la tot ceea ce ti se intimpla si sa treci prin mamentele astea de durere...dar sa sti ca inainte de ati trimite crucea pe care o duci,Dumnezeu a privito cu ochi Sa-i cei preafrumosi,a examinat-o cu ratiunea Sa Dumnezeiasca,a verificat-o cu dreptatea Sa neajunsa,a incalzit-o cu inima plina de iubire,a cintarit-o cu miinile sale pline de afectiune ca nu cumva sa fie prea grea decit o poti duce.Si dupa ce a masurat curajul tau,a binecuvintat-o si ti-a puso pe umeri:Deci o poti duce! Suntem aproape de tine si vrem sa te ajutam sa-ti facem crucea mai usoara daca e posibil... dar stim ca tu esti puternica si totul va fi bine cu tine si bebele..

Fetelor va salut si va doresc multa sanatate la toate burticile

Taby m-a impresionat mult mesajul tau

Ale curaj iubita! Imi imaginez cit e de greu ,insa trebuie sa lupti si sa invingi!...incearca sa nu mai plingi scumpa,pt ca iti faci mai rau....fetele au dreptate,poate ar trebui sa te internezi!
Te pup si sint alaturi de tine cu gindul si cu sufletul

Picca 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ale, draga de tine, ce ma bucur ca esti mai bine si mai optimista. Este primul pas spre mai bine.

Rox 17+si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Draga Ale, nu pot sa cred ca ai probleme, dar acum citind din urma vad ca te simti putintel mai bine.
Oricum nu dispera, stai in pat daca asa trebuie si i-a tratamentul prescris. Dumnezeu e Mare si e alaturi de tine. Pana la urma o sa fie bine , ai sa vezi. Curaj mult, si nu mai plange ca stresezi bebele.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

De bine ce ma laudam... iar contractii, iar singerari... ufff
Hai c-om vedea maine ce fac...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ale imi pare rau ca treci prin asta ,dar trebuie sa mergi totusi la un doctor sa te vada.
Iti tin pumnii si ma rog ptr tine si ptr bebe.

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ROXALI cred ca m-am exprimat eu gresit.Vroiam sa zic de ziua de
maine ca voi face prima eco;inca nu am facut-o.Sper sa fie bine bb,si sa ma lamureasca persoana care imi va face eco.
Va doresc un inceput de saptamana placut,fara probleme,si pentru mamicutele care asteapta raspunsuri de la doctori,sa aflatidoar vesti bune!

berarpiri10+

berarpiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ale, iubita!tin pumnii sa fie totul bine si sa duci la bun sfarsit bebelusul.
iata ca si eu ma alatur fetelor cu probleme.tocmai ce am venit de la urgente. am sangerat si eu,dar un fel de sange mai negru asa.am plans de mi s-a rupt sufletul in mine si rapid la doctor.am asteptat 3 ore sa imi ia tensiunea si sa ma controleze inauntru ca apoi sa imi spuna ca nu sangerez si ca nu e nici o problema.oricum...maine ma duc la scan si vad atunci care e baiul!

va pup pe toate si va doresc multa sanatate si ca bebeii sa va fie sanatosi!

danielle 13+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ale cum te mai simti??Sper ca esti mai bine.Desi sunt mamica de noiembrie,citesc ce ti se intampla,si sper din tot sufletul sa fie totul bine.

poze
vine bebe

Ramonel8+

Mergi la inceput