Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 11

myral spune:
myral spune:
 Laurici cred ca totusi 37,5 nu poate fi considerata febra ci cam de la 38 dar cu toate cred ca suntem cam panicoase din dorinta de a fi totul bine cu bebe.Multa sanatate!Berapiri nu stiu cum e in italia dar aici unii doctori fac masuratori intre 11 13 sapt altii intre 12 14 sapt (e vorba de eco morfologica de trimestrul 1 sau masoara pliul nucal).Ale sper ca esti bine si spune-ne cum te mai simti.Myral 16+
16+

Roxana_G spune:
Roxana_G spune:
 Neata.  Ia te uita ce activitate era aseara pe forum, daca stiam mai deschideam calculatorul ca si asa nu prea am dormit.  In continuare sunt cu aceleasi ganduri, framantari si griji, si nu stiu daca imi voi capata linistea in vreun fel.  
Sabina, ce tarziu ai postat, daca stiam ca esti asa nocturna te mai stresam cu ale mele. 
Ale, ce mai faci?  Daca simti nevoia sa urli sa stii ca  ma ofer si eu sa te ascult, si asa nici eu nu sunt departe de starea asta.
Mandarinutza, am vazut ceva haine si de birou insa nu am fost incantata de materiale.  Dar merita sa dai o raita.  Eu ma gandeam ca vine caldurica acum si sper sa scap de pantaloni.
Rox  17+si Alexandra Maria
 17+si Alexandra Maria  (10.02.2004)
 (10.02.2004)

carioca spune:
carioca spune:
 Fetelor,e belea!Am fost la sala simarti si joi dim am avut o sangerare (o picatura).Am fugit la spital unde a inceput sa curga mai tare
M-au internat,mi-au facut o injectie cu niste antispastice si mi-au zis sa stau in pat.Mi-au fct si o eco si au zis casacul e acoo dr nu stiu de e sangerez ca probabil s-a desprins putin.Eu sunt din Ploiesti dar am avut nesansa sa ma mut la suceava fiindca iubitul meu e de aici.Ma pregateam sapt viit sa merg acacsa pt a-mi face toate analizele si un control la bucuresti la dr radoi la universitar cu are o sa si nasc,dar s-a intamplat nenorocirea asta
Astia di suceava sunt niste idioti si au niste handicapati de dooctori,iar ecograful din spital este unul din acela antic.Asa ca am fugit din spital la un alt eco care cica e e cel mai bun de aici si mi s-a spus ca sacul s=a desprins 2 cm si ca am si un hematom care se afla spre col,la iesire
sarcina e buna situata pe fundul utrlui si embrionul are bcf deci tre sa stau in pat ca sa se lipeasca
.Mai rau e ca nu pot merge la buc decat peste o sapt si nu mai am rabdare.EU SUNT IN 9 SAPT.VA ROG SA MA AJUTATI DACA STITI CEVA DESPRE UN ASTFEL DE CAZ ASTEPT VA MULTUMESC ELENA

Roxali spune:
Roxali spune:
 Off Ale, scumpo parca mie si necaz prin ce treci...intr-adevar un cosmar.Daca vezi ca nu tine tratamentu poate te duci la urgente, dupa cum au zis si fetele,doar nu au epuizat metodele de tratament doctorii.Mai mult ca sigur nu mai ai voie sa faci nici un fel de efort si binenteles o rugaciune n-ar strica.
Curaj, multa putere si nu te lasa...plansul iti agraveaza mai mult situatia, cred ca-ti dai seama ca bb sufera mai mult.
Berarpiri sa inteleg ca la eco de luni nu facui nik...normal ca trebuie sa-ti masoare samburele sa vada daca totul e ok.Eu ma duc joi si sper sa nu am vreo surpriza. toate bortoselele
toate bortoselele
Ali

mandarinutza spune:
mandarinutza spune:
 Roxana, multumesc  tocmai ce m-am intors de la Baby Expo si sunt bucuroasa ca mi-am gasit niste pantaloni negri de primavara cu burtik pentru servici. Au fost singurii care mi-au placut si materialul mai bun. Am vazut si multe lucruri din in dar mi s-a parut prea devreme si frig pt ele. Am mai cumparat si cateva hainute pentru o nepotica si nu am zabovit prea mult ca era tare aglomerat
tocmai ce m-am intors de la Baby Expo si sunt bucuroasa ca mi-am gasit niste pantaloni negri de primavara cu burtik pentru servici. Au fost singurii care mi-au placut si materialul mai bun. Am vazut si multe lucruri din in dar mi s-a parut prea devreme si frig pt ele. Am mai cumparat si cateva hainute pentru o nepotica si nu am zabovit prea mult ca era tare aglomerat 
Carioca  bine ai venit, stai linistita cum ti-au recomandat doctorii, probabil e prea devreme sa faci un drum de la Suceava la Bucuresti. Multa sanatate si odihna!
 bine ai venit, stai linistita cum ti-au recomandat doctorii, probabil e prea devreme sa faci un drum de la Suceava la Bucuresti. Multa sanatate si odihna!
Mandarinutza  16+
16+

tomasa spune:
tomasa spune:
 Ale, e de inteles starea ta. Eu o inteleg, e normala in conditiile astea. Doamne ajuta sa fie totul bine! 
mama de BAIAT  (9 ian. 2005)
 (9 ian. 2005) 12+
12+

tomasa spune:
tomasa spune:
 Laurici, sanatate multa. Sper sa scapi repede de raceala.
Eu din pacate n-am ajuns la baby expo. Eram cam suparata de-ale mele, nu aveam dispozitia necesara shopingului din cauza analizelor proaste asa ca am preferat sa ma odihnesc si sa stau cat mai mult cu Tudor ca de maine iar sunt pe drumuri cu serviciul. Dar sper ca pana luna viitoare la Kidex sa fiu mai in forma si sa fac cumparaturi compensatorii. Imi trebuie si mie cate ceva de primavara pt. burtica, ii voi lua si lui Tudor ceva hainute, plus finutilor mei. Si pana atunci daca voi sti si sexul lui bb ii cumpar si lui cate ceva ca nu ma voi putea abtine.
mama de BAIAT  (9 ian. 2005)
 (9 ian. 2005) 12+
12+

Roxana_G spune:
Roxana_G spune:
 Mandarinutza, sa le porti sanatoasa!
Carioca, nu te agita si stai linistita.  O sa ajungi si la Bucuresti, pana atunci poate dai un telefon sa vorbesti cu medicul.
Tomasa, inteleg lipsa de dispozitie, dar nu te lasa prada ca nu e bine.  Mie vineri mi-a prins foarte bine sa ies (in afara de busirea masinii ), uite de cand stau acasa iar am cazut pe ganduri.  Iar pentru BB puteai lua chestii neutre gen vernil si galben, sau alb.  Eu asa am luat pentru Alex primele hainute desi stiam ca e fetita, mai putin salopeta care era roz.  Si le mai am si acum.  Eu nu am putut lua nimic pentru BB, nu reusesc sa ma adun si sa vad mai departe, dar biata Alex a tot ales lucruri pentr fratior si cu greu am convins-o sa mai asteptam.
), uite de cand stau acasa iar am cazut pe ganduri.  Iar pentru BB puteai lua chestii neutre gen vernil si galben, sau alb.  Eu asa am luat pentru Alex primele hainute desi stiam ca e fetita, mai putin salopeta care era roz.  Si le mai am si acum.  Eu nu am putut lua nimic pentru BB, nu reusesc sa ma adun si sa vad mai departe, dar biata Alex a tot ales lucruri pentr fratior si cu greu am convins-o sa mai asteptam.
Rox  17+si Alexandra Maria
 17+si Alexandra Maria  (10.02.2004)
 (10.02.2004)

felicia_ spune:
felicia_ spune:
 Ale, vin si eu ca sustinator moral... nu stiu daca te ajuta, dar sa stii ca ma gandesc la tine, si ma rog ca totul sa se termine cu bine pana la urma! Nu ma pricep la sfaturi, ca n-am fost niciodata
 vin si eu ca sustinator moral... nu stiu daca te ajuta, dar sa stii ca ma gandesc la tine, si ma rog ca totul sa se termine cu bine pana la urma! Nu ma pricep la sfaturi, ca n-am fost niciodata  , dar ma doare sufletul pt fiecare fata care are astfel de probleme (mai ales ca stiu cat ai luptat pt a obtine sarcina)... Pup si nu iti pierde speranta!
, dar ma doare sufletul pt fiecare fata care are astfel de probleme (mai ales ca stiu cat ai luptat pt a obtine sarcina)... Pup si nu iti pierde speranta!

Laura Ioana spune:
Laura Ioana spune:
 Ale, draga de tine, ce chin Te rog mergi la urgenta si interneaza-te! Am o prietena care a pierdut primele 2 sarcini la 20 si 21 de saptamani. Acum are o mandrete de fetita, dar in timpul sarcinii a tot stat prin spitale de la 16 saptamani (atunci i-au facut si cerclaj, dar la tine nu se poate ptc sangerezi) si-i faceau cocktail-uri (nu stiu ce amestecuri) si calmante, iar patul pe care statea era mai ridicat la picioare, ca sa stea cu bazinul in sus. Ma rog la Dumnezeu sa iti tii copilasul in brate la sfarsitul sarcinii, chiar daca pana atunci e un pic mai greu
 Te rog mergi la urgenta si interneaza-te! Am o prietena care a pierdut primele 2 sarcini la 20 si 21 de saptamani. Acum are o mandrete de fetita, dar in timpul sarcinii a tot stat prin spitale de la 16 saptamani (atunci i-au facut si cerclaj, dar la tine nu se poate ptc sangerezi) si-i faceau cocktail-uri (nu stiu ce amestecuri) si calmante, iar patul pe care statea era mai ridicat la picioare, ca sa stea cu bazinul in sus. Ma rog la Dumnezeu sa iti tii copilasul in brate la sfarsitul sarcinii, chiar daca pana atunci e un pic mai greu

Poze Laura