Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
Andreea, nu apucasem sa citesc mesajul tau inainte. Daca stiam ca esti la Baby Expo te sunam. Eu am stat pana pe la 2 fara ceva. Mi-ar fi placut sa ne intalnim. Da-l incolo de TT, asta voi face si eu pentru ca pana la urma cam aceeasi situatie e si la mine, e Bhcg mare, la unii putin peste limita, la altii in limite.
Myral, asa e, depinde de medic foarte mult. Eu abia marti ma duc sa discut in detaliu testele si eco, insa oricum am decis impreuna cu sotul meu, si de data asta definitiv, sa nu ma supun la nici o amnio aiurea. Ramane la voia lui Dzeu cum o fi, insa eu sunt sigura ca e bine. Oricum o sa fac mai multe morfologii la cei mai vestiti si daca acolo totul este ok, imi sterg grija asta.
Eu sunt franta acum, am facut ordine la jucariile Alexandrei ca era ca la nebuni. Cumparasem de la Ikea niste cutii de carton haioase si frumos colorate si acum sunt asezate frumos pe categorii. Mai aveam de aranjat si incaltamintea de iarna insa iar am simtit durerile acelea de burta si acum stau cuminte.
Pupici si seara placuta tuturor.
Rox
16+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Alé spune:
Fetele, io nu mai zic nimic...
Sa nu sariti la mine cu bita, da' sint superdepresata. Pling o data la 2 ore si nu-mi doresc decit sa se termine cosmarul asta, intr-un fel sau altul...
Singerez cu intermitente, contractii am in continuare cu tot tratamentul intensiv pe care-l fac si cel mai rau din toate, "simt" io cum se deschide colul. Am tot soiu de junghiuri, de dureri, ce sa mai, imi vine sa urlu. Si chiar urlu...
Nu mai stiu ce sa fac, cum sa fac cum sa stau... Cind adorm, mi se pare ca am adormit doar 5 minute, sint super chinuita...
NU stiu cui si ce ajutor as putea cere. Am slabit un kg jumate saptamina asta, daca nu mai mult, ca nu m-am mai suit pe cintar. Burta mi se pare ca a disparut de tot...
Am moralul la pamint si nu reusesc sa ma ridic deloc. Familia mi-e alaturi, dar io nu pot si nu pot.
Va rog, nu ma certati si voi. ![]()
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
Roxana_G spune:
Ale, cum sa te certam draga de tine? Numai de cearta nu ai nevoie. Inteleg de ce te simti asa, nici nu pot spune ca rau imi pare ca treci prin asa ceva, si oricat de rau mi-ar parea mie numai tu stii ce e in sufletul tau. Nu pot decat sa ma rog pentru tine si pentru bebe, si sa te rog si pe tine sa incerci cat poti sa te mai linistesti. 
Rox
17+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
myral spune:
Ale nici eu nu te pot certa mai ales ca si eu sunt mai disperata de felul meu. Nu stiu sigur dar cred ca tratamentul pe care il faci este cu pastile si oricat de intensiv ar fi el nu are acelasi efect ca injectiile sau perfuziile. Eu as zice sa te duci la urgenta la doctor nu stiu dar nu sta asa daca nu inceteaza durerile. Ne rugam pt tine si pt bebe.Myral
16+
Sabina spune:
Nu te certam, si desi nu pot simti ce simti tu, crede-ma ca empatizez cu tine si ma doare sufletul sa te "vad" asa....
Ce sfat sa-ti dau?? sa faci o rugaciune? sa vorbesti cu Dumnezeu?? sa asculti Bach?
nu stiu cat si cum putem face asta la comanda, ca ne-a zis cineva de pe forum
cert este ca tu, cu cat stii mai mult ca trebuie sa te linistesti nu poti, si e firesc, e normal, te rog din suflet sa nu te simti vinovata.
Sunte deacord cu Myral ca poate o internare ar prinde bine, in tratament mai intensiv.
Eu sunt alaturi de tine si daca ai chef sa vii sa ne urli in cap:),vino, te imbratisez si ma rog pentru tine.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Berarpiri spune:
Buna,tuturor mamicutelor!
Am avut o saptamana cam dificila.Eram nerabdatoare sa vina ziua de luni,sa fac prima ecografie,nu am dormit 2 nopti,am avut niste probleme la lucru...si uite asa a mai trecut o saptamana.
ALE si eu ma rog pentru tine,sa fie bine.Poate ar fi o idee buna sa te internezi in spital,asa ai fi sub observatia medicilor.Dar tu stii ce e mai bine pentru tine si pentru bb tau.Numai bine!
MISSY te inteleg perfect.Stiu cum e sa iesi din cabinetul doctorului cu multe intrebari fara raspunsuri.Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.Acum,voi vede peste 2 saptamani daca tot la fel se comporta(cu indiferenta,nu cum ar fi normal sa se comporte un medic)si o schimb.
Fetelor,vreau sa va rog sa ma lamuriti si pe mine cu ceva.La eco de 11 saptamani ce trebuie sa imi faca?Trebuie masurat ceva sau e prea devreme?
Nu mai stiu zau,cu doctorii astia.Sper sa imi faca altcineva eco,nu aceeasi doctorita(merg la spital,nu la cabinetul doctoritei),si sa am norocul sa ma lamureasca,asa cum e normal.
berarpiri
10+
berarpiri
devylla spune:
Fetelor multumesc de griji.
IEri am scapat de griji.Am luat un medicament un pic mai tare(al meu doctor nu mi-l recomandase,insa surorei mele,in a doua sarcina i-a fost recomandat si am zis sa icnerc) si am scapat de durere!Sper ca pe o perioada mai lunga.
Mi-am luat si tensiunea,au socrii mei aparat de tensiune,asa o pot tine sub observatie.Destul de mine,daca valorile sunt la fel ca in romania,9 cu 6.Ce as putea face sa o maresc,ca eu in afara de cafea,ciocolata si alcool nu stiu.Iar din astea nu-mi permint acum sa consum prea mult,cel putin alcool deloc.
Am mai aflat ca durerile pot fi provocate si de o lipsa de magneziu si vitamina B2,si cum acum eu nu mananc 'normal',carne decat rar,e posibil sa fiu pe lipsa.
Cu greturile stau din ce in ce mai bine,isi fac aparitia din ce in ce mai rar si treaba asta se vede si pe cantar.Am luat pana acum 1.5 kg.
Ale imi pare tare rau ca esti cu moralul la pamant.Nu stiu ce te-ar putea ajuta in mom de fata.Roaga-te lui D-zeu!Mama mea crede mult in Sf Anton,roaga-te si Lui!Fi puternica si gandeste optimist cu toata sangere\area si comntractiile.Nu stiu cum as fi in locul tau,probabil in aceeasi stare,insa trebuie sa ai ganduri pozitive,te vor ajuta inconstient.Si poate,cum au zis si fetele,e mai bine sa fi internata,sa te tina sub observatie.Ai grija de tine
Sabina Y.
15+
japonia prin ochii unui amator
Taby spune:
Draga Ale Sa sti ca ma rog pt tine,ca stiu ca iti este foarte greu sa te gindesti la tot ceea ce ti se intimpla si sa treci prin mamentele astea de durere...dar sa sti ca inainte de ati trimite crucea pe care o duci,Dumnezeu a privito cu ochi Sa-i cei preafrumosi,a examinat-o cu ratiunea Sa Dumnezeiasca,a verificat-o cu dreptatea Sa neajunsa,a incalzit-o cu inima plina de iubire,a cintarit-o cu miinile sale pline de afectiune ca nu cumva sa fie prea grea decit o poti duce.Si dupa ce a masurat curajul tau,a binecuvintat-o si ti-a puso pe umeri:Deci o poti duce! Suntem aproape de tine si vrem sa te ajutam sa-ti facem crucea mai usoara daca e posibil... dar stim ca tu esti puternica si totul va fi bine cu tine si bebele..

Fetelor va salut si va doresc multa sanatate la toate burticile
16+ 
mandarinutza spune:
Buna dimineata gravidutzelor
Ale
imi pare tare rau ca treci prin astfel de suferinte, atat fizice cat si sufletesti. Sa te ajute Dumnezeu sa te faci bine si sa te bucuri de bebe din burtica. 
Cred ca o sa trec si eu pe la Babyexpo azi.Imi caut si eu niste pantaloni cu elastic subtiri si sa fie business pt servici. Fetelor, ati vazut asa ceva pe acolo?
Am fost ieri in pavilionul H dar nu am gasit mare lucru, mi-am luat o camasa verde dragutza si putin mai larga si o poseta(nu ca nu as avea, am si eu o pasiune pentru posete,genti si nu pot sa rezist daca gasesc ceva dragut).In H, la Puka, am probat si niste fuste cu o banda din elastica la mijloc si largi in jos, care sunt bune de gravida, dar erau facute pt cineva mai inalt si nu mi-a placut cum aratau pe mine. Off, sunt tare pretentioasa acum ![]()
Mandarinutza 16+
laurici_27 spune:
Multumesc Myral pentru sfat, chiar ti l-am urmat..cand am vazut ca deja aveam febra 37.5...
Dar se pare ca mi-am mai revenit, azinoapte nu mi-a mai crescut febra si am putut sa si respir normal( mi-am cumparat ser fiziologic ).
Ale nu vreau sa ma gandesc la ce e in sufletul tau, stiu ca e usor sa vorbesti cand nu te afli intr-o asemenea situatie.....dar incearca sa fii tare.
Iti tin pumnii si ma gandesc la tine.