Mamici de martie - aprilie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
stefaniya spune:
Felicitari Roxanici ,sa-ti traiasca bebelul si sa aiba o viata cat mai lunga si frumoasa!!!
Pentru tine
Si pt Sherbi- inca asteptam vesti,iti doresc sa nasti cat mai usor!
ps:e ciudat cum aici te trezesti cu sentimente de bucurie sau emotii pt cele care urmeaza sa nasca sau care au nascut deja,fara ca macar sa le fi cunoscut inainte.De la bebei ni se trage!
Stefania38+2 cuCarl
*****BEBE*****
gabi78 spune:
Felicitari ROXANICI!!! Refacere usoara si te asteptam sa revii acasa!
Bine ai venit bebe RARES!!!!!Sa fii cuminte si ascultator si mincacios si sanatos si sa-i aduci lui mami numai bucurii!!!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Mihaelaaa spune:
FELICITARI,ROXANICI!
Sa-ti traiasca puiutul RARES,sa-ti aduca numai bucurii si sa fie sanatos!
Tie refacere rapida si te asteptam cu vesti!
SHERBI,majorete pt tine...sa dea DD sa scapi repede !
Majorete si pt cine mai asteapta...sau nu
Mihaela37+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
ionelac spune:
felicitari roxanici
imi spune si mie cineva cum sa scriu mai mare si in culori am incercat sa dau la tip caracter,size si culoare dar nimic nu merge.
Mihaelaaa spune:
Ionelac,eu nu stiu cum sa-ti explic exact,dar pot sa-ti spun cum mi-am dat eu seama....am dat "Reply with Quote" si m-am uitat exact cum au scris alte fete mesajul!
Sper ca te-am ajutat!
Mihaela37+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
diana_jors spune:
karla, florin-a, alesandra: am citit si eu articolul respectiv, multmesc... spune ca se sta pe genunchi si coate cate 15 min de 3 ori pe zi... o sa incep din seara asta sa vad cum e...
Oricum, sper ca va dati seama cat de speciali sunt bebeii nostri, daca in situatia lor in perioada in care suntem se afla abia 3-5% dintre bebei judecand ca suntem in grup cam 150 de mamici, ar trebui sa fim cam 5-7 cu bebeii incapatanati
Diana 35+ cu Mihai-Alexandru
karla32 spune:
diana, nu ma mira nimic la bebeul meu! si nici nu ma intreb cu cine seamana!!!!!!!!! dar 15 minute de 3 ori/zi mi se pare enorm! am stat 5 min si am zis ca lesin! mai am si motanul care imi da roata si miauna rau cand ma vede in asa pozitie nefireasca! si ma umfla rasul...dar voi persevera! cine stie!
Raluca36+6Luca
gore78 spune:
Felicitari Roxi, sa`ti traiasca baiatul sa fie sanatos si mancacios
Sherbi - asteptam vesti!
cris 37 fixx Sabin Andrei
cria_bv spune:
Ionelac trebuie sa scrii textul, selectezi ce ai scris si apoi ii schimbi culoarea, faci bolduit sau schimbi marimea. Sper sa-ti iasa.
Cria34+ cu Vlad
karra80 spune:
FELICITARI ROXANICI....SA-TI TRAIASCA BAIATUL SA FIE SANATOS SI MANCACIOS.....
Bafta fetelor care urmeaza sa nasca......
In legatura cu lohiile...eu am avut ieri 2 sapt de la nastere si numai am nimik...imi pun tampon absorbant...dar de curs de vreo 2-3 zile numai curge nimik...asa doar ceva galbui .....taietura de la dansa s-a vindecat am dat-o cu crema de galbenele....am vaz ac ziocea cineva sa nu folosim crema ca zona treb sa fie uscata...m ie asa mi-a zis medicul si a functionat....rana numai am..si nici nu doare.....aproape nici nu se mai vede doar o urma mica....
Azi noapte cred ca am experimentat si noi primele colici...pana acum nu i-am dat nimik si nici nu am avut probl cu ea... dar aseara a stat treaza de pe la 8 ca am trez la baita ca a venit verisoara care inca ma mai ajuta sa-i afca baie si am trezit fata din somn....da de azi gata ii fac eu baie sa nu mai depind de niminei asa cand se trez seara daca e 8 sau 9 sau 10....atunci ii fac baita sa nu o mai trezesc......si asa a stat maraita pana la 12 noaptea cand a adormit o ora si apoi de la 1 al 3 desi era mancata ca-i dadusem biberon +san...era schimbata ea saraca urla incontinuu si abia la 3 jumate a adormit da a dormit bine pana la 7....si apoi de pe la 7 jumate la 11;30 ...asa ca am incep cu sab simplex si ii dau inainte de masa....
Acuma doarme linistita.....am scos-o putin in geam...cam 10 min....ii place de numa la aer....in rest sa speram ca la noapte sa dormimi mai bine.....
Cam atat acuma incerc sa adorm si eu putin.....
Karra de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos