Mamici de martie - aprilie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

A nascut Roxii felicitari, un bebe papacios si refacere cat mai rapida. M-a emotionat.

Cria34+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Bebe Rares s-a nascut la 12.05, nastere naturala fara epidurala, 3100 gr si apgar 8. Roxi era putin obosita.
Cria34+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Karla din pacate nu da si timpul...dar cat rezisti tu cred.. mai bine mai putin in mai multe reprize pe parcursul unei zile. Nu stiu zic si eu.O sa incerc si eu cand ajung acasa sa vad cum e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

felicitari roxi sa iti traiasca sa fie sanatos

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

FELICITARI ROXY

Multa sanatate si refacere rapida si un bebe sanatos!!!

laura36+6arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

si FELICITARI!!!!!!!!!!!!!
fetelor care au nascut sau care trebuie sa nasca astazi - Lili-g, Laura, Roxanici, Sherbi
Lumi, bine ai venit acasa!

ADINA, eu am nascut acum 3 sapt si lohiile sunt un fel de bej si in cantitate foarte mica. Am inteles ca pot dura intre 10 zile si 6 saptamani. Depinde probabil de la persoana la persoana

TZUNA, eu folosesc pt colici SabSimplex si Bonisan. Pana acuma nu am avut probleme foarte mari. In plus, Alexandra se linisteste daca o tin cu burtica la mine pe burta. POti incerca si sa ii tragi bluzita si sa o tii direct pe burta ta, piele pe piele. Eu fac asa in cazuri mai extreme, in rest o tin la fel, dar fara sa ii trag hainutele. Alta metoda ar fi sa incalzesti un scutec cu calcatorul si sa i-l pui pe burtica - caldura ajuta foarte mult in cazul colicilor. Dezavantajul la aceasta metoda ar fi ca scutecul nu ramane cald tot timpul...
De plans in continuu cateva ore am avut si noi cateva reprize. Poate plange de foame, daca o doare burta sau urechea, asa mi-a spus pediatra. Sau pur si simplu sa aibe o zi mai proasta, ca se intampla si la ei ....
In legatura cu BIBERONUL si TRECEREA APOI LA SAN - eu am avut sapt trecuta mastita si pediatra la care am inscris-o mi-a spus sa intrerup alaptatul cat timp iau antibiotic. Asa am facut si 5 zile i-am dat lapte praf (in rest ma mulgeam si aruncam laptele meu). In prima zi cand am trecut-o la san (alalataieri), manca foarte putin la san pt ca obosea si adormea. Dupa cateva minute se trezea insa tipand de foame, ca nu se saturase. SI am tinut-o asa o vreme pana ce mi-a facut rana; ca sa o calmez i-am dat lapte praf din nou, ca sa stiu ca e satula. Pediatra a zis sa ii dau la fiecare masa san si completare, ca nu prea sunt sanse sa se obisnuiasca din nou numai la san.
Ieri am fost insa la un alt medic pediatru (conferentiar doctor, umblat mult pe afara) care mi-a spus cu totul altceva - sa intrerup cu totul laptele praf si sa ii dau numai san, oricand cere, chiar daca e si din 30 in 30 min. Pt ca o data invatati la biberon nu mai poti sa ii readuci la san, caci devin mai comozi. Asa ca de aseara nu i-am mai dat lapte praf si azi a reinceput cu mancatul 5 min, adormit 15 min, trezit, iar mancat si tot asa cam 2 ore. Acuma doarme de vreo ora, sa vedem cat mai dureaza :) O sa ne chinuim putin dar nu vreau sa renunt la san si daca se poate sa se invete inapoi, nici nu voi fi nevoita sa ma mulg inainte de fiecare masa. Caci, dupa parerea mea, sanul se goleste si mult mai bine daca suge bebe decat daca te mulgi. Cred ca nici nu este alta solutie sa ii reinveti doar cu sanul, decat chinuindu-te putin si, din pacate, chinuindu-i putin si pe ei. Proba sigura ca fac bine ce fac o voi avea peste cateva zile, cand o voi cantari sa vad daca a pus zilele astea in greutate.

Gata, ca m-am intins cam mult!
la toate!

de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Felicitari Roxanici sa ai parte de un bebe cuminte si mancacios ca al meu!

Haide Sherbi!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Bravo Roxi sa-ti traiasca flacaul si refacere rapida

Diana 36+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

FELICITARI ROXANICI SI LAURA
sa dea Dumnezeu sa va refaceti repede si sa aveti niste bebei sanatosi si mancaciosi

Bafta multa Sherbi, sa ai o nastere usoara si o refacere la fel

Lumi bine ai venit acasa, multa sanatate in continuare

Si acum majorete pt restul fetelor care trebuie sa nasca

AndreeadeRianna (24.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuizaS spune:

Felicitari Roxana

Sa-ti traiasca flacaul sa fie sanatos si sa va intoarceti cu bine acasa !

Mergi la inceput