Mamici de martie - aprilie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 27
ghibuadina spune:
Oare copilul meu are colici?
Fetelor, am avut o noapte nasoala.Alexia a fost extrem de agitata, abia a dormit din cd in cd si nu stiu dc are colici.Isi indoaie piciorusele, se inroseste la fata, la anumnite intervale de tp.Nu a zbierat, ce-i drept, dar s-a agitat toata noaptea.Din cd in cd mai tragea si cate un part.A facut si caca, normal cum facea ea.
Spuneti-mi la voi cum s-au manifestat colicile.Cam la fel?Ma gandesc dc crampele la burtica sunt similare cu colicile?
Merci!
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
magdalena76 spune:
Buna la mamici si la burtici!
M-am gandit sa va dau si eu un semn de viata ca sa vedeti ca nu v-am uitat. De citit va citesc aproape in fiecare zi dar cu scrisul, recunosc, ca stau foarte prost. Ma doare spatele si noada de mor si pana citesc ce a-ti scris voi uit ce vroiam sa scriu eu…. Eh, sper sa nu raman asa, fara nici un neuron….
Despre mine nu am forate multe de spus, poate sa va plictisesc cu durerile pe care le experimentez aproape non-stop. Altfel, astept si eu sa-l tin in brate pe bb ca mai am cateva zile si ajung la termen. Poate Stefanya imi da si mie un pronostic, ca dupa doctorita mea trebuia sa nasc weekend-ul trecut dar bb nu a fost de accord.
Oricum azi ma duc la doctor sa vedem ca mai spune ca totusi sper sa nu ajung sa mi se induca nasterea. Sper sa ajute contractile pe care le experimentez in fiecare noapte.
Fetele care ati nascut : la voi bb era foarte agitat si inainte de nastere? Eu citisem ca cu cateva zile inainte de nastere bb se linisteste. La mine am program de suturi serara si dimineata cand sa sper ca e liniste o luam de la inceput. Este posibil sa ramana asa agitat?
Va pup si o sa incerc sa scriu mai des.
39 sapt+4 zile
karla32 spune:
Diana, ai nevoie de proprietarul casei - sotul intzeleg, sa fie cu tine in primul rand, contractul de proprietate al casei original si copie, certificatul de casatorie original si copie, CI-ul sotului orig si copie. La politie completeaza sotul proprietar declaratia ca te ia in spatiu si completezi parca si tu o cerere, timbre fiscale de 1 leu - sa ai vreo doua, tot la ei platesti o taxa - nu mai stiu cat, parca 7 lei, parca... Si rabdare............multa
Sper ca nu am uitat nimic...
Cu prezenta pelvina a bebelului maine ma duc la eco sa vad daca s-a sucit vreun pic...Dar nu prea cred!!!!!!!

Raluca
37+ cu
Luca
magdalena76 spune:
Na ca tot am uitat ceva :
Felicitari Doina si Elpower pentru bb.
Nastere usoara pentru ElenaGiulia si pentru fetele care urmeaza sa nasca (poate si pentru mine)

39 sapt+4 zile cu
Vlad George
Val_ spune:
Felicitari Elpower si Doina pentru bebei. Sa fie sanatosi si cumintei.
Majorete pentru Elenagiulia. Mult curaj.

Eu am reusit "performanta" sa alunec pe gresie, la Medlife. Nu stiu ce a fost in capul lor de au pus gresie alunecoasa. Noroc ca am cazut in genunchi si m-am proptit in maini. Oricum mi-am zguduit destul de tare burtica. Sper sa nu se fi intamplat nimic cu sarcina.
Karla nu te mai stresa cu bocanitul. Cu cat o sa dai mai multa atentie cu atat o sa percepi mai rau zgomotul. Detaseaza-te si o sa devina imperceptibil. Iti spun din proprie experienta.
Pupici 
Valentina 34+ cu bebe Mariuca
karla32 spune:
A,Diana, uitasem!Depinde si de sector! La s.6, nu-ti trebuie extras de carte funciara - nicaieri nu cred ca trebuie de fapt, dar daca casa e cumparata de la stat iti cer procesul verbal de predare primire! Asa scria la avizier si mai si tipa o cucoana pe acolo sa nu stea nimeni la coada daca n-are proc vb si nu e insotit de proprietar!

Misha_tp spune:
Tzuna, da, ii dau sab simplex inainte de fiecare masa, cu lingurita, 15 picaturi. Eu am avut o retinere mare la inceput, nici acuma nu sunt convinsa ca fac bine ce fac, dar cei din jur chiar ma intrebau de ce mi-e teama, ca e un produs special pentru copii si am o prietena care dadea preventiv copilului sab simplex, fara sa fi avut vrep criza inainte. Am ajuns la concluzia ca prefer sa-i dau picaturile, decat sa-l vad terminat de durere si eu neputincioasa pe langa el in momentele acelea. Tu insa fa cum ti-a zis medicul si cum crezi tu ca e mai bine. Insa picaturile sa i le dai inainte de masa, ca asta e rolul lor: sa sparga bulele de aer din spuma laptelui, sa aiba copilul cat mai putine crampe.
Mihaela si Alexandru Stefan (22.02.2007)
diana_jors spune:
karla: CI a solutului sau a proprietarului? (in cazul meu e mama lui)... n-as vrea sa il plimb si pe el pana in Oradea daca nu e neaparat nevoie ![]()
(la noi e mai complicat, eu sunt din Mures, el din Oradea, eu am flotant pe sect. 4 Buc... ca adresa comuna am ales Oradea ca sa nu trebuiasca sa schimbam amandoi buletinele, imi ajunge doar mie)
Aaa, multumesc 
Diana
35+ cu
Mihai-Alexandru
gabdyd spune:
Val_, m-a parasit si pe mine neuronul, sau le ai cu, cazutul, ca parca te-ai mai plans o data de asa ceva, pe scari... sau nu tu...,
, ai grija de voi, desi eu am incredere in instinctele de mamica pe care le dezvoltam in perioada asta si care te ajuta sa te feresti chiar si in cele mai grele situatii.
KARLA
te inteleg perfect, la fel si pe la mine, din fericire s-au potolit in ultima vreme. Eu ajunsesem sa ma gandesc sa ii sabotez, adica sa chem un prietene electrician care sa le scoata sigurantele de pe scara, sa nu mai aiba curent macar putin timp, cat sa stau si eu linistita, dar in cele din urma am renuntat la ideea asta diabolica.
Si mai ales, Hai Elena!!! 

Diana
35+, mami de Julie
, 14.11.2003
diana_jors spune:
Uitasem de semnatura... ![]()
Daca pana acum parca vroiam sa vina cat mai repede, acum as vrea sa fie mai lenes
Sa apuc si eu sa imi rezolv treburile cu cununia si buletinul inainte
Uf, sa nu va lasati niciodata pe ultimii metri... 
Diana
36+ cu
Mihai-Alexandru