Mamici de martie - aprilie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 21
Amma23 spune:
Kmi78, cam cit timp sta Timeea la san? Eu cum calculez cit maninca ca nu vreau sa-i dau cu biberonul si nu am nici cantar? Ma gandeam sa compar asa, cit timp sta la san. Tu ii dai si lapte praf?
Karra, de ce-i dai lapte praf, nu ai tu suficient laptic?
Luca a luat in 5 zile 200g.
Apropos de haine, voi le calcati? Eu le-am calcat prima data, da' acum nu mai prea am timp .O fi bai?
Noua ni se duce pielea pe frunte. Care mai sunteti asa?Si avem si niste pete rosii pe piciorushe si burtica.Doctorul zice ca-i normal si ca trec.
Inca ceva mai vroiam sa intreb...poate ma luati de proasta , da' eu tot intreb. Voi ii spalati la fund de fiecare data cind ii schimbati? Eu il sterg cu vata cu apa calda. L-as pune cu fundu'n chiuveta, da' mi-e cam frica acum cit nu-si tine capul ca se tot misca si sa nu-l scap.Ii fac baitza in fiecare seara, da-l tine tati si eu il spal. Cum faceti, mamici?
Amma23 spune:
Ela,bafta!!! Tinem pumnii!!!

Sa te intorci cu puiul in bratze![]()

Inca ceva, eu am senzatia ca tot ce maninca , scoate pe partea cealalta. De cite ori il pun la san , face caca. Si din ala exploziv, cu partzuri mari de tot. Dar, Doamne'ti multzam , nu are colici.
gabi78 spune:
Diana nu te speria! Asa a fost la mine, dar nu trebuie sa se mai intimple si altcuiva. De exemplu eu am fost unicat in spital, nimeni nu a avut o astfel de problema. Asa ca stai linistita si curaj!
Tot raul e spre bine!
Crina_mio eu ii fac baie cu apa fiatrat si completez cu rece pina la temperatura optima. Pun musetel in apa si un galbenus de ou in baita. Ar trebui sa mai pun si tarite de griu dar deocamdata nu am. il spal cu sapun Nivea si il ung cu ulei tot Nivea.
Am inteles ca ar fi foarte bun uleiul incalizt, cel de gatit
Hainutele le spal in masina de spalat cu detergent de la Amaway pt inceput si apoi trecem la Ariel cu dubla clatire.
revin se scoala puiul.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
gabi78 spune:
s-a trezit doar ca sa faca KK. Acum e senin si ii arde de joaca si de uitat pe pereti. Oare cit distinge? Am inteles ca vede doar la vreo 30 cm nu?
Fetelor sa-mi spuneti si mie cum uscati voi parul prichindeilor vostri? Al meu cam are perisor destul si imi este teama sa nu raceasca dupa baie. il spal pe capsor cam la 3-4 zile. Imi este teama mai des.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Amma23 spune:
Cria, doar atat despre Roxanici? Da-ne detalii, ce zice, cum a fost, cum e Rares? Cit mai stau?
ioanaradu spune:
buna la mamici si burtici,
am reusit sa citesc din urma ce ati mai scris.
noi suntem bine, in week-end am avut prima iesire la bunici (80km) si ne-am comportat f bine. lui matei i-a mai trecut icterul si nu mai e nici asa somnolent, dar tot cumintel este. cu papatul si eu am dileme. nu imi dau tot timpul seama cat papa bb pt ca noi suntem si cu san si cu lapte praf. uneori papa la san cate 20 min si apoi papa 50 ml de lapte praf, alteori papa 25-30 ml. am observat ca daca-i dau numai lapte praf papa cam 75 ml, insa nu-i ajunge mereu, ii mai dau si san. cred ca de saptamana asta o sa cresc la 100 ml.
calculul pt o masa (cred ca am mai spus asta ...) il fac in felul urmator:
- bb ar trebui sa pape 55-85ml/450g corp/zi. deci calculez la greutatea lui bb cam cat ar trebui sa-i dau.
pt colici eu ii pun sab simplex in biberon, cate 5 picaturi. pediatrul mi-a zis ca in prima luna sa-i dau 30 picaturi/zi si apoi 35 picaturi/zi. deocamdata nu am avut probleme cu burtica si speram sa nu avem nici de acum in colo. nu stiu daca e de la sab simplex, sau de la ce mananc eu ...
cu baita ... initial i-am facut baita, primele 2 zile cand am ajuns acasa, in cadita. apoi ne-am dus la un control si o asistenta ne-a facut cu ou si cu otet ca sa nu-i mai facem baie copilului pana nu-i cade buricul. de aceeasi parere este si soacra mea. insa ... am fost la pediatru vineri si cand i-a zis sotul ca nu-i mai facem baita ne-a certat. a zis ca n-are nici o legatura buricul cu baita. asa ca iar i-am facut baita. de-aseara i-a cazut si buricutul. noi ne cam chinuim la baita pt ca bebe are cizmulite de gips din cauza ca are labutele putin strambe dupa cum a stat in burtica. in rest bb se simte f bine dupa baita si doarme ca un ingeras.
tzuna la ce ortoped ai fost la budimex? tot acolo mergem si noi cu bb si la ortoped si la pediatru.
pupici la mamici si burtici!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze
primele poze cu bebe matei
madybulancea spune:
Cria am baut si cafea...problema era k eram singurik acasa si imi cam sta in gat...asa k m-am deplasat la dragul meu sot la munca si baut si cafeluta si am papat si pizza!!!Sper sa nu va fac pofta k sa nu aruncati cu rosii in mine...
punem si noi majorete,poate naste cineva...

Mady
34+ cu
Raluca Maria
ioanaradu spune:
Amma23 cu aproximatie 4 - 4.100 kg. nu-l putem cantari exact din cauza cizmulitelor de gips, care mai cantaresc si alea putin. am plecat din spital cu 3.750 kg si s-a nascut cu 3.890 kg si 52 cm.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze
primele poze cu bebe matei