Mamici de martie - aprilie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 16
mirandolina spune:
Inca ceva, daca puteti sa modificati in listutza, cine stie - Iulia Maya, 16 februarie, ora 15:15, la 37 sapt si 5 zile, 2800 g, 49 cm, Municipal, dr Ciulcu, cezariana de urgenta. Si la zile de nastere - 1.02.1981.
Si acum, ce dor mi-a fost de
!!! Asa ca haideti la treaba!

Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
elyanne spune:
Bine ai revenit Mirandoilina. Imi pare rau ca ai trecut prin ce ai trecut... dar bine ca s-a terminat totul cu bine si ca amandoua sunteti sanatoase.
Vad ca ai nascut cu dr. Ciulcu... cred ca este tatal dr. cu care am nascut eu. Stiu ca este dr. ginecolog la Municipal. Presupun ca nu's mai multi... el trebuie sa fie ![]()
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
diamar spune:
fetele nu am scris de tare mult,de la inceput de fapt,dar nu am mai avut net,am intrat numai sa va zic ca la echo arata ca avem fetitza si voi naste lunea viitoare pe 2 aprilie,prin cezariana.va pup dulce si nasteri usoare va doresc!
diamar mamica de roxana (11.02.1999)si bb
phili spune:
GABDYD in legatura cu condusul,eu mai conduc si acum ca imi place tare mult,am tras scaunul mai in spate si nu am nici o problema,bine drumuri foarte lungi nu am doar prin oras pentru rezolvarea unor probleme.Nu prea imi place sa depind de nimeni si nici sa ma simt neajutorata....unii zic ca nu ar face bine...
In rest si la noi e din ce in ce mai greu,parca nu mai am chef de nimic...sa fac mancare,curatenie,astept sa treaca zilele mai repede ...care oricum trec.Vorba lui RAISAFUDULU deja m-am saturat de starea asta
.Miercuri ma duc la medic si mi-a zis ca-i va face o egografie doppler la copil,sa vada daca e bine...a mai facut cineva?
va pup pe toate si numai bine!!!
+37
bogdan eugen
Jaana spune:
cria_bv, multumesc de intrebare!
Am inceput sa fac miscare cit mai multa, doar doar s-o indura si de mine bebe.... Dar deocamdata nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa.
Majorete ptr urmatoarele mamici!

41 fix
diana_jors spune:
Salutare,
bine ai revenit mirandolina.
Eu am venit de la baby expo, nici eu nu-s foarte incantata de ce am gasit acolo, dar cum la alte editii nu eram interesata de ce se intampla pe-acolo n-am cu ce sa fac comparatie.
Mi-am luat fix carucior si termometru... Mai avem de luat vanita si inca vreo 2 lenjerii de patut, si am cam terminat cu shoppingul de inceput pentru asta micu'. ![]()
Mi-am gasit si un costumas destul de dragut pentru cununia civila, o sa vad ce mai fac cu el dupa...
Si astept editia urmatoare sa ma duc cu piciul dupa mine ![]()
Va las, va urez o seara si o duminica frumoase...

Diana
35+ cu
Mihai-Alexandru
Krissy spune:
quote:
Originally posted by gabdyd
Krissy, la voi numai atata se da concediu sau atata poti tu sa iei, din alte motive? Adica, ei nu au concediu de ingrijire copil pana la doi ani? In Europa sunt tari care dau concediu si mai mult de doi ani.
Diana35+, mami de Julie
, 14.11.2003
Diana, ai intuit corect, atat se da concediu... In privinta maternitatii, SUA este printre ultimile tari din lume la capitolul "incurajare" si "facilitati". Am mai spus-o si mai demult, aici circula o zicatoare, care e f aproape de adevar: "in Europa muncesti ca sa traiesti, in America traiesti ca sa muncesti". Inca legea federala acorda doar 6 saptamani concediu pre+postnatal neplatit
, asa ca mie mi s-a facut un favor ca patronii m-au inteles si mi-au acordat dublu decat prevede legea, in plus si platit
, asa ca in tot necazul ma consider o norocoasa comparat cu majoritatea mamicilor americane. Totodata sper din suflet, cand ma voi intoarce dupa cele 3 luni, sa imi aranjez doar un "part time" pt o vreme, desi nu stiu inca cum o sa functioneze in postul care il am... Cu avantaje si dezavantaje, si viata de aici merge inainte, dar cum spuneam, am un stres mare cand ma gandesc ca nu mai e mult si trebuie sa ma intorc la serviciu...Dar nu vreau sa va plictisesc cu ceva ce nu e semnificativ pt majoritatea dintre voi, asa ca ma opresc aici si va urez un week-end placut!
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
ellamiss spune:
Buna gravidutelor!!!Cine imi spune si mie cum pot pune pozele pe yahoo la mamici de martie -aprilie?
ELLA
36 sapt.
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
elpower spune:
Buna fetelor!
Ce liniste pe aici!
Nu mai intra nimeni sa ne mai dea vreo veste-poveste?
Cred ca nimeni nu mai are noutati. Nici eu nu am, dar imi lipsesc discutiile de pe aici. Stiu ca intotdeauna in weekend petrecem cu familia si mai putin pe forum, dar tot imi lipseste. Nu mai gasesc nimic altceva de facut pe internet. Nu imi mai vine nicio idee atunci cand nu mai vad discutii aici.
Ellamiss, trebuie sa mergi aici: http://new.photos.yahoo.com/martie_aprilie_2007/albums/ , sa te loghezi cu userul tau de yahoo si sa aderi la grupul asta si apoi ai un buton cu plus in stanga sus cu ajutorul caruia poti uploada fotografii. Te poti loga si cu userul comun, dar trebuie sa ai parola. Dai un PM la una din fete, Diana(Raisa) cred ca o stie. Eu am pus-o sa fie automat in Opera si nu o mai stiu.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
A, si inca ceva! Trebuie sa faci pozele publice. Daca nu te descurci imi poti trimite mie pozele pe adresa the_elpower@yahoo.com si ti le pun eu.
Va pup fetelor si mai pun niste majorete la treaba, cine stie, poate si pt mine!

Ela
in 39s+6z cu
Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare
ElenaGiulia spune:
Roxi sa-ti traiasca printisorul sa-i dea Dumnezeu sanatate!!
Sherbi sa-ti traiasaca comoara sa-ti aduca numai bucurii!!!
Mirandolina bine ai revenit multa sanatate tie si bebelinei aveti grija de voi!!
Eu sant asa de obosita fetelor de nu mai pot mai am doua zile si-mi vad si eu flacaul
deabia astept marti de dimineata la mine o sa fie luni noaptea la voi,o sa mai pot intra doar maine ca marti de dimineata la ora 10 ma interneaza,miercuri o sa intre sotul sa va dea vesti si sa puna poze cu micutul,daca mai greseste cate ceva la scris iertati-l el nu e roman e brazilian si acum invata sa scrie.Va pup dulce pe toate si va urez numai bine tin pumnii la cele care vor naste saptamana asta si sa fiti cuminti pana ma intorc acasa
aveti grija de voi si de burtici
!!!!!
38+
ARTHUR
AMR 2 zile
Wolf Elena

, 14.11.2003