Mamici de martie - aprilie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
mirandolina spune:
Aurasa, muuuulte felicitari!!! Ai nascut cu cine trebuia? Sper ca iti revii bine din operatie 
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
cria_bv spune:
Buna fetelor,
Azi noapte nu am prea dormit si incerc sa recuperez azi, vad ca incepe sa fie din ce in ce mai greu.
Mirandolina bine ai revenit.
Tinem pumnii fetelor care ne fac surprize in weekend si pt tine Ela.

Cria
35+ cu
Vlad
cria_bv spune:
Oare Jaana ce face?
Mandy ti-ai luat patut pana la urma sau te-ai hotarat de care?
Cria
35+ cu
Vlad
lauramar spune:
Bine ai revenit MIRANDOLINA ,multa sanatate tie si bebelinei tale,sper sa fie totul bine cu ea
.
Vin si eu sa ma plang de vreo doua noptii nu mai pot sa dorm am dureri f. mari de oase simt ca nu mai pooooooooooooot
,si mai am trei saptamani.......poate vine mai repede (speranta moare ultima)
si un sfarsit de saptamana cat mai placut!!!
laura
37+
arianna
paxela spune:
am mai adaugat si eu niste poze cu printesica
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
lauramar spune:
Am vazut pozele voastre PAXELA si MIRANDOLINA sunt tare dulci printesele voastre si grasunele exact cum imi plac mie ....asa cum am mai spus sper ca si bebelina mea sa fie o grasunica
,sa va traiasca mari si sanatoase si sa va bucurati de ele
.
laura
37+
arianna
mirandolina spune:
Merci, Laura :) noi eram slabutze, 2800 la nastere, da mincam ca hehalitele si acum avem aproape 4 kg

Ella
RaisaFudulu spune:
Maria - bebe de Karra ce ochisori vioi ai mititico...si ce bine te prinde prazuliul te poarta mami tau nu gluma![]()
![]()
...boi vreti sa suciti ochiii flacailor pana apar si celelate fetite![]()
Martutza sa-ti traiasca flacaul crfed ca sunteti tare mandrii de mititel...
Ce cocheta e Ana Delia - bebe de Paxela...ce cercelusi dragalasi are....iar pozele cu ea pe burtica m-au dat gata...o scumpete...si noi te salutam scumpicico
Incercasem si eu sa dorm de dupa amiaza dar sunt oamenni care nu stiu ca la ora asta se poate dormi intr-o casa normala....asa ca hai pe forum putin si apoi fac un Zuma ca sa ma calmez...si-asa nu mai pot trece de nivelul 9 poate acum trec![]()
![]()
![]()
Nici un bebe azi..poate apare o surpriza...hai majoretelor la treaba ca voi nu aveti voie sa dormiti

Diana
37+
cu RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Ah Mirandolina bine ai revenit printre noi..multumim ca ne-ai povestit..acum am vazut-o si eu pe printesita ta..frumusica...asteptam poze si cu ea acum la ditamai 4 kg![]()
![]()
Diana
37+
cu RAISA-MARIA
mirandolina spune:
Bagam, bagam poze! Si sfaturi, cind aveti nevoie, k acum avem deja 5 saptamini! Multumim pentru aprecieri :) mai ales k a fost intiiashi data pentru prima oara :P cind am pus link...
Ella