Mamici de martie - aprilie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
ghibuadina spune:
NU stiu cine intreba de alimente recomandate in alimentare.Ideea este sa nu va luati dupa nimeni si sa mancati cate putin din toate, in felul acesta testati si ce-i prieste copilului si ce nu.Noi n-am avut pbl pana acum si am mancat cat mai variat.EU am aevitat..afumaturi, tocaturi, mazeluri, varza, mazare, fasole, bauturi carbogazoase si cam atat.Manan lactate, care sunt ff bune, oua fierte, cam 5-6 pe sap, fructe, nu mai mult de 2-3 pe zi, am mancat doar mere, mandarine, portocale mai putine ca am inteles ca nu sunt ff bune, nu stiu de ce, am mancat si dulce, mai beau si cate o cafeluta din cd in cd.A fost totul k.
Si eu pt colici ii dau SAB SIMPLEX, dar de vreo 3 ori pe zi, cate 10 picaturi si baby drink, 50 ml pe zi , dar nu mereu.O mai pun sa ragaie si acum ragaie mai bine decat inainte.N-am avut pbl pana acum si sper sa nu avem, DOAMNE AJUTA!!!
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
RaisaFudulu spune:
Buna dimineata
Ce mamici active avem.....ma bucur ca scrieti ca sa avem si noi astea mai din urma listutei de unde invata....
Rebiana imi pare rau ca ai probleme cu, cusatura dar din cate am citit pe aici de la fete o sa treaca si tot de alifie sau ulei de galbenele auzisem si eu
iti tin pumnii sa treaca cat mai repede
KMI ce dragalase sunteti amandoua in pat va sorbiti una pe alta din priviri...ce sa mai asa mama asa fata...felicitari 

Noi suntem bine chiar o noapte cu un singur drum la baie si un somn super linistit...cine stie s-o apropia momentul ca de-abia astept sa trec la urmatoarea etapa ca de asta cu burta si greoaie m-am cam saturat

Diana
36+
cu RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
am uitat de semnatura.....iupiiii am intrat in saptamana 38 deci ne asteptam oricand acum sa aibe loc marea intalnire

Diana
37+
cu RAISA-MARIA
diana_jors spune:
Neatza fetele,
in primul rand va urez un week-end util, in care sens vreti voi ![]()
in al doilea rand, pentru celelalte fete cu bebe cu capul in sus: am incercat si eu statul pe genunchi si coate, dar... nam rezistat 15 min, dupa 10 min ma durea spatele... si pe de alta parte bebicul meu abia daca schita niste miscari lente si usoare... cred ca si-a dat seama ca nu aveam cum sa stau in pozitia aia la nesfarsit, asa ca a stat cuminte pana m-am ridicat, dupa care s-a aranjat cum ii place lui...
Am mai cautat articole pe net despre "breech babies", si am ajuns la concluzia ca nu ma incadrez in nici una din posibilele cauze medicale de pe-acolo... deci cred ca pur si simplu am in burtica un incapatanat, si ca orice i-as face tot cum vrea el o sa stea [:((]
Asa ca probabil o sa simt in continuare ca si cum in loc de stomac as avea o minge mare de plastic
mai incerc cu statul in genunchi si coate cand il simt ca misca mai mult, poate-poate avand chef de miscare o sa se invarta... dar cred ca tot la cutite ajung pana la urma...
Acuma astept sa se trezeasca tati, sa mergem sa ii cautam incapatanatului nostru lucrursoare frumoase pe la baby expo
O sa va scriu cand ma intorc la ce concluzii am ajuns dupa vizita ![]()
Hai ca va
,
Diana
35+ cu
Mihai-Alexandru
paxela spune:
Am fost si eu ieri la Baby expo dar nu mi sa parut deloc sa merite, anii trecuti a fost mai bine, gasiti tot ce este nevoie, dar preturile nu difera de cele din supermarket, hainute sunt de iti raman ochii dar iti trebuie si 4-5 buzunare
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
gabdyd spune:
Neata fetele,
Eu sunt tare adormita, desi nu as putea spune ca nu am dormit, dar nu mai pot dormi asa profund, tot timpul ma sucesc de pe o parte pe alta iar ridicatul din pat si mersul la baie ma omoara.
Ma duc sa imi fac un capucino, poate isi revin si ochii mei pe pozitie.
Va invit si pe voi cu are drag.
Voi mai faceti drumuri lungi cu masina asa la varste inaintate de sarcina? Ca eu fug de ele cat pot.
Va
,
mai revin dupa ce ma trezesc nitel.
Krissy, la voi numai atata se da concediu sau atata poti tu sa iei, din alte motive? Adica, ei nu au concediu de ingrijire copil pana la doi ani? In Europa sunt tari care dau concediu si mai mult de doi ani.
Diana
35+, mami de Julie
, 14.11.2003
ralualexandrei spune:
Felicitari Sherbi sa-ti traiasca bebelinul si sa fiti sanatosi amandoi!
Cu privire la alaptat: eu am mancat si mananc cate putin din toate singura mea grija este sa nu ma stric la stomac pt ca asta i-ar face rau lui bebe.Asa ca restrictii in alimentatie nu mi-am impus si lapte e din belsug.
In ce priveste baita:eu mi-am spalat copiii in fiecare seara in primele luni,chiar daca nu le-a cazut buricul,dupa baie i-am tamponat cu spirt la buric si am presarat putina pudra de baneocin,acelasi lucru spunea si dr neonatolog sa facem.
Pt epiziotomie: in fiecare seara si dimineata m-am spalat cu ceai de galbenele caldutz,acum nu ma mai doare chiar daca nu s-a vindecat complet si firele resorbabile inca nu s-au dus cu totul.
Daca imi mai amintesc ceva va mai spun.
la burtici,mamici si bebici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ralualexandrei spune:
Am uitat, despre hemoroizi pana la urma i-am tratat cu Procto-Glyvenol crema se gaseste la farmacie si costa 16,5 ron.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mirandolina spune:
Fetelor, a venit corespondenta
cu scuzele de rigoare ca nu v-am scris de atita amar de vreme. Asadar, am nascut la Municipal vineri, 16 februarie, la 37 de saptamini si 5 zile, o bebelina de 2800 g, 49 cm, pe numele ei Iulia Maya. Asa cum ati aflat, doctorita mea - nu mai conteaza numele - nu a aparut, desi la telefon (am sunat-o inca de la 7:20 am) mi-a spus ca va veni dupa ora 12:30. La ora 14, cind moasa mi-a rupt apa, nu venise. Asadar, eram cu membranele rupte pe capra si moasa a constatat ca bebelina mea venea cu fundul inainte, desi doctorita mea si medicul de garda decretasera ca sarcina este craniana. Din pacate, moasa a fost cea care avea dreptate. A venit atunci un domn dr mult mai schmaecker care m-a bagat instant in cezariana cu anestezie generala, dupa ce a balacarit-o pe dr mea la telefon. Imaginati-va cam ce am simtit cind l-am auzit spunind "aha, deci nu ne onorezi cu prezenta la interventia asta"... Nu as fi crezut ca o sa mi se intimple tocmai mie chestia asta, dar bafta am avut ca doctorul care m-a operat chiar a avut grija de mine, iar bebelina s-a nascut cu bine. Acum e cuminte, maninca, doarme, e o scumpa si o frumoasa, nu plinge, mai face cite un pipi pe mama si pe tata cind o schimba
, e o dulceatza. Acum a inceput sa apuce diverse lucruri - m-a luat de guler 
RaisaFudulu, tu ne-ai descoperit la mamici de ian-feb, multumim ca ai anuntat ce ni se intimpla, mai ales ca nu aveam niciun nr de telefon de la voi si doar Iepumic, prietena mea de ani de zile, a mai intrat sa dea detalii. Karra80, Mihaelaaa, Roxanici, Diana_jors, Ralualexandrei, Arissa, Vcarmen, Elpower, Lauramar, Carmen94, LumiNag, Cria_Bv, Gabi78, Andreea20, Kmi78, Magdalena76, Roxanici, Anaanamaria, Tzuna, Elyy2003, Camitu, Ancris, Elyanne, Lauramar, Madybulancea, Mada_rozz, Flopici, Roxygeo, Rebiana27, Aurasa, Danuta_t, Sori1980, Gabdyd, LuizaS, daca am uitat pe cineva, dati cu roshii. Voua tuturor va multumesc, v-am citit in cap.22 si mi-au dat lacrimile... Nici nu banuiam eu din spital cit sprijin s-a adunat aici pentru noi...
Elyanne, ai ghicit, ea era doctorita mea. Sper ca Aurasa si Camitu au nascut cu bine, cu ea sau fara ea... sper ca nu s-au panicat tare, dar acum intr-adevar e bine pentru mamici si viitoare mamici sa faca publice numele doctorilor cu care au de a face, indiferent de specializare. Ca noi deja ne-am confruntat, din cauza lor, cu displazie de sold (alarma falsa) si icter prelungit (asta ramine de vazut marti). Astept intrebari de la mamici legate de subiectele astea, care sunt dezbatute chiar acum si la scutece de ian feb 2007.
M-am lungit ingrozitor, insa e mai bine asa, pt ca de cite ori ma apucam de scris se intimpla ceva si nu mai apucam. Voi reveni cu amanunte.
BINE ATI VENIT PE LUME, BEBEILOR! MAMICI, BUCURATI-VA DE EI SI INSANATOSITI-VA GRABNIC! 

Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici si la proaspete mamici!
Imi fac mea culpa ca n-am mai reusit sa intru ieri sa va dau de veste de Sherbi, dar ma bucur ca Cria Bv a putut sa o faca in timp util.

Felicitari Sherbi si Roxanici!
Dupa cum va spuneam ieri am fost la Baby Expo, de unde am plecat foarte dezamagita
, hainute e toate felurile, dar la aceleasi preturi din orice magazin, carucioare, scaune de masina...etc. Ce ma interesa pe mine saltea de pat si masa de infasat - nu erau decit in vreo doua locuri. Salteluta era la standul babycomfort, cei cu comenzi on-line, dar fara vreo reducere ceva ...sa simti ca esti la tirg.
In concluzie am luat 4 caciulite - doua din catifeluta 10 ron/buc(ca nu stiu cum se cheama materialul ala) si doua subtiri din bumbac 3 ron/ buc; un costumas pentru 3-6 luni (45 ron -imi daduse bunica bani sa i-au ceva si din partea ei
), o salopetica de vara 25 ron, lenjerie de pat cu aparatori 1,5 mil si o crema de la Chicco antivergeturi 40 ron.
Apoi am mai bananait cu socrii prin oras, ca era ziua lu` sorelu` si seara la o prietena ...ca a fost si ziua ei tot ieri...
In rest noi suntem bine...azi avem de facut gravibinonu`...da` mergem inainte...
Hai ca m-am lungit
Va pupic 

Roxygo
35+