Mamici de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Scuze: LA MULTI ANI ANTO!!!

Luna 19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

agri

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

LA MULTI ANI! fetelor sa fiti sanatoase sa aveti sarcini usoare in continuare, sa nasteti usor si la termen, sa aveti copii papaciosi si cumintei si sa primiti cadouri multe.

Vio 23+ si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Ma prezint si eu ca tot omul la raport si ce gasesc? Felicitari de la fetele dragi .

Ioana, Simo, Aylin, Irinusha, Samadhi, Alina.a, Diana, Mioara, Alina (Anya20), Luna, Agri , multumesc frumos pt urari, la fel si voua, numai bine, bb-ei sanatosi si cuminti.

Diana, La Multi Ani pt maine, petrecere frumosa. Iti urez multa saanatate, sarcina usoara in continuare si bebeu sanatos si cuminte.

Jadi, La multi ani cu intarziere pt sot, sper ca ati petrecut frumos.

Trebuie sa-l laud un pic si pe sotzu-mi. Azi-noapte, dupa ora 0, s-a dus in garaj, eu credeam ca scoate gunoiul si cand colo, el apare cu un buchet mare frumos de flori plus cadou, o geanta fff misto care mi-a placut mult. A fost un dragut.

Iar despre mine ce sa va zic, nu-mi doresc altceva decat ca bb2 sa fie sanatos si sa se nasca la termen. Sper ca la anul pe vremea asta sa petrecem in 4 si sa fim sanatosi si veseli cu totii.

Pupaturi apasate,

Anto 24 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, ce sotz dragutz ai.
Luna, la cit speri sa obtii un forfour SH? (in euro) Ca mi-ati bagat microbul cu masina mica si acum stau pe site-ul nemtesc sa-mi aleg masina.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

pt fetele din buc,voi ce ati auzit scot astia taxa aia de prima inmatriculare sau nu...si eu mi-am gasit masina pe mobile

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

La multi ani! Anto

17+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

alina, hai zi-mi si mie ce model, priti pliiiiiz. Eu am auzit de la diversi ca nu o sa o scoata, doar o sa o boteze altfel; asa ca m-am uitat exclusiv dupa masini euro 4 (sa fie taxa mica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Anto, ce sotz dragutz ai.
Luna, la cit speri sa obtii un forfour SH? (in euro) Ca mi-ati bagat microbul cu masina mica si acum stau pe site-ul nemtesc sa-mi aleg masina.

Ioana aic SH cam 6000 lire doi ani vechime insa in Germania sunt mai ieftine ca ei le fabrica. Eu mi-as fi luat din Germania dar aici stii ca se conduce pe partea cealalta si e incomod (volan pe dreapta si se conduce pe stanga drumului).

Luna 19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ioana eu sunt inebunita dupa volvo s40.nici nu am pretentii asa-i? am gasit pe mobile cateva disel cu pret mai acceptabil dar au euro3,deci pica achizitionarea lui acum cu taxa asta.e unul din 2005 si are 32000 de km,numai bine iau facut ei rulajul. tot timpul am avut o slabiciune pt volvo pt ca imi inspira f multa incredere ca masina si imi pare ideala pt familie. oricum pana dupa nastere nu se pune la noi problema achizitionarii unei masini dar eu tot visez....
si mai am in calcul ford focus c-max si astept sa mai treaca timp sa gasesc sa vad daca pica preturile la seat alteea xl.

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput