Mamici de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 13

estecri spune:
estecri spune:
 neata fetele si de la mine!!
eu azi trag chiulul de la servici ca s-a zbarlit pielea pe mine cand am vazut ce vreme e afara...mi-am sunat colegul si mi-a promis ca-mi tine locul.e un dulce!!
am si eu o propunere si cred ca multe fete ar fi de acord cu mine. Am observat ca ANYA stie foarte multe in ceea ce priveste cum sa cresti un copil. Eu sunt la prima sarcina si nu stiu de niciunele ...as ruga-o pe anya sau pe fetele care sunt la a doua sarcina sa ne faca o listuta cu sfaturi de crestere bebe : ce e bine si ce nu e bine sau: asa da , asa nu.
Pe langa faptul ca sunt la prima sarcina nici nu vreau sa ascult de babe ca vorba voastra le da sarmale de la 2 luni si apoi te mununezi ce are bebe. Spre dezamagirea mea majora eu nu o sa pot sa-l alaptez pe bebe pentru ca am niste probleme de sanatate si imi este interzis(hepatita B - deci automat si cezariana) . Fara nici o suparare dar4 mi se pare strigator la cer sa ai lapte si sa nu-i dai lui bebe (mai ales ca laptele de mama are cei mai multi anticorpi). Dar asta e fiecare are dreptul sa aleaga de aia suntem oameni - liberul arbitru.
Va pup dulce 
sorina  21+
21+ 
poze1
 poza2

Simo78 spune:
Simo78 spune:
 Ce tot licitati cu ecografii? Eu azi ma duc la a 3-a, na! Are cineva mai putine???? 
5 zile...
Simona  20+
 20+  Matei Hisham
 Matei Hisham
  Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
 Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Ioana75 spune:
Ioana75 spune:
 Buna dimineata! Am fost aseara la Baby Expo, dar nu am luat nimic pentru bebe, doar pentru copilul cel mare.
stefania, felicitari pentru fetita!
Simo, ma scuzi ca am intirziat azi, dar sotul meu s-a gindit sa economiseasca 50 lei si a schimbat el becul de la faza scurta la mashina .
.
Anto, Lavinia, Aylin .
.
Fetii mele i-a placut mult caruselul de la patut. Ridea la muzica si la maimutzele alea. Iar premergatorul e mai util mamei decit copilului, scapa mama sa stea aplecata dupa copil ca sa mearga. Eu n-am folosit premergator, am avut mobila la nivelul copilului si se tinea de ea sa mearga.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

aylin_tarcan spune:
aylin_tarcan spune:
 chiar asa, simo...bravo..ia sa licitam si in directia asta 
buna ioana 
alina, am mancat si eu painea asta. bine ca esti ok si daca stai cumintica se va ridica placenta aia. fibromul ala e in uter? am o colega care avea 2 in uter si trebuie sa nasca. am inteles ca pericolul era la inceput, pana crestea sarcina. dar nu ma pricep. tu stii mai bine. 
si cum isi da seama nenea doctorul ca e uter contractil? 
eu azi sunt mofluza din cauza vremii care m-a tuflit rau de tot 
Aylin,  18+
 18+  

samadhi spune:
samadhi spune:
 Buna dimineata fetelor !!!!!!!!
Am intrat sa va citesc...... iar am paginii de recapitulat, noroc cu cafeaua braziliana langa mine la care va invit si pe voi.........
LUNA - am vazut pozele foarte faine......... si carutul, scoica la fel. Unde vorbesti tu de machiaj !!! Pai, nici nu ai nevoie, esti o mamica frumoasa cu sau machiaj, asa ca FELICITARILE MELE, sa ramai tot asa de fumoasa si tanara ca si acum.
KARLIGUTZA - iarta-ma dar m-ai facut sa rad cu gadilatul !!!!!! Cum spune Luna e o placere chiar si daca ai dureri...... asa ca nu iti fa probleme in privinta asta va veni de la sine......
Merg sa va citesc din urma...... mai am vreo 4 pagini..... si revin. 18+
18+

lorinaoo1 spune:
lorinaoo1 spune:
 Ioana 

Na, ca m-am suparat  Am vrut sa pun si eu niste poze cu burtica si nu-mi recunoaste Win USB-ul, asa ca nu le pot descarca pe calc
 Am vrut sa pun si eu niste poze cu burtica si nu-mi recunoaste Win USB-ul, asa ca nu le pot descarca pe calc 
Lavinia-nasica de moflea  burtica
burtica Lorina Maria 24+
Lorina Maria 24+

mioara2004 spune:
mioara2004 spune:
 Buna dimineata fetelor..
si eu am deja 8 ecografii la activ; in principiu una la luna plus 2 de la dublu si triplul test...
Ioana, la BE ce impresie ti-au facut preturile? sunt ceva oferte sau nu? As incepe si eu cumparaturile, la Cluj BE va fi la inceputul lui iunie si sa stiu daca are rost sa astept pana atunci...
Poza 22 sapt
Mioara  25+
 25+  Doru Andrei
 Doru Andrei

X-ray spune:
X-ray spune:
 aylin da fibromul e in uter si nu mai pune probleme acum,dar nu e tot una ca exista sau nu.si uterul meu e contractil ca se face ca piatra cam des....
alina  22+ cu bb Elisa
22+ cu bb Elisa

Ioana75 spune:
Ioana75 spune:
 Fetelooor, azi e ziua lui Anto ! La multi ani Anto, sa fii fericita si sanatoasa, sa-ti traiasca familia si sa ai parte de multe multe bucurii
! La multi ani Anto, sa fii fericita si sanatoasa, sa-ti traiasca familia si sa ai parte de multe multe bucurii !
!
mioara, eu am o parere proasta despre BE, reduceri mici, de maxim 10%. Cel putin la firmele la care ma uit eu, asa e. Avantajul e ca sint toate la un loc si dintr-un drum poti rezolva mai multe cumparaturi.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)