despre gradinite

despre gradinite | Autor: beatriced

Link direct la acest mesaj

Stimate mamici,
La Editura Tritonic, unde sunt redactor a aparut un ghid practic al parintilor ocupati cu informatii despre gradinitele din Bucuresti grupate pe sectoare, cu informatii la cele particulare, tel, adresa, pret, orar, data de incepere a cursurilor, etc. , pe langa asta are informatii despre spitale, maternitati, magazine pentru copi, frizerii, librarii, timp liber... etc... Puteti sa-l achizitionati la un pret de 49.000 lei. Pentru informatii sunati la 242.54.09
Cu stima, Beatrice. D

beatrice

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Beatrice, multumim mult! Ne poti spune si de unde il putem cumpara?
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Il poti cumpara de la noi adica de la Editura, se afla si in librarii Eminescu, Creanga, sau la centre Rodipet. el mai sigur da–mi un telefon si poti veni la noi pe Str. Teiul Doamnei, 106, bl. M14, sc. 1, ap. 8, interfon 008... Langa Fac. de Constructii sau de la Obor înspre Colentina, cu 21 2 statii. Cobori si pe partea stanga este circa 7 de Politie. la 500 de m este Editura...

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by beatriced

Il poti cumpara de la noi adica de la Editura, se afla si in librarii Eminescu, Creanga, sau la centre Rodipet. el mai sigur da–mi un telefon si poti veni la noi pe Str. Teiul Doamnei, 106, bl. M14, sc. 1, ap. 8, interfon 008... Langa Fac. de Constructii sau de la Obor înspre Colentina, cu 21 2 statii. Cobori si pe partea stanga este circa 7 de Politie. la 500 de m este Editura...

beatrice

Multumesc mult, Beatrice. Din pacate, pentru mine, este cam departe. Eu ma "invart" mai mult in zonele: Eroilor, Romana, Universitate. O sa incerc in librarii.

si ,
Claudia si Alex (4 ani si 5 luni)

Mergi la inceput