a folosit cineva cosmetice din aceasta gama???
aseara, la salonul unde fac eu vacuum si electro, vorbeau despre cremele anticelulita folosite la masaje, ca ar fi cele mai bune, precum si cele profesionale de la Contrast....
asa ca azi am intrat pe net si am citit multe chestii interesante si m-ar tenta si pe mine...doar ca sunt cam scumpe....dar ce nu face "baba" pentru frumusete...
cei de la Ardes am vazut ca au o gramada de creme si tratamente atit pentru fata, corp, par...dar au acelasi minus toate....sunt scumpe...
daca a folosit cineva sa ne spuna si noua niste impresii!!!
eu am folosit crema cu propolis de la ei si nu mi se pare nici foarte scumpa. costa in jur de 500 de mii (lei vechi). ma rog acum depinde si de cat poti cheltui tu, cat te lasa buzunarul. mie mi s-a parut ok pretul si m-a tinut destul de mult crema. schimbari prea mari la ten? nu stiu ce sa zic...nici nu o foloseam zilnic, cum ar fi trebuit.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell, ce m-a interesat pe mine era mult mai scump...si nu imi place sa aruc banii aiurea....mai ales ca am incercat o groaza de produse de renume, scumpe, care mi-au cauzat niste alergii de toata frumusetea....
crema cu propolis este pentru ten acneic???
si eu folosesc cu rezultate bunicele crema extraforte de slabit cu camfor. E foarte buna, pare scumpa, cam 180 ron, dar e un bidon mare, de 1 kg, ma dau deja de o luna cu ea si nu am ajuns la jumatatea cutiei.
quote:
Originally posted by kid2003
si eu folosesc cu rezultate bunicele crema extraforte de slabit cu camfor. E foarte buna, pare scumpa, cam 180 ron, dar e un bidon mare, de 1 kg, ma dau deja de o luna cu ea si nu am ajuns la jumatatea cutiei.
Petra Alexandra