Preturi apartamente........???????
Saptamina trecuta am vazut cu o agentie imobiliara un apartament(etaj 5) cu 3 camere in Drumul Taberei cu 105 000 euro,in zona BILLA, ieri m-a sunat un agent ptr alt apartament in aceeasi zona dar la etajul 1 cu 130 000 euro .Au sarit preturile de la o saptamina la alta atit de mult?Ca eu chiar nu mai inteleg nimic pina la urma.Miine acelasi apartament este iar mai scump?
Raspunsuri
miria_cristina spune:
Nu m-as mira. Anul trecut, in iarna, am cautat un apartament si erau pretul mari (asa credeam noi), iar din ianuarie cand am reincaput cautarea, apartamentele erau dublu.
Si se preconizeaza crestere in continuarea.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
ellinia spune:
Intrebarea este cine va cumpara aceste apartamente?
Rezultatul va fi ca se bloca iarasi piata, preturile mult prea mari vor tine la distanta cumparatorii, iar se va crea falsa impresie ca in vara vin stranierii si cumparara toate apatamentele de pe piata - hai sa mai punem 20.000 de euro ca doar au bani, nu!
Din pacate asa se intampla in fiecare an, vanzatorii nu sunt deloc realisti, parerea mea, si o sa ramana cu apartamentele mult si bine. Se vor vinde cele cu preturi cat de cat acceptabile si in functie de zona, de vechimea blocului. Eu, de exemplu nu mi-as cumpara apartament intr-un bloc care are mai mult de 15 ani sa zicem, cu toate ca 15 ani e nerealist, dupa revolutie nu s-a mai facut mare lucru, toate blocurile au imbatranit, ce conteaza ca blocul are 50 de ani, daca e in centru, pun niste preturi de ti se zbarleste parul. Mi se pare chiar revoltator!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
codruta_grg spune:
Si in Cluj au sarit preturile de 2 saptamani foarte mult: Ex: un ap care era 85.000 euro acum e 100.000 euro.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
miria_cristina spune:
Acuma trebuie tinut cont si de diferenta dintre cat cere agentia si pretul real cerut de proprietar.
Agentiile au inceput sa ceara enorm comparativ cu multi proprietari. Cu acestia cad la o intelegere, iar pe tine te jegmanesc.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
olim spune:
eu cred ca au crescut preturile, pentru ca se apropie pastele, si foarte multi dintre romanii care lucreaza in strainatate se duc acasa si vor cumpara imobile.Si cum totul e speculatie pe piata imobiliara, asta e .La fel se intampla si vara.Cred ca cea mai buna perioada de investitie este toamna spre iarna.
grati.ela spune:
noi avem un venit bunicel care ne-ar permite obtinerea unui credit de 100K euro dar consider ca nu merita...am fi facut asta pentru copil dar fata e mica iar un apartament care are 20 de ani acum peste 15 ani va avea 35...in plus cine stie cu ce zulu se va marita...este exagerat!
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by olim
eu cred ca au crescut preturile, pentru ca se apropie pastele, si foarte multi dintre romanii care lucreaza in strainatate se duc acasa si vor cumpara imobile.Si cum totul e speculatie pe piata imobiliara, asta e .La fel se intampla si vara.Cred ca cea mai buna perioada de investitie este toamna spre iarna.
Asa a fost si anul trecut, dar nu au mai scazut la loc
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
nemary spune:
quote:
Initial creeata de LORE33
Saptamina trecuta am vazut cu o agentie imobiliara un apartament(etaj 5) cu 3 camere in Drumul Taberei cu 105 000 euro,in zona BILLA, ieri m-a sunat un agent ptr alt apartament in aceeasi zona dar la etajul 1 cu 130 000 euro .Au sarit preturile de la o saptamina la alta atit de mult?Ca eu chiar nu mai inteleg nimic pina la urma.Miine acelasi apartament este iar mai scump?
diferenta de pret poate fi data si de etaj. intotdeauna la etj.1 sau 2 pretul a fost mai mare decat la 5-6.
si preturile au luat-o intr-adevar razna.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.