FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 9
steliana04 spune:
Pussi, nu l-am sunat, ti-am zis ca eu nu ma descurc cu engleza si al meu sot este un incapatanat .
Insa i-am scris si sper ca luni sa primesc raspuns, altfel ii scriu iarasi.
Acum nu stiu ce sa ma fac, am racit la burtica, ma dor toate cele pe acolo si nu imi trece de la supozitor. Poate fac si niste bai cu plante, mai faceam pe vremuri si parca imi era mai bine.
As vrea sa evit antibioticele, sunt predispusa la candida.
Salutari la toate viitoarele mamici
dariaioanaxx spune:
Cenusareasa- mersi pt. rasp.,iau pt. slabit si tinctura de soc in afara de regim si sper sa nu retin apa; chiar asa sunt periculoase AC astea?!atunci persoanele care le folosesc zilnic ce fac?!nu stiu, sa le combin si eu cu aspirina pt. orice eventualitate?m-a intrebat dr. de ceva antecendente in fam. de trombo...dar nu mai retin ca in momentul acela eram la eco si...
adaca spune:
PUSSI sa fi cuminte, sa stai in pat (asa am facut si eu). Ai grija de , pupici pentru tine si ei.
Fetelor vreau sa va felicit ca sunteti asa unite, conteaza foarte mult sa stii ca cineva este alaturi de tine. Pe vremea mea eu nu stiam de voi, dar o sa va sustin pe toate. Incerc sa o conving pe o pritena de a mea sa stea de vorba cu voi, deoarece este foarte dezamagita ca nu a resuit sa ramana
Liana pentru tine si gemeni.
Pupici pentru toate fetele
Ade, Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele
irlandeza spune:
Bravo Pussi, stai cumintica in pat si fi sigura ca peste 2 sapt. o sa fi graviduta. Trebuie sa fie bine pana la urma.
Dumnezeu sa iti ajute.
Noi 2 singurei
pussi spune:
adelamultumim, trebuie sa te urmez ca si tu tot a doua oara ai reusit!! Si suntem toate niste inimoase, o asteptam pe prietena ta
stelianavorbeste cu Mirelus, poate reuseste ea cu programarea
legaturilorrrrrrrrin weekend la Craiova nu merge netul???
dariasa fie intr-un ceas bun primul AC!
irlandezacand vi in Ro?
PUSSI
gabitu spune:
O zi buna la toate fetele.
Pussi cum te simti? Sa sti ca am fost cu tine tot timpul si m-am rugat sa fie bine. Sper ca stai in pat la caldura.
Fetelor eu am mai luat AC. Le luam seara si ca sa nu uit am pus alarma de la telefon sa sune in fiecare zi.
Va tin pumnii la toate, pupici
MRL spune:
pussi, acum stai cumintica in pat si ai grija de puiuti. Deja esti graviduta iar peste cateva zile vei face anuntul (care sigur o sa fie pozitiv).
maria_80 spune:
Felicitari Pussi, sa dea Domnul sa se prinda ambii puiuti.
Cat a costat totul ? FIV + medicamente, monitorizari etc? Si noi cred ca vom face FIV la Szeged si vreau sa stiu daca ne ajung 10.000 ron.
Multumesc !
internet spune:
Pussi , un pupic pt fiecare
Am fost si eu sambata la Szeged l-am cautat pe dr Zadori sa-i dau poze cu Daria dar nu era acolo.
Liana unde ai disparut?
Azi ne-am plimbat in parc cu Maria si cu Lelia
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos
bulinanico79 spune:
Buna fetelor.
Spre deosebire de voi eu sunt evident o novice in domeniu astfel ca apelez la voi pentru ajutor. Se pare ca nici noi nu prea putem concepe un bebe pe cale naturala, astfel ca medicul meu ne-a spus mie si sotului (diagnosticat cu oligozoospermie) sa ne pregatim de FIV. Eu nu am incredere deloc in medicina din Romania (am avut niste experiente super urate aici) si am preferasa facem Fiv-ul in Ungaria desi medicul nostru (in care avem mare incredere de altfel...paradoxal) ne-a recomandat clinica de la Giulesti pt inca ceva tratamente....etc. dar noi nu am vrea sa o mai lungim!!
Intrebarea mea era: Care clinica din Ungaria o recomandati voi (rata succeselor etc.?) si cum reusim sa imtram in legatura cu aceasta clinica?; ce doctori recomandati? Cum ne fecem programarea? chesti de acest gen.
Imi cer scuze daca regulile interzic sa imi raspundeti...dar suntem disperati.. poate privat mesage.
Va multumim mult
nico si claud
Sa dea DD sa ne bucuram de
nostri
http://tt.lilypie.com/8uH8p2.png