FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 8
pussi spune:
buna dimineata,
va multumesc frumos pentru galerie!!Sunt de ieri cu unul mai mic de 4 celule si unul 7..mai maricel. Chivu e tare optimist, puiutii mei sunt perfercti, fara fragmentatii si celule egale in dimensiuni si asezate perfec, astfel incat au obtinut maximum de calitate!!! Dupa ET mi-a aratat la eco ca sunt super pozitionati imediat pe linia endometrului ..cu sanse maxime de nidare!!Am intrat la 12 la ET si pana la 16 am stat in salon..
Acum suntem in pat cu calculatorul langa noi...asa ca nu fac nimic ciudat! Si mi-a ramas doar sa-l rog pe DD sa-mi prinda BB de burtik!
O sa va sciu si citesc mai tarziu ca sa nu stau prea mult intr-o parte, ca o rama!!! Cenusareasa am luat AC..luni le trimit!!
Va pupam pe toate si vadorim un weekend frumos!!
PUSSI
cenusareasa spune:
Sar'mina pussi!Sa-ti dea DD sanatate tie si la mititei! sa ne vedem cu toatele la odisee
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
gabitu spune:
Pussi bine ca ai aparut. Ma bucur ca totul a decurs normal si acum esti cu 2 puiuti. Sa iti ajute DD sa ramana 9 luni.
Te pup
sunshine4ever spune:
Bine ai revenit Pussi pt tine si pt cei doi bebici din burtica, sa dea DD sa ramina acolo 9 luni de zile
DM
steliana04 spune:
Pussi, o sa fii mamica, ai sa vezi!
Iti doresc asta din tot sufletul, dorinta pe care o am si pentru voi, toate fetele de la acest subiect.
pussi spune:
cenusareasa multumim!! o sa-ti facem galerie la dublu sau triplu....si tie si la restul fetelor
gabitulete-am simtit acolo si am iesit zburandO sa ramana 8,5 luni.. trebuie sa fiu optimista
mika+pt. alexiaam avut cu mine tot arsenalul: carti de rugaciuni, ingerasi, broaste...
steliana o fiu mamica L-ai sunat??
legaturilorce faceti?? pe unde umblati fara sa stiu eu???
PUSSI
dariaioanaxx spune:
Pussi-sa ti traiasca bebicii si sa ai noroc de ei amandoi si ei de o mamica care sa i iubeasca mai presus de orice!
Ioana78- mersi pt. urari si succes si tie!
Mirelus- unde disparusi de tot?iti trimit mesaj cu data programarii caci venira "musafirii" cei mult asteptati inca de azinoapte dar eu calculai prima zi azi, caci asa am inteles de la fete ca se face;
dariaioanaxx spune:
Fetelor-scuze, uitai sa va intreb, cum iau AC?seara sau dimineata,ca maine trebuie sa le incep, mie mi a dat Lindinette,sper sa nu am ameteli de la ele si sa nu pot conduce, nu am mai luat AC niciodata si prospectul e in maghiara deci nu inteleg nimic!mersi
cenusareasa spune:
Nici eu nu mai luasem de multi ani AC,le-am luat dimineata dupa micul dejun pe la 9.30 adica,sa nu fie pe stomacul gol ca trebuie si aspirin protect,cel putin la mine care am antecedente de boala vasculara in familiei; de condus nu-i problema dar incepi sa retii apa si devii cam obosita pe la pranz asa,plus ti se maresc sanii la greu...
Poate ca-i mai bine seara la culcare,dar mie mi-a fost frica sa nu uit...
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.