FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 30
dariaioanaxx spune:
Cenusareasa-mersi de raspuns sper sa fie totul OK!in legatura cu parerea Bisericii despre FIV-am mai scris dar repet, anul trecut pana sa ma impartasesc de Paste, la spovedanie(nu e bine ca spun dar sper ca voi fi iertata)am spus preotului meu ce am de gand sa fac si totodata l am intrebat daca este un pacat;la care el mi a raspuns ca in general Biserica nu este de acord cu FIV ul dar parerea lui este ca avand in vedere scopul-acela de a da viata-personal nu crede ca este pacat si chiar mi a dat acordul sa ma impartasesc!(sper sa primesc si in acest an acest acord)
Mi-ka-mersi si sa ti traiasca dulceata de fetita!
Magda-astept detalii de la tine in legatura cu caminul, pe forum sau mail!
Andicu, Liana, Daniela-cum v am spus verisoara mea a avut ieri ET si m a rugat sa va intreb pe voi ce simtome ati avut dupa ET imediat si pana sa va faceti testul?
Liana30 spune:
daria eu nu am prea avut simptome cateva dureri si sani sensibili..atat
va invit la un nou capitol http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97720
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
sunshine4ever spune:
Daria uite ce mi-a scris Mi-KA : "peste drum de clinica de cantina, treci pe langa ea, mergi vreo 200 m si este un spital mare cu scari mari in fata, pe care urci si treci prin spital si ajungi la alte scari, apoi ajungi la caminele de studenti si pe partea dreapta e o cladire cu un singur etaj si intrebi acolo vreo portareasa.
A costat-o foarte, foarte putin, nu mai stie exact cat.
Conditii bune, 2 paturi, 2 dulapuri, chiuveta, iar pe hol este wc si dusuri, unde este foarte curat; este si cuptor microunde, frigider, filtru de cafea.
Leliuta a mai zis ca eventual sa o rogi pe una dintre asistente care stie engleza sa iti explice mai bine unde este caminul de studenti."
Bafta in continuare
Si va doresc tuturor sa avem Florii plin de bucurii si impliniri
DM