FIV in Ungaria 12

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna fetelor!cam scumpe la vorba in ultimul timp sunteti, asai?eu am fost ieri la coafor si azi merg la cosmetica, sa ma fac frumoasa pt.Chivu,dar nu optez pt. 0 ca a zis sotul ca ma trimite pe autostrada...; o sa pun si eu niste poze dar nu am scaner si o sa rog pe cineva sa ma ajute;trebuie sa ne cunoastem daca ne intalnim pe la Kaali, nu i asa?
Pussi, Liana-vreau sa aflu de la voi ceva;de ce ziceti ca de cand incepem stimularea, adio,cat si cand recomanda dr.Z. abstinenta?si mai am o intrebare- ce se urmareste la a doua eco, in timpul cat luam AC? ce vrea el sa vada, ce trebuie sa vada?ca sa am si eu idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

gabitulenu-s scumpa la vorba
danielaBafta azi la eco! sa fie totul bine si Bubulina sanatoasa! sa de DD sa fie cum zici tu, si sa fiu
legatiloraveti o mamica formidabila, asa ca eu nu ma ai plang..de unele lipsuri..o s-o iau exemplu
magda sunt bine..trece greu timpul
adacaasteptarea asta ma omoara...dar incerc sa-i rezist, nu ma mai doare burta ...nici nu stiu ce sa cred..e de bine, e de rau o sa vad...
bulinanico bine ai venit! sa treci cat mai repede la ...din cate stiu eu greutatea are legatura cu productia de ovocite nu cu purtatul sarcinii..dar mai bine te lamuresc fetele care sunt in cauza..
mary pe ultimele pagini ale cap. 8 gasesti poveatea recoltarii(punctiei mele)..e destul de detaliata. ICSI..injectia intracitoplasmatica a spermatozoidului in ovocit se face in laborator..nicidecum in corpul viitoarei mamici
dariapoti sa faci cand vrei si cum vrei si in timpul stimularii...iti spune Zadori cand sa te opresti ...Despre eco, vrea sa vada cum arata "aparatul" cand ovarele sunt puse in repaus..ca pe Ac nu produc..daca vrei mai exact iti spune cenusareasa..ca ea a facut eco in Buc.

va doresc o sambata de primavara frumoasa!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Daria mie dr. Z. mi-a spus ca sa nu mai facem cam cu 4-5 zile inainte de punctie.
Pussi iti tin pumnii.
Magda inca nu am plecat. Poate ca nu m-am exprimat bine....scuze. Iti multumesc ca te gandesti la mine.
Fetelor, intru mai rar pe aici deoarece am avut mai multa treaba.,, dar ma gandesc la voi.

pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Gabitu: scuze de incurcatura/gafa..., inseamna ca nu v-am urmarit bine, oricum multumesc de raspuns. O sa o rog pe Daria sa imi raspunda.
Pussi: iti multumesc si tie de raspuns. Iti tin pumnii si abia astept sa te vad cu semnatura aia' frumoasa insotita de doi bebici mici
Despre mine pot sa va spun ca sunt pe "lista" la oligospermisti (oligozoospermie cu 9,6 mil. cu 60 % motilitate A+B)aparent cu sanse minime de conceptie in mod natural astfel ca cercetam optiunile....ca deja incercam de vreo 4 ani si nimic...Suntem inca la inceput fata de voi cred dar inca mai avem ceva analize de facut (eu HSG), sotul trebuie sa mai incerce ceva tratamente naturiste ...dar ne documentam si incepem sa strangem bani...ca noi in Romania nu facem absolut nici o interventie ca ne-am pierdut increderea in medicii romani. Astfel ca m-am "inscris" si eu aici cu voi la "unguroaice"

nico

http://tt.lilypie.com/8uH8p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

m-am intors de la eco si am vazut un bb agitat si neastaparat.Docorul a zis ca nu a mai vazut demult asa agitatie, la inceput statea cu capul in jos, apoi s-a chinuit sa se intoarca, dadea din maini si din picioare,pana a reusit, apoi facea box cu mine, iar spre sfarsit deschidea gurita si o inchidea, de parca ne spunea ceva.Am facut si masuratoarea de translucenta nucala si a iesit foarte bine.
doctorul mi-a spus ca s-a prins si al doilea embrion, dar nu s-a mai dezvoltat.
sunt super fericita, ma bucur ca suntem ok, am uitat si de greturi si varsaturi, iar taticul nu a mai avut cuvinte, era fascinat de ce vede pe ecran.
Scuze ca m-am intins atat , dar as fi in stare sa va vorbesc pana dimineata de asta...
Va pup... si w.e. placut!

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Andicu am uitat sa-ti multumesc pentru raspuns, eu mai iau si azi si maine si apoi, raman doar la acic folic si la 1 utrogestant, si cate o injectie de gravibion la saptamana.

+12sap si 3 zile

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Buna dimineata si we placut!

Nu stiu daca ati vazut aseara pe tvr2 la stiri cumva era despre fiv si ce spune religia ortodoxa,daca e de acord sau nu.A fost dr Moisa si un preot Visarion parca-i zicea.Am ramas cam intristata ...cica sfantul Sinod inca n-a hotarit daca e bine sau rau,dar preotul asta cam o tinea sus si tare ca nu e bine,ca se fac experiente pe embrioni,ca sa fim de acord numa daca se garanteaza producerea unui singur embrion,bla,bla,bla.Ca sa se recurga la adoptie!El nu prea stia bine cum stau lucrurile cu fivul dar era convins ca orice distrugere de produs de conceptie e o crima!
Eu una nu cred ca DD se poate opune sacrificiilor unui cuplu care-si doreste atat de mult 1 copil si mai multi(oriciti s-ar produce si prinde ei),Dumnezeu, darmite un preot!

Tocmai tin post si am de gand sa ma si spovedesc si impartasesc,sper sa nu intalnesc aceeasi obtuzitate si de la duhovnicul meu!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

In alta ordine de ideidaria pentru tine e raspunsul asta,la eco de ziua 10 la inhibare dr urmareste starea,pozitia si marimea ovarelor dar si o apreciere a rezervei foliculare.Din cite am citit e bine sa se vada ceva foliculasi mici pe-acolo,nedezvoltati,ca si cum stau in asteptare ca cica aia vor fi urmatorii recruti la stimulare...

daniela 76 sa-ti traiasca bb-ul saltaret si agitat!

pussi tinem pumnii stransi,stransi,dar se pare ca e de bine asa ca stai linistita!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

magdadomokos, ti-am trimis un PM referitor la cazarea la caminul de studenti cu ceea ce mi-a spus leliuta...si intrucat doar acum am vazut ca era si daria interesata, iar intre timp eu stersesem mesajul, te rog sa-l postezi tu pe forum sau sa ii trimiti si ei un PM.

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

daniela ma bucur ca bebe e binee..da nu s'a vazut ce e?si eu mai am azi nsi maine si gata nu mai iau nimik,,ramane decat gravibinonul pe saptamana..analizele au iesit bune..acu asteptam sapt 14 sa mergem la echo..
va pupacesc pe toateee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput