FIV in Ungaria 12

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

pussi sa-ti fie gurita aurita! sa te vad si eusi pe mine in al noualea cer cu foliculasii babanei tocma buni de pusi la incoltit!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor!
Andicu multumesc pentru urari! Ma bucur ca esti bine si ca n-ai probleme cu diabetul sau cu greutatea! Iti doresc concediu placut si asteptare usoara a momentului nasterii!Cum a trecut timpul, parca mai ieri ne anuntai vestea ca esti gravidutza!
Daria noi o sa venim la sfarsitul lui aprilie si cred ca o sa avem timp sa ne intalnim, mai ales ca vom fi mai multe. Eu abia astept sa va cunosc!
Gabitu tu cand incepi sa iei AC, maine cumva? Cate zile ai tu CM de obicei?
Te intreb ca in cazul in care nu-mi raspunde dr. nici pe mail si nici nu dau de el la tel, sa stiu ce sa fac, as face ca tine, ca doar el ti-a facut schema.
Mary1977 bine ai venit in grupul nostru! Ca sa te informezi mai bine, citeste din capitolele anterioare si mai ales studiaza prima pagina a acestui capitol.
Si noi cred ca o sa facem ICSI. Costul FIV-ului e ceva mai mare daca faci si ICSI, cu cateva sute de Euro, in functie si de cate ovocite sunt fecundate prin ICSI.

EDIT:( asa am citit la un capitol in urma, dar nu mai stiu cine spunea - insa chiar s-a mirat ca i-a calculat pretul la ICSI i functie de embrioni, ceea ce nu s-ar fi intamplat la noi in tara..)

Pupici!

Ioana

Vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Ioana mie mi-a spus sa incep AC in Z3. Si in ziua 2-3 sa imi fac hormonalele. Cum l-am intrebat care este ziua 1 tinand cont ca mie 2-3 zile imi vine o taraiala, mi-a spus ca in ziua 1 adevarata sa imi fac hormonalele, adica a 3-a de taraiala. Eu am dedus ca stfel in Z2 adevarat incep AC.
Pupici si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LIANA se pare ca bebelasii te obosesc, nu te mai lasa sa ne scrii. Aveti grija de voi.
PUSSI esti o draguta. Te astept cu vesti. Eu nu mai am rabdare, cand faci testul?
MARRYai vazut cum te-au primit fetele? Ce ti-am spus, sunt minunate.

Ade, Dari si Cai

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

legaturooooo sa nu aud de regrete auzi tu? ete io din ianuarie si nu ma mai vaiet atatasa iei mana de pe test ca iti mai spusai ca te bat da vaz ca nu vrei sa ma bagi in zama
adaca sunt aci cu ei
gabitu io iti trimit unu norocos na

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Liana daca vine de la voi sigur este cu noroc .
Eu sunt super incantata, este off topic dar....AM BILETE LA ROLLING STONES.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor!!!!!!!!!!!!!!!
Gabitu : sa stii ca nu mi-e bine deloc, starea de rau persista, mai ales greata si durerea de stomac, dar sper ca se va trece in final. Voi sunteti gata de start din cite citesc, DD sa fei cu tine si sa fie cu bebik
Pussi ce mai faci,cum esti ? Pe cind ne dai vestea cea buna?
Marry : nu te speria ca si noi o sa facem Icsi, cel putin asa m-i s-a zis prin mail de Dr, si tot prina mial mi-a confirmat ca ne-ar cam costa 2000 de euro cu trataemnt impreuna, deci mult mai ieftin ca in RO. Iti doresc sa ai mult succes, pe cind ai programare?

Crinuta : unde ai disparut? ce mai faceti ? Cum e cu pregatela?
Mirela : merci de amabilitate, ti-am scris un mail sau novela mai bine zis?
Steliana, Iaona Cenusareasa si toate care suntei pe drum catre fiv

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Salutare de la mare,
Pussi sa ai grija de burtica, vreau sa ne dai vestea cea mare ca un dar de la iepuras, oricum sunt convinsa ca deja s-a prins un bubulin la tine. Pestre cateva zile iti va fi greata pentru prima data, am eu o premonitie.Durerile de burta vor trece repede , si eu le-am avut dupa punctie, cred vreo saptamana si jumatate.
Cornelia si Ioana ma bucur ca totul a decurs bine la intalnire si ca deja aveti unda verde la facut bb.Va tin pumnii in continuare si ma rog pentru voi la DD.
Andicu te felicit pentru baietelul grasunel si concediu placut.Spune-mi te rog tu ce tratament ai urmat dupa saptamana a12-a de sarcina? La mine se termina perioada asta si nustiu exact ce trebuie sa mai iau si ce nu.

Maine am programare la eco, unde ma duc cu sotul sa-si vada odorul pentru prima data live. Am niste emotii de numa, sper sa nu ma dezbrace dr de tot ca mor de rusine.
Va pup pe toate si mai vorbim maine

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

daniela tin pumniii sa scrii repede cum ajungi acasa ca sunt si eu curioasa..momaa abia astept..te pupppp..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Gabitu- e posibil sa fie si de la regimul pentru slabire, dar oricum eu iau AC dimineata, pe la 7.30 pana sa plec la servici si in jur de 9.00 am niste greturi care persista toata ziua, pe care nu le am avut nici cand eram insarcinata
Ioana- sper sa ne vedem la sfarsitul lunii aprilie
Andicu- daca poti afla tu te rog mai multe amanunte despre camin, mi ar fi de folos mult;pupici baietelului
Verisoara mea tocmai s a intors de la ET, are doi embrioni grasunei;sper ca am convins o sa nu fumeze in cele 72 de ore cat dureaza nidarea;

Mergi la inceput