FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 26
dariaioanaxx spune:
Mirelus-am o rugaminte mare, mare la tine;poti veni marti pe la 11.00 la clinica sa mergi cu noi in doua locuri sa vedem conditiile de cazare si eventual sa facem si rezervare, ca dupa consultatie care probabil o sa se mai intarzie, trebuie sa mergem la farmacie si apoi sa plecam imediat;astept raspuns;
andicu spune:
Daria, nici mie nu mi-a picat bine prima tura de Lindynette, a2a oara a fost ok; cred ca nu era obisnuit organismul! aveam usoare stari de greata, tin minte!
Multa bafta verisoarei tale, sa dea DD sa ramana !
Multa bafta si voua, celor care aveti drumuri la Szeged acum in aprilie! va tin pumnii la toate!
Andicu 25+Filip Cristian
Poze cu burtica
nmirela71 spune:
DARIA,nu promit,dar ancerc ,ok?
Santeti f multe pe 3 apr si nu stiu cum voi avea timp,cum termin cu fiecare .
Magdi,si popa ma fac daca vrei sa te spovedesti,scriemi linistita,sper ca nui ceva rau
Mirelus
mary1977 spune:
Vreau sa fac si FIV in Ungaria
este vorba mai sigur despre ICSI pt ca am mai incercat o FIV in Tm fara succes si mi s-a spus ca singura solutia armai ramane ICSI.
dati-mi si mi-e mai multe informatii despre ac procedura.
Ati facut vreun a dintre voi?
Ce implica asta?
Costuri in plus?
etc etc
Multumesc
Pupici la toata lumea si mult succes
si cat mai multi bebelusi
adaca spune:
PUSSI sunt aici, dar fac curatenie si nu prea butonez calculatorul, trebuie sa termin ca piticii nu ma lasa. Tu ce faci? Bebelasii? Sunteti bine, sa stati cuminti, sa nu faci vreo prostioara. Va pupacim dulce
TIA baietii au fost astazi cu bunicii, nu stiu pe unde i-au plimbat.pentru Daria de la
LIANA vad ca te-ai suparat pe noi si nu ne mai scrii nimic. Dar de asta noi tot va pupam
MARY1977 mai spune si tu ceva despre tine, si ce lucruri te-ar mai interesa ca sa iti raspunda fetele.
PENTRU TOATE FETELE
ADE, DARI & CAI
AB Darius si Caius Gazele
Liana30 spune:
nu m'am suparat adela,,da eram pe fugaaa..hai ca va pup acu
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
gabitu spune:
'Neata
Cenusareasa noi ne-am programat la 11. Nu stiu cand o sa intram dar... asta este ora cu programarea. Noi mergem cu FSH si LH si la o noua echo. Daca va fi bine poate ne va da schema pentru stimulare.
Daria multa bafta. Simptomele tale pot fi si de la cura de slabire.
Magda ce mai faci? Te simti mai bine?
Ioana, Cornelia ce mai faceti?
Pussi si Liana cate 3 pupici mariiiiii
Va pup pe toate
gabitu spune:
Andicu multa, multa sanatate in continuare. Ma bucur ca nu este asa negru cum credeai tu. Sunt invidioasa, auzi colo concediu, odihna, relaxare, alea, alea....
Pupici
pussi spune:
Ce harnicute sunteti!!! nu mai tin pasul cu voi, dar ma starduiesc...
gabituleai inceput AC?? Eu iti doresc sa fie intr-un ceas bun, sa decurga totul bine si rezultat final
legaturilorvad ca sunteti mai in forma
andicusper ca te-ai mai linistit acum cu glicemia, ca te bucuri de ultima zi de munca! Iti doresc un concediu placut!
cenusaresaluni iti trimit nr. si sa dea DD sa ne intalnim la Szeged in aprilie..eu la eco de ..si tu pe la punctie
adelaspor la
maryyvezi ca pe paginile anterioare am scris eu tot Fiv-ul meu cu costruri si date, la ICSI adaugi 110.000 ft
cenusaresa zicea de unele regrete ale mele...asa ca cele care incepeti acum Gabitu, Ioana 76, daria, cenusareasa trageti tare la ...ca dupa nu se mai poate..si pe Dc am citit anul trecut ca in Sfanta Duminica a Floriilor e bine sa mergi la biserica si sa-ti iei crenguta sfintita pe care sa oporti in ziua respectiva in jurul braului...pentru rotnicie!!
PUSSI
gabitu spune:
Pussi multumesc sa fie bine si la tine, un rezultat care sa-ti aduca cele mai frumoase Sarbatori Pascale de pana acum.
Nu stiam ca trebuie sa iei salcia si sa ti-o pui la brau. Asa am sa fac. Poate, poate...
Pupici