FIV in Ungaria 12

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Magda acum nu stiu exact. Astept marea invazie si ma programerz atunci. Abia astept sa vedem ce ne va spune atunci.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!
ne-am trezit si noi....
cenusareasa ma bucur ca ti-au ajuns!
andicule m-am mai listit, e normal...Ma bucur ca Fat Frumos are trusou...dupa ce-i aranjeji camera imi trimiti poze??
legaturilortot racite??SANATATE LA TOTI TREI
steliana, adela, gabitu, magdao sa stau in pat cat pot..linistitita si cuminte
mary1977eu zic, daca imi permiti..sa ne povestesti exact care e situatia ta, sa inteleg ca ai facut un un Fiv la tm??
daria eu nu am mai platit nimic in plus fata de ce am trecut pe lista, dar oricum sa ai bani la tine..eu deza eram la Fiv 2...
cornelia, ioana 76va astept cu vesti bune!!!!
zori, andicusa stiti ca v-am ascultat si cu apa, nici 2 l de apa nu am ridicat
despre simptoame...tot ma doare butika ca la Cm ..si ma apasa...+sensibili si durerosi..astept sa trec de z10 de la Et.si sa ramana tot asa 8,5 luni

PUSSI

Mergi la inceput

Pussi sa dea DD sa fie asa cum spui tu. Sa ai grija de voi si o sa vezi ca totul va fi bine.
Pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mirelush chiar nu inteleg ca doar l'am trimis de vineri..o sa trimit altu..asta e..
va pup pe toate,,,si va tin pumnii,,,
noi suntem mai binee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia munteanu spune:

Buna, fetelor, pot sa intru si eu cu o rugaminte? Si eu voi merge la Szeged, tot la dr Zadori, undeva, dupa 15 aprilie. Am primit si eu Suprefact, insa pentru 5 zile, dupa care, dr mi-a zis sa vin in ziua 2 a ciclului la vizita. Bun, pe moment, a fost ok, dar acasa, calculind zilele, mi-am dat seama ca trebuia sa intreb ce se intimpla dupa cele 5-6 injectii, pe care le voi administra? La cit timp vine ciclul? Si ce fac pina atunci, nu mai fac Suprefact? Pentru ca mie mi-a prescris reteta doar pentru 5 injectii. Ori, Suprefact nu se gaseste in farmacii, asa ca, nu stiu ce fac, daca ziua 2 a ciclului pica vinerea, pt ca atunci nu mai pot merge la Szeged. Puteti sa ma ajutati? Va doresc sa ramineti mereu increzatoare in norocul vostru si sa luptati, caci asta imi spun si eu tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lucia stai sa o luam babesteca io nu pricepui nimik..deci dc ti'a zis sa iei Suprefact da??cand sa il faci?in ce zi?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

luciasi eu ca legaturile...nimic! Ai luat AC, da sau nu?? Ti-a dat o foiae A4 cu ceva tabelase ..si ti-a scris sa faci suprefact pe zile..cate 0.5 ml/zi?? O fiola de suprefact are cred..5 Ml..e mare..explica-mi clar

PUSSI

Mergi la inceput

Multumesc, Liana (si sa fiti sanatosi cu totii). A zis sa incep din ziua 19 a actualului ciclu, sa fac 5-6 injectii a 0.5 ml (pt atitea zile mi-a dat reteta) si apoi in ziua 2 a ciclului, sa mergem la control. Fara AC de data asta. Desteapta de mine, nu am intrebat ce fac dupa alea 5-6 injectii, ce se intimpla, cind vine ciclul, imediat sau daca nu vine, nu trebuie sa continui cu Suprefact? M-am panicat azi, pt ca, tot calculind zilele, am ajuns la concluzia ca s-ar putea sa nu-mi ajunga suprefactul si in farmacii nu au auzit de asa ceva. Deci, nu stiu ce sa fac si mai ales, de unde sa mai fac rost, daca trebuie, de citeva injectii. Nu stiu cum au procedat alte fete, ce se intimpla dupa prima serie d einjectii?

Mergi la inceput

Doamne, fetelor, cred ca sunt stresata si panicata intr-un hal fara de hal. Nu stiu cum o sa merg asa inainte, mai ales ca mai am la activ un esec FIV. Da, m-am uitat pe fiola, are 5.5 ml, deci, teoretic, ar trebui sa-mi ajunga mai multe zile, nu doar 5 sau 6. Bun, dar tot vreau sa va intreb, pe cele care ati mai facut deja: ce se intimpla dupa 5-6 zile d einjectii, vine imediat ciclul? Si pe ciclu continui cu injectiile? Nu am intrebat detaliile astea si nu m-am gindit pe moment, era si f. multa lume acolo, iar acuma, ma panichez, dupa cum vedeti. Mi-e groaza sa-l sun pe Zadori sa-l intreb, stiu ca e f ocupat. Dar multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

Liana ma bucur ca sunteti mai bine...
Lucia Munteanu bine ai venit printre noi. Nu stiu sa iti raspuns. Poate te ajuta fetele.
Pupici

Deja ti-au raspuns . Oricum si eu am inteles cu greu care este intrebarea...

Mergi la inceput