FIV in Ungaria 12

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

pussigata,s-a rezolvat!au vinit pilulilii!!
Multumesc mult!Ficatul meu nu le mai suporta,dar creerul meu ,care e un dictator,ii zice sa lase prostiile si sa bage mare-nainte ca mai sunt doar 6 zile si scap de ele!

Tu ce mai faci?Intepaturi,ceva??Cumintica la patut,da?

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary1977 spune:

DACA AI ADRESA DE MAIL TE ROG SCRIE-MI
ESTE MAI USOR DE COMUNICAT

FELICITARI FETELOR PT EFORT
SPER SA AM SI EU NOROC SA DEVIN MAMICA
PT GALUSCA MULTUMESC PT TOT
DACA AI ADRESA DE MES TE ROG SA COMUNICAM SI PE MES

SUCCES TUTUROR
SPER SA AVETI NOROC S A DEVENITI MAMICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary1977 spune:

PENTRU TOATE CARE ISI DORESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nmirela71 spune:

Buna ,
asa cum vam promis va spun ce am rezolvat:
Daria am vorbit cu nea Chivu si pe 3 apr cum ai cerut te-am programat .A!!!la 12.30 ora de aici sa ia ceva penicilina sau eu stiu ce antibiotice ia prescris acolo dr.
Chivu a zis sa ancepeti linistiti trat.
Liana ,nau ajuns prin fax la nea Chivu,deci nam tradus nimic,dar din data an care se amplinesc 12 sapt de sarcina trebuie sa iei anca 5 zile utrogestan dar doar 3 pe zi si atat .Vit c cum ati cere dr de acolo .
Magdi bromocriptina trebuie doar 1/2 pe zi si pana vi aici daca te lasi de ea creste din nou prolactina .
Gabitu anca nam aflat nimic .Jur ca nam avut timp dar nu te-am uitat.
Mirelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Mirelus multumesc mult de tot. Te cred ca nu ai avut timp, eu doar iti reamintesc ca sa nu uiti . Spor la treaba si multa, multa sanatate iubita si tie si familiei.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Mirelus- mersi pt. programare, deci marti pe 3 aprilie la ora 12.00 te astept la Kaali sa ma ajuti cu traducerea
fetelor- sa tineti pumnii stransi si pt. verisoara mea ca azi are punctia la Sp. Titan(anul trecut a avut o incercare pt. FIV in Ungaria dar nu a mers mai departe, ca nu i a dat rezultat stimularea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna dimineata fetelor
Mirela : iti multumesc de azi si incep cu bromcriptina . DAr am uitat sa te mai intreb ceva pe 24 mai la ora 14:00 am programarea asta inseamna ca ora ungariei? SAnatate multa si ti e si familiei si spor la invatat.

Fetelor puteti sa imi raspundeti si voi de stiti, stiind ca Mirela e foarte ocupata nu vreu sa o deranjez mult.
Pussi ce mai faci sper ca esti bine, si puiutii tai cresc pe zi ce trece si nu peste mult timp ne dai vestea ce a buna
Gabitu, Crinuta, Daria, Cenusareasa, si pt totate

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Magda programarile sunt facute in ora Ungariei. Bafta multa cu tratamentul. Sa fie OK la consultatie.
Pussi bafta multa ai grija de voi.
Cornelia si Ioana cum a foooooost?
Pupici

Mergi la inceput

Daria : pt verisoara ta, Dd sa fei cu ea si sa aiba succes sa se bucure cit de curind de mult astaeptata bb.

DM

Mergi la inceput

Multumesc mult Gabita, sper sa nu imi fie rau cu bromcriptina, cum vad scriind alte fete. DAr in final conteaza sa fei bine , tocmai de aceea luam taurul de coarne si mergem inainte.
Bafta si tie, pe cind ai programarea?

DM

Mergi la inceput