FIV in Ungaria 12

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussilina, si eu aveam aceeasi jena cum zici tu, la baza burtii; si-mi simteam ovarele umflate ( in primele zile dupa ET ma jena si la pi..). E, nu e recomandat, eu am facut cum a zis dr Chivu si uite ca a fost bine! si faptul ca am stat la pat si cand am avut acele mici probleme m-au ajutat sa scap repede si sa se prinde bebe bine acolo! asa ca, gaseste-ti de lucru in pat, ca trece timpul si o sa fie bine!

Noi la Buc am fost la BabyExpo, am cumparat carucior si mobila pt bebe (care ne-a si sossit azi si nu ne vine sa credem ca incep sa se contureze lucrurile!).

tuturor si fug in pat un pic sa ma odihnesc, ca ma cam trage burta la vale!

Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Andicu, Liana, Pussi-- pe mine ma intereseaza fetelor la cat timp v a spus ca puteti calatori cu masina?ca sa stiu cum imi calculez timpul de stat acolo;si mai vreau sa stiu daca de acolo ni se poate da ceva la mana pt. concediu medical, ceva o scrisoare medicala...

Mergi la inceput

Daria, mie mi-a zis ca dupa 4-5 zile pot pleca, dar noi am plecat dupa 1 saptamana, ca sa fiu sigura ca nu ma risc prea tare!oricum, Zadori recomanda sa stai 3 zile mai mult in pat, sau daca nu, efort minim! eu n-am cerut nimic, dar cred ca daca-i spui, iti da o recomandare, ceva, pt medicul de familie. De obicei asa se procedeaza, medicul ginecolog iti da o scrisoare pt dr de familie, si cel de familie iti da concediul medical.

Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pussi : grija mare de voi
Steliana : merci de informatie, tu le-ai luat seara? Eu am avut parte de dostinex de la care nu ama avut nici un simptim neplacut dar din cite aud de la mai multe fete iti provoaca stare de rau. De aceea te mai daca le-ai luat seara sau dimineata

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Daria tu vei sta in Szeged pe perioada stimularii pana dupa ET?
Andicu tu ai mers la Timisoara dupa ET? Cum ati mers? Cum te simti ai inceput dieta de care vorbeai?
Pupici

Mergi la inceput

Da, Gabita, noi ne-am intors in aceeasi zi dupa ET! drumurile pana la granita oricum sunt f bune, de fapt si-n tara, mai rau e in Timi cand intri, dar am mers incet si am incercat sa nu ma stresez. Cat despre regim... , mi-am limitat consumul de dulciuri la ...spre 0 (adica f putin pe zi ca pana acum n-am reusit sa nu mananc nimic cu zahar! ) si mult mai putina paine si fainoase! da' e greu, ca mereu mi-e pofta de ceva si de obicei, acel ceva nu e recomandat!

Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Multumesc Andicule . Multa bafta cu dieta. Din ce ai scris tu nu este chiar rau doar trebuie sa ai un pic grija. Stiu ce este greu, eu tin dieta pentru endo, atat cat pot , pentru ca sunt si eu o mica pofticioasa .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

galuscuta multumesc frumos pentru informatie, am anuntat-o si pe mary1977, sper sa ia legatura cu tine.
pussi te rog frumos sa stai cuminte, sa ai mare grija. Noi iti trimitem multe si multi
Te cred ca ai emotii, eu cand a trebuit sa-mi fac testul am mers la Timisoara pentru ca cei de la Resita tot la Timisoara trimiteau, trebuia sa astept cateva zile. Iti dai seama ce nerabdatoare eram.
liana pentru tine si

pentru toate fetele
Ade, Dari si Cai

AB Darius si Caius Gazele

Mergi la inceput

Andicu- mersi mult pt. raspuns!
Gabitu- o sa stau in Szeged incepand probabil cu 21-22 aprilie, prima sapt. o sa raman singura(de asta mi e groaza)si inainte de punctie o sa vina si sotul si dupa(depinde ce mi recom. dr.) ET sper sa stea cu mine(daca trebuie sa stea 5 zile, sigur nu o sa poata si pleaca iar)asta este situatia si trebuie sa-i facem fata)

Mergi la inceput

Mirelus- astept raspuns de la tine sa mi spui daca m ai programat si la ce ora! ca sa stiu cate zile imi iau liber sapt. viitoare;
Pussi- tu ai mai platit eco si consultatia a doua oara(atunci cand ti a dat prima reteta pt. stimulare) cand ai fost la dr.Z.

Mergi la inceput