FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 15
steliana04 spune:
Simona, si eu tot la dr. Botnar am fost. Este dragut si amabil. Multumesc pt info legate de tinctura. Poate incesc si metoda asta caci de la bromocriptina se invarte lumea cu mine. Sa ai bafta in 4 aprilie.
Din cele scrise de Pussi legat de pret, observ ca la Debrecen este totusi mai ieftin. Asta daca nu am cresct preturile din octombrie.
Pussi, iti trimit cativa pupici si sa ai grije de bobitele mici. Ti-am mai spus, sunt sigura ca vei veni cu HCG care va arata clar II.
Tuturor va doresc liniste si implinire.
Liana30 spune:
MRL am mancat inghetatacu fructe multe ca am avut pofta si cand am ajuns acasa m'a udat ploaia de la poarta pana la usa,,dehhh asta a fost norocu meu
gabitu aia e farmacia de langa clinika aia cu progesteroanele,,
Tia frumoase amandoua sa va traiasca,,
Leliutaaa te pupp..
crinuta ma bucur sa te vaz
legaturoooai incredere in mine
Mirelush cu paru rozl'ai facut nu?vezi ca am trimis faxu..poate ai timp sa'l intrebi pe Chivu cum e ????te pupp.
daria multam te pupp
bubuleeee ma bucur sa te vaz pe'aci
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
gabitu spune:
Liana multumesc pentru raspuns. Ai grija de tine si de buburuze.
Steliana tu cand ai programarea?
Pussi un mare .
Ioana si Crinuta sper ca a fost totul bine. Sa veniti cu bine acasa.
Pupici la toate fetele.
cenusareasa spune:
pussimii de multumiri si plecaciuni pentru detalii si bineinteles pentru AC.
Mey,fetelor,io am inceput sa ma ingras,sa am pofte(pe care mi le satisfac evident),ma dor picioarele si le simt cam grele,ma intreb oare cind m-oi umfla de la stimularetot asa greoaie o sa fiu,dar dupa FIV ca ??Balenizare totala!Deja imi pregatesc pantaloni pe elastic ca in blugi nu mai vede baba!Dar pentru asa un scop merita!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
gabitu spune:
Cenusareasa nu stiu ce sa-ti spun. Nu am mai facut stimulari pana acum. Sper sa iti fie bine indiferent de cat de umflata vei fi si rezultatul sa merite. Bafta
sunshine4ever spune:
Pussi, Crinuta, Gabita
Simona : tinctura de lemn dulce este pentru a scadea prolactina?
su multa bafta pt toate feltele care merg la Szeged cit de curind pt Fiv.
DM
sunshine4ever spune:
Liana multa sanatate, si mare grije de voi, stai in patut si bea mult lichid, uite poate te -ar ajuta ceaiul Hapciu, e pe baza d eplante dar totuisi msi intreaba sa fi sigura dac poti sa bei, in rest vit C , lamiie.
DM
adaca spune:
Ceau fetele,
s-a inscris si pritena mea mary1977. A pus si ea cateva intrebari. Va rog frumos daca stiiti ceva sa o ajutam.
Liana. Vad ca nu vrei sa vorbesti si cu noi.
Tia, ce mare si frumoasa este fetita lui Leliuta. Cate luni are? Sa-i traiasca ! O iau si pe ea de nora.
Pussi si bebelasii sunteti bine?
Ade, Dari & Cai
AB Darius si Caius Gazele
andicu spune:
Buna seara si de la noi!
Cornelia si Ioana, sper ca a fost bine azi la Szeged! sa veniti cu vesti bune!
Tia si Leliuta, sa va traiasca fetele! tare scumpe sunt!
Liana, sanatate multa! mai, ai grija cu raceala! oricum, FELICITARI! ai scapat de trimestrul 1!!
Cenusareasa, multa bafta si sa reusesti din prima! cu kg nu e cazul sa-ti faci griji! multe dintre noi am mai si dat jos in timpul stimularii!
Pussilina, ce faci? esti cuminte, nu? tin pumnii strans tare!
tuturor !
Andicu 24+Filip Cristian
Poze cu burtica