FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 14
sunshine4ever spune:
Fetelor : stiti ceva despre anticorpi antifosfolipidici, de ce sunt responsabili sau daca valorile sunt mari caree dezavantajul???
Va multumesc anticipat
DM
sunshine4ever spune:
Gabita : si al voi e necesar ICSI? La noi da si asa am socotit cam 2600 de euroi (ar fi cam 110000 FT - dar poate au mai crescut preturile?! Nu stiu
Apropo de card , despre ce fel de card vb? Evalabil si cardul de salar, sau ceva special?
DM
dariaioanaxx spune:
Pussi- mersi mult pt. listuta,trebuie sa ne facem si noi calculele, mai ales ca mai trebuie sa mai stam si pe acolo numai sa se termine cu bine ca alt FIV nu cred ca mi as mai permite prea curand si deja pt. mine este destul de tarziu;
Mirelus-sper ca ai primit mesajele!astept sa mi raspunzi!
Liana- sanatate si ai grija de tine si de bebei!
Fetelor mai vreau de la voi niste adrese de pensiuni din Szeged,sa mai compar preturile;mersi;
bubulina1 spune:
Buna gagici, ma bag si eu in seama ca sunt in Ungaria de 4 luni jumate. Aici se poate plati cam peste tot cu cardul, ar fi bun un card in euro. Eu mi-am facut unul la OTP Romania si aici pot sa scot forinti de la bancomatele lor. De asemenea se poate plati fara nici un cominion la magazinele care primesc plata cu card (au pe usa semn de Visa/Mastercard)
Bafta multa si spor la bebei!
Bubulina
Speranta moare ultima!
MRL spune:
Liana, pai cum ne-a fost vorba? Nu trebuia sa ai mare grija de tine sa nu racesti? Cred ca pana la urma ma sui in si vin la tine sa folosesc pe care o ai langa pat pe spinarea ta. Pai cum ai reusit sa racesti mai tare? Mey.... tu ai fugit pe afara pe ploaia care a fost si .... Uite un dulce si mieros pt tine sa iti iau raceala la mine ca vad io cum o aburesc sa treaca. Ai grija mare de tine, bea ceiut caldut cu multa miere si sucuri naturale pline de vitamina C. Ai grija de tine!
pussi, un pt mamica mica.
cenusareasa, hai ca urmezi cat de curand pe traiectoaria mamici victorioase.
Avalon pumnii mei sunt stransi sa treci cu usurinta peste laparo
crinuta
va pup dulce pe toate si numai victorii cu II
irlandeza spune:
[quote
irlandeza pe 05 inainte de pleca iti dau vestea cea mare
PUSSI
[/quote]
Deabia astept. Sarbatorim de 2 ori.
Noi 2 singurei
Simona_ spune:
Imi cer scuze pentru intarziere... am ramas datoare cu cateva raspunsuri fetelor...probleme cu calculatorul.
Magda - prolactina am avut-o marita 31-32,fata de 25 cat era max. de lab
Steliana - La Debrecin sunt programata la dir. Spitalului, Botnar daca nu ma insel.
Tinctura de lemn dulce am luat-o asa cum e inscris pe prospect, 5-6 picaturi dizolvate intr-un pahar cu apa, cate un pahar dimineata si unul seara. Citisem eu pe net ca este un estrogen natural foarte puternic. Se pare ca si-a facut efectul, maine imi repet analizele, ma pregatesc pentru vizita la debrecin din data de 04 Apr.
gabitu spune:
Magda la noi in acest moment nu este nevoie de ICSI, dar cine stie... Uite la Pussi. Vorbeam de plata cu card si nu cu cash. Pentru ca la clinica nu se poate plati cu cardul, macar tratamentul sa il iau pe card. mi se pare mai comod.
Pussi te mai chinui cu intrebarea legata de pretul ICSI. Apare pe undeva s-au nu l-au mai facturat? Cu card se plateste la farmacia cu progesteroanele, nu?
Fetelor pupici
internet spune:
Crinuta ne era dor de tine
Am pus poze cu Daria si Maria ( fetita Leliutei)
Va pupam pe toate
Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos