FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 13
crinuta71 spune:
Avalon iti tin pumnii pentru laparoscopie, sa fie totul ok, astfel incat sa reusesti cat mai repede sa-ti implinesti dorinta.
Magda la FIV-ul trecut a trebuit sa iau si eu Bromocriptina. Am inceput Bromocriptina cu mai mult de o luna si jumatate inainte de FIV, am continuat fara intrerupere in timpul FIV-ului, pana la testul betaHCG. Tot in timpul tratamentului cu Bromocriptina a mai trebuit sa repet PRL, la prima menstruatie dupa ce am inceput Bromocriptina.
pentru toate fetele
sunshine4ever spune:
Crinuta pupici pt infoematie, un pic mi-e groaza de bromcriptina am auzit de la mai multe fete ca iti provoaca un ddinsconfort. Eu am luat sotinex inainte. Oare sa incep cu bromcriptina pina pe 24 mai? Oare nu este nimic natural? Nu stii?
Gabitu ; trebuie s afi un exemplu bun doar tebuie sa ne molipsim si noi duap cineva, nu?
Va pup pe toate
DM
gabitu spune:
Madga incerc .
Crinuta .
Liana chiar asa nu ne mai bagi in seama? Sper ca esti bine si tu si sambureii.
Pupici
dariaioanaxx spune:
Gabitu- mersi, sper sa fie cu noroc!eu incepand cu 18-19 aprilie o sa stau in Szeged, daca este totul OK, sper sa ma intalnesc cu vreuna dintre voi, ciao
Liana30 spune:
sunt aci ,,da racii..asa ca zac in pat..revin cand ma simt mai bine.,.
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
pussi spune:
cornelia, ioana 76
sa-l dati gata pe Chivu...
pentru cele ce vor sa stie..sunteti multe
10.02 am inceput AC(1.800 ft) + hormonalele la Szeged(14.000 ft)
27.02 eco la Chivu + primele 4 zile de stimulare primit tratament (53.000 ft)
04.03 opresc AC
08.03 vine CM
09.03 incep stimularea
13.03 eco la chivu + medicamente 51.000 ft
16.03 eco la chivu + medicamente 53.000 ft
20.03 punctia platit la clinica 210.000 ft + 10.000 ft medicamente
23.03 ET ..platit 115.300 ft + 12.000 medicam...
M-ai vreti si alte detalii??
Cenusareasa au plecat AC spre tine..sa-mi scri maine cand le primesti..
PUSSI
gabitu spune:
Pussi multumesc pentru info. Am pus mana si am caluculat. Circa 2000 euroi procedura + tratamentul. Nu este rau .
O intrebare, de fapt mai multa. Cand ai facut hormonalele, pe 27.02, ai platit si echo si tratamentul de stimulare sau 53000 ft au fost doar pentru tratament? De unde nu ai mai platit echo? La farmacie se poate plati cu cardul sau tot asa cu bani cash? Apare pe undeva costul la ICSI?
Sa ai grija de tine si de samburei, poate se preind amandoi .
Pupici
pussi spune:
gabitupe 27 nu am platit eco..a intrat in Fiv, la farmacia cea de langa clinica se poate plati cu cardul..
PUSSI
sunshine4ever spune:
Mii de multumiri Pussi pentru informatii, ne si apucam de calculici , tu sa stai numai in pat si grija de bebici
DM