FIV in Ungaria 12

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Buna dimineata unguroaicelor!
Sa avem toate o saptamina buna si productiva!

Eu mai iau pina luni ce vine AC,apoi in functie de cind vin rusii...joi sau vineri incepem injectoarele.Deci a inceput numaratoarea inversa.Pe 9 aprilie, a doua zi de pasti plecam la Szeged.Cam asa suna graficul.

pussi tine-ne la curent cu simptoamele ca vrem sa stim ce ne asteapta!Sunt sigura ca de data asta vei invinge!!Cam la a cita zi de CM ai avut punctia si la a cita ET??

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Gabitu : am rgat-o pe Mirela sa vb cu dr-ta , a si vb dar despre analizele vechi ca pe cei noi inca nu le-am avut. Chit ca prolactina si acu ii mare. Ea a zis sa iau bromcriptina dar pina cind nu stiu si nici Mirela nu mi-a putut da un raspuns asa ca am zis ca o lasam pe cind e programarea , ar fi bien de a reusi Mirela sa faca o programare mai repede decit mai(m-i s-au schimbat p[lanurile si m-as putea duce si ami repede, duapa Pasti)
In rsp mai avem spermogram de ceea ce m-i si goraza sincera, dar luam taurul de coarne si mergem inainte

DM

Mergi la inceput

Cenusareasa : ca ma bucur pt voi, te rog sa iei exemplul lui Pussi , iti doresc mult abafta si DD sa fie cu voi , vei vedea ca va fi bine , trebuie sa fei bine pt voi

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Magda mult noroc in continuare.
Cenusareasa sa fie bine, exact cum iti doresti tu.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Gabitu- dr.-l mi a zis ca vrea sa revin la eco in ziua 11 sau 12 a CM , deci pe 03 aprilie, am rugat o pe Mirela sa ma programeze, astept azi sa vad daca mi raspunde, daca nu ii scriu un mail d-rului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

quote:
Originally posted by mary1977

hello fetelor
cine a mai facut vitro in TM CU LAVINIA STELEA
ATI AVUT SUCCES?

zm

Draga mea ,intra pe "Informatii utile Timisoara" si ai sa vezi pareri despte TM .Eu am facut FIV cu ICSI cu dr.Stelea , dar daca as fi stiut mai multe despre TM nu m-as fi dus acolo .Foarte putine rezultate cu forte mari costuri....decide tu

galuscuta

Mergi la inceput

Daria mai este un pic, mult nororc .
Eu cred ca ajung pe acolo pe 13-14 aprilie .
Pupici

Mergi la inceput

Gabitu : merci si tie iti doresc la fel, sa ne vedem cu bebeici cit de curind posibil. Tu iei exemplul lui Pussi si eu de la tien deoarece tu incepi mai repede.
Te pup si bafta

DM

Mergi la inceput

Pussi : ti-am scris un mail. Cind poti te rog sa o citesti. Multumesc

DM

Mergi la inceput

Magda sper sa fiu un bun exemplu pentru tine . Pussi sigur va fi pentru mine, asa simt eu, ca va fi bine la ea .
Pupici

Mergi la inceput