FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 11
cenusareasa spune:
crinuta multumim din suflet,chiar am intrat in linie dreapta!Saptamina viitoare incepem Marea Intepare...
Avaloane nu te lasi cu laparo,hmm? Sa fie intr-un ceas bun atunci!
bulinanico si noi am ales Szegedul pentru ca in spitalele/clinicile din Romania trebuie sa-ti porti singura de grija...sa alergi,sa dai telefoane pe la toate cunostintele,sa deschizi usi cu piciorul sau cu capul,si asta in conditiile in care tu platesti totusi niste bani-nu esti pentru ei decit un caz care le mai ingroasa nitel buzunarele!Daca nu-ti reuseste tie FIV-ul ei dorm la fel de bine cu capul pe perna!In schimb din ce am vazut eu pina acum la Szeged acolo nu e vorba numai de bani...mai e si un soi de mandrie(orgoliu) profesional!pentru ei un succes este important in palmares si fac totul pentru asta!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
Avalon spune:
Cenusareasa, asa am hotarat si sper sa nu-mi para rau... am zis ca mai bine sa elimin si aceasta necunoscuta, ma omoara incertitudinea. Macar stiu pe ce picior dansez in continuare. Sunt pe urmele tale si tin pumnii stransi pentru tine ca mi-ai intrat la inimioara si tare as vrea sa te vad si pe tine graviduta!
bulinanico79 spune:
Va multumesc mult. Cu voi parca pare mai simplu si parca imi dati sperante ca se poate. O sa ma documentez si va tin la curent.
pe toate
Pussi iti tinem pumnii sa fii ok si tu si puii tai, celorlalte fete mult succes
nico
http://tt.lilypie.com/8uH8p2.png
gabitu spune:
quote:
Originally posted by dariaioanaxx
Gabitu- eu nu am inteles de ce ti ai luat progesteron de la prima consultatie, tia prescris dr.-ul sau iti este teama ca nu mai gasesti?
Daria eu am facut un comision cu progesteronul. O fata draga care face FIV in Bucuresti m-a rugat sa il aduc de la Szeged. Eu doar l-am transportat. Nu mi-a recomandat Chivu progesteron. El mi-a spus sa repet analizele in ziua 2, sa iau cate un Elevit pe zi si din ziua 3 sa iau AC. Sper ca te-am lamurit.
Pupici
gabitu spune:
Avalone iti spun si aici bafta multa la laparo, sambata. Sper sa nu fie ce crezi tu .
Cenusareasa ce a trecut timpul. Cand incepi stimularea, ca sa ma programez cu marhoretele.
Pussi te pup si pe tine si pe samburei. Ce faceti? Cititi, faceti integrame, vizionati filme de casa?
Daria tu cand mergi la Chivu?
Ioana si Cornelia va tin pumnii sa fie de bine la consultatie.
Liana unde esti?
Crinuta
Bulinanico79 bine ai venit dar sa stai putin pe aici, sa fugi repede la Odisee. Nu mai am ce adauga la intrebarea ta, fetele deja ti-au raspuns si eu sunt de acord cu ele.
Pupici la toate fetele.
pussi spune:
MRL vad ca stai cu ochii pe noi ca pe butelie, suntem bine toti trei, ne rasfata tati la maxim
Tia, sambata nu a lucrat ZAdori..ce ti-ai cumparat frumos de la Szeged??
legaturilordaca nu intrati pana diseara va sun
maria 80nu am facut inca calculele totale...cand le fac iti zic
magda unde esti??
gabitulefacem numai ce vrem..in patut, si sunt mult mai calma decat data trecuta, asta e bine, cu optimismul..trebuie sa fiu increzatoare tu cand incepi AC... si sa le iei dimineata, ca iti vine CM mai repde cu 12 ore fata de seara...
Adela
crinuta vorbim la tel.
irlandeza pe 05 inainte de pleca iti dau vestea cea mare
cornelia, ioana 76BAFTA AZI!!!
PUSSI
gabitu spune:
Pussi cred ca pe sambata, duminica, ar trebui sa vina marea invazie. Nu prea este regulat asa ca nu stiu sigur... Am sa iau AC dimineata. Nu m-am gandit ca vine cu 12 ore mai devreme ...
Este bine ca esti optimista, am inteles ca acest lucru conteaza eneorm in aceasta perioada si pentru reusita acestei proceduri. Rasfata-te si sati la caldurica, meriti.
Pupici pentru toate unguroaicele
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor
Pussi sunt aicidoar c ain week end nu prea am vreme de calculici ca da ca nu lucrez am multe de rezolvat....sa stii ca e bine cind esti optimista si lupti plina de speranta, asta vad si pe bolnavii mei si sa stii ca merg multmai bine si cu cea mai crunta boala. Sa dea DD ca cei doi simburei din butik peste doua sapt sa fie cu bebici gemeni. Am sa ma pt asta.
Grija mare si tati sa va rasfete in continuare.
Gabitu iti doresc si tie bafta la analize sau deja ati inceput tratamentul?
Crinuta ce mai faceti, ati inceput tratamentul? si multa bafta
DM
gabitu spune:
Magda am nevoie si de noroc la analize, le am de refacut in ziua 2-3. La mareainvazie iau AC si vom vedea ce ne spune Chivu la Szeged.
Tu ce faci, ai reusit sa vorbesti cu doctora ta despre analize?
Pupici
sunshine4ever spune:
Avalon : bafta la laparo
Bulinanico79 : ai nimerit bine intre noi , asa am fost si eu , pin asa dau de aceste fete minunate pe forum. Cind ne-a zis dr ca singur asansa e Fiv-ul eram disperati mai ales stiind de nereusite. Si uite o nou apoarte n-i s-a deschis cu Szeged. Inca nu am fost (inmai am programarea) dar sa stii is mult mai optimista si mai increzatoare de cind am aflat ca reusitele sunt mult mai mari acolo decit aici.
Iti doresc multa bafta , DD sa te ajute sa ai si tu tai.
DM