Alaptatul-Help Line-(4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

quote:
Originally posted by denizel

De ce nu erati aici cand alaptam eeeeeeu????? De ceeeee???

Din cauza lipsei de suport (pur si simplu nu s-a gasit nimeni cu adevarat competent care sa ma indrume si pe mine), la 5 luni (ale copilului ) m-am trezit aproape fara lapte.

Denizel, si eu eram acum 4 luni in cautare de suport pt alaptat cind subiectul era activ si eu nu l-am gasit
Am cautat pe forum la DC (citeam forumul cam de 3 ani chiar daca nu devenisem membru) dar nici prind gind nu mi-a trecut sa deschid Femina .. am vazut in titlu , cosmetice, tampoane dileme intime ma gindeam ca se discuta mai mult despre infrumusetare si nu am mai intrat sa caut. Am cautat doar pe la odisee pe la nasteri pe unde credeam io ca gasesc mai multe despre alaptat...
Am renuntat sa mai caut ca nu mai aveam rabdare (am fost in stres continuu primele saptamini)plus primisem tone de pliante de la spital pe care nu aveam rabdare si timp sa le citesc asa ca am sunat-o pe mama de cite ori aveam o intrebare..
Dar mi-ar fi placut mult sa discut cu voi atunci. Mi-ar fi fost mult mai usor.

Acum Slava Domnului nu mai am nici o problema cu alaptatul au trecut toate, am laptic si ma bucur enorm sa alaptez.
Apreciez foarte mult ceea ce faceti! Tineti-o tot asa, si sustineti in continuare cit mai multe mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Mindy, incercam si noi sa facem ce putem.... numai sa fie mamici doritoare sa ne asculte pe noi si sa nu auda sfaturile "binevoitoare" de care am avut si noi parte la randul nostru

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, acum cateva pagini va intrebati cum sa faceti sa popularizati alaptarea. O idee ar fi sa intrati la grupurile de viitoare mamici. La fiecare se gasesc pe prima pagina tot felul de link-uri cu informatii utile unei gravide. Cred ca si-ar gasi locul acolo si un link catre Alaptatul Help Line. Asa ar stii unde sa vina sa ceara ajutor daca au probleme cu alaptatul. Pentru ca, asa cum spunea cineva mai sus, e greut de gasit tocmai printre tampoane, cure de slabit si metode de infrumusetare. Plus ca imi aduc aminte ca eu cat am fost gravida si am avut bb mic, nu intram decat la odisee, respectiv scutece. N-aveam timp de altceva.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

buna idee, Andreea, desi cel mai bine ar fi sa se mute Alaptatul dintre cosmetice si cure de slabit, nu se potriveste deloc aici...eu asa cred...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

quote:
Originally posted by conchita

buna idee, Andreea, desi cel mai bine ar fi sa se mute Alaptatul dintre cosmetice si cure de slabit, nu se potriveste deloc aici...eu asa cred...

Sint de acord cu tine.

Recent am vazut ca s-a deschis un nou topic Cariera sau viata de la 8-15

Nu inteleg de ce nu se deschide un topic expres despre Alaptare.
Ar fi de ajutor pt toata lumea si acolo sa gasim toate subiectele incluzindu-l pe acesta.
Sint atitea mamici care au atitea intrebari legate de alaptat.. si tot ce tine de alaptat, mastite, despre intarcat, febra laptelui, subiecte de genul asta sint imprastiate peste tot abia le gasesti pe forum.

Sa speram ca moderatorii ne vor asculta si vor face ceva in sensul asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Fetelor, acum cateva pagini va intrebati cum sa faceti sa popularizati alaptarea. O idee ar fi sa intrati la grupurile de viitoare mamici. La fiecare se gasesc pe prima pagina tot felul de link-uri cu informatii utile unei gravide. Cred ca si-ar gasi locul acolo si un link catre Alaptatul Help Line. Asa ar stii unde sa vina sa ceara ajutor daca au probleme cu alaptatul. Pentru ca, asa cum spunea cineva mai sus, e greut de gasit tocmai printre tampoane, cure de slabit si metode de infrumusetare. Plus ca imi aduc aminte ca eu cat am fost gravida si am avut bb mic, nu intram decat la odisee, respectiv scutece. N-aveam timp de altceva.

Andreea-eu mereu intru la Odisee si le invit pe mamici aici cu link cu tot.am intrat la toate si mai intru si le tot invit oara si iara cand vad ca mai au probleme.si la copii de 0-4 ani am intrat pana la astia maricei spre un an.deci am facut treaba asta de ceva vreme.
de link am mai propus si eu, numai ca doar moderatorii pot face ceva in sensul asta.
in plus cred ca ar trebui unite subiectele astea 2(cel de aici cu cel de la scutece si eventual la Femina si Odisee sa se faca un sub inchis stricky cu linkul Alalptatul helpline ).Iar Helpline-ul propriu zis sa ramana la scutece.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

de cand o am pe fata am intrat si la scutece si la odisee si le-am pus link.
da' nu-i nimic pot sa mai intru sa le mai pun ca nu strica si de 2-3 ori.in unele cazuri(2-3 grupuri) am primit un rasp politicos de la ele ca au pe cineva in grupul lor care e f informata si nu au nevoie de ajutor.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emaaimee

Andreea-eu mereu intru la Odisee si le invit pe mamici aici cu link cu tot.am intrat la toate si mai intru si le tot invit oara si iara cand vad ca mai au probleme.si la copii de 0-4 ani am intrat pana la astia maricei spre un an.deci am facut treaba asta de ceva vreme.
de link am mai propus si eu, numai ca doar moderatorii pot face ceva in sensul asta.

Io ziceam sa rugam frumos mamicile sa adauge si linkul asta la utile, ca nu poti tot timpul sa fii pe faza cand au ele nevoie. Si lucrul asta il poate face persoana care se ocupa de listuta.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mindy
Recent am vazut ca s-a deschis un nou topic Cariera sau viata de la 8-15

Nu inteleg de ce nu se deschide un topic expres despre Alaptare.
Ar fi de ajutor pt toata lumea si acolo sa gasim toate subiectele incluzindu-l pe acesta.
Sint atitea mamici care au atitea intrebari legate de alaptat.. si tot ce tine de alaptat, mastite, despre intarcat, febra laptelui, subiecte de genul asta sint imprastiate peste tot abia le gasesti pe forum.

Sa speram ca moderatorii ne vor asculta si vor face ceva in sensul asta :)

Un topic separat parca e prea mult.
Io in schimb nu inteleg de ce nu se face un Help line sau asa ceva pentru diversificare. Pentru mamicile din Ro ar fi mai mult decat util, avand in vedere ca majoritatea pediatrilor recomanda diversificarea prea devreme. Si cum spuneai, informatiile sunt imprastiate peste tot si greu de gasit.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

chiar cred ca ar fi binevenita o sectiune numai despre hrana bebelusilor - alaptare, diversificare, meniuri, retete, probleme, etc. acum, daca ai nevoie de o informatie despre alimentatie, trebuie sa cauti in cateva sectiuni, e complicat.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput