*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Ba da, Androix, dar deja citisem articolul despre sughit. Da' nu-i asa ca se simte ciudat si daca nu stii despre ce e vorba...
Azi a sughitat iar si a simtit si sotul meu - era incantat si zicea de asta mic ca a baut fara sifon

Valentina 34+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Plec si eu la nani desi nu mi-e somn deloc, dar trebuie sa ma odihnesc.

Noapte buna si somn usor!

Valentina 34+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

LA MULTI ANI, KAY SI ILEANAMARIUS!
Sa fiti sanatoase, sa aveti parte de nasteri usoare si bebei sanatosi!

Amely,de care peg perego Pliko P3 ai luat?

_74, cum e modelul de 2007?
Eu am luat Pramette 2 in 1!

Poohy, ce de cumparaturi ati facut!Sa le folositi cu placere!Cat ai dat pe sterilizator si incalzitor de biberoane?

Si felicitari tuturor fetelor care au facut cumparaturi!

Alyna 33+cu

modelul de 2007 Peg Perego Pliko P3, 2 in 1 nu are cadrul gri metalizat, ci o combinatie, negru partial si culoarea "caroseriei" partial; noi am luat verde tapiteria iar cadrul e negru cu verde; in rest, ar mai fi deosebiri la material: pe unele culori la modelul vechi este un material mai subtire, desi ei zic ca e impermeabil, pe cand la asta de 2007 toate au material din aceeasi textura, un fas mai batos...
anyway...mie mi-a placut modelul mai vechi din cauza cadrului, stiu, e o copilarie ...
Geanta nu am luat fiindca nu aveau nici culoarea caruciorului dar nici altceva sa se potriveasca cat de cat, iar comanda dureaza tot o luna jumatate;au vrut sa-mi dea una negru cu gri si mi s-a parut deprimanta; o sa caut alta marca, nu stranuta acum copilul daca nu are geanta tot Peg perego

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andradap

Vali5, asta e chiar culmea... NU MA GANDEAM ca pe PM nu poti trimite orice site... Adik as fi putut sa scriu bine mersi aici link-urile??? Oricum sper ca cele pe care le-ai putut vedea sa-ti fi fost de folos...

_74, am vazut ca preferi patutul MARGOT de la BABY COMFORT fata de cele din IKEA... Cum si eu vreau s acumpar tot patut de lemn, as vrea sa te intreb de ce il preferi pe cel de la BABY COMFORT? Mersi

Va pup si eu NOAPTE BUNA!!!

Andrada 33+ cu Antonio

andrada,
Prefer patutul Margot fiindca am putut sa-l vad la babyexpo, desi il vazusem initial pe site; comparativ cu ikea, il aleg din urmatoarele motive:
- are o latura culisanta si fiindca eu nasc prin cezariana e un avantaj fiindca ridic salteaua pe treapta cea mai inalta si las laterala patului sa culiseze , deci n-o sa ma aplec foarte mult sa pun bebelusul in patut;
- in plus, patutul Margot are roti (nu by default) si poate menajera sa-l dea la o parte, sa spele usor;
- nu in ultimul rand Margot are 3 trepte pentru saltea;
- cel de la Ikea are doar 2 trepte, nu are latura culisanta si nu e prevazut cu roti;
- alte deosebiri , dar care nu sunt relevante de data asta, ar fi design-ul; cele de la Ikea sunt chiar patuturi "economice" , foarte simplu construite, dar pentru cat costa sunt chiar dragute, mai ales cele pe alb, iar eu am amintit de ele ca alternativa Cora, Carrefour unde patuturile din lemn sunt niste dezastre dupa mine.

sper ca argumentele mele sa te ajute in alegerea patutului.

ella+33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

In primul rand, la multi ani fetelor, Kay si Ileana Marius, sa fiti sanatoase si voi, si bebeii vostri si nasteri usoare!

quote:
Originally posted by Alyna24
...
Amely,de care peg perego Pliko P3 ai luat?
...

Alyna, modelul este cel cu landou, fotoliu auto si geanta cu salteluta de infasat, transformabil in carucior sport cu 4 pozitii de spatar, roti duble cu frane individuale, este gri cu bleu, are cadru argintiu si era singurul exemplar. Din pacate am inteles ca nu se mai fabrica exact modelul asta, a fost inlocuit cu sistemul modular care arata aproape identic, dar are in plus aparatoare pt. ploaie si inca nu mai stiu ce accesorii si era cu 7 milioane mai scump. Cam asa arata in mare carutul, ti-am zis cu ff mici diferente, inclusiv de culoare: http://www.pegperego.com/page.php?sid=7cab75c29e19203e241ee9ffde95b1ef&pageid=IJVNL001&idf=02&idp=0000000022&cl=C
Chiar si culoarea bleu care mie personal imi place f mult s-a scos, nu stiu de ce, nu mai exista in nici un catalog de al lor.
Uite cum arata caruciorul dupa ce se transforma in carut sport (am gasit pe un alt site culoare identica cu cel luat de mine, ca sa-ti faci o idee):
http://cgi.ebay.com/New-2006-Peg-Perego-Pliko-P3-MT-Baby-Stroller-ANICE_W0QQitemZ320095582390QQcategoryZ2989QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

Andrada, si noi ne gandisem sa luam patut de la IKEA, dar cele care ne placeau fie nu aveau laterala culisabila si 3 pozitii pe verticala, fie nu erau culoarea fag, fie nu aveau dimensiunea potrivita, adica 60x120... si sincera sa fiu imi place mai mult designul patutului Margot, nu stiu de ce, probabil sunt subiectiva. In schimb la Ikea mi-au placut o gramada de alte lucruri, accesorii pt. camera copilului etc.

Pupici la burtici!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

32+ si David Cristian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ManuC1010

Buna seara burtici,

Eu nu am scris de ceva timp, dar am incercat sa tin pasul cu voi la citit.
Ma bucur ac ati fost incantate de Baby expo si ca ati reusit sa va bucurati de placerea cumparaturilor. Si noi am fost in 2 zile si joi si vineri. Am cumparat cate ceva, dar mai mult de trusou ca sa zic asa: paturica, prosop, hainute si scutece.
Ne-am uitat foarte mult la carucioare si scaune de masina, adr nu am reusit sa ne decidem. Inca nu stim care varianta ni se pare mai practica: 2 in 1, 3 in 1, cu landou sau fara, cu scoica? etc.
Sincera sa fiu mi se pare cel mai greu de decis.
La patut ne-am cam decis: il vrem pe cel transformabil de la babydesign. Ne place ideea ca il putem face pat junior si ca il vom avea mai mult timp.
Si-a mai luat cineva pat transformabil?

In rest eu pot sa va spun ca sunt bine si abia astept vizita la medic pe 2 aprilie. Atunci mi-a spus doctorul ca vom discuta mai multe despre nastere: celule stem si eventual programarea la cezariana.
Din pacate sunt in incurcatura cu ecografia de 34 de saptamani. Eu ma programasem la CMU la Iosup pe 4 aprilie si pe 5 mergeam la ginecolog. Din pacate insa ginecologul meu nu va fi pe 5 la clinica. Pleaca in concediu si se intoarce abia pe 16 aprilie. Asa ca voi merge la el pe 2 aprilie. Acum incerc sa imi schimb programarea la eco, dar stiti cum e la Iosup.
Daca poate face cineva schimb cu mine: o programare pana in 2 aprilie (inclusiv pana in ora 16) in schimbul uneia in 4 aprilie ora 17, as fi foarte recunoscatoare

va pup

33+

si eu mi-am facut ecografiile la Iosup si stiu ca e full,programarile se fac cu cel putin 2 luni in avans; incearca sa vorbesti la receptie si sa vezi daca nu a anulat cineva, se mai intampla sau cere-le sa te puna pe lista de asteptare; daca dr. tau ginecolog e tot la CMU, roaga-l sa intervina fiindca la mine s-a putut asa; eu sunt la dr. Radoi care e un super doctor!!!
Si apropos de stem, daca nasti la CMU, dr. care te asista ar trebui sa recolteze sangele din ombilic si placenta; eu am vorbit deja si m-am lamurit.

ella +33

Mergi la inceput

Ella, gand la gand cu patutul!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

32+ si David Cristian

Mergi la inceput

Amely,

accesoriile la care te referi tu pentru peg perego pliko P3 model 2007 sunt intr-adevar husa de ploaie si husa matlasata cu capse pentru frig; altceva nu stiu sa aiba al meu, insa astea 2 chestii nu justifica 7 milioane cred, avand in vedere ca poti sa iei un carucior cu banii astia; unde mai pui ca in cei 1875 ron cat am dat pe el nu era inclusa nici geanta, cum e la al tau, si asta face si ea saraca 1 mil si ceva.

Nu-mi pare rau ca l-am luat pe asta de 2007, dar macar sa fi avut de unde alege mai multe culori; io m-am dus sambata, cand astia vandusera tot; nici nu au fost foarte pregatiti, italianul car vinde peg perego in Romania a adus cate 2, 3 carucioare din fiecare model, asa ca am luat ultimul carucior pe modelul asta, culoare sa mearga pentru baietel; mai aveau unul rosu si atat; restul se puteau comanda.

ella+33

Mergi la inceput

Ella, pai 1875 RON nu e chiar asa mult, daca stai sa te gandesti numai aparatoarea de ploaie e in jur de 1 milion. Eu ma refeream la modelul sistem modular, 3 in 1, care era 2300 RON si avea, ce-i drept, geanta inclusa, landou, scaun auto plus toate accesoriile, dar tot nu mi se parea ca justifica pretul. Eu zic asa: sa le stapanim sanatoase si sa se bucure bebeii nostri de ele, fiindca pana la urma eu zic ca merita tot ce-i mai bun!

Se pare ca nici tu nu ai somn la ora asta, credeam ca sunt singura "pasare de noapte" pe aici!

Pup si somn usor!

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

32+ si David Cristian

Mergi la inceput

Amely,

io-s pasare de noapte "de mare viteza" cum se spune, adica am insomnie de vreo luna si n-adorm mai repede de 4 dimineatza.

mai am 5 saptamani si 2 zile pana nasc (cezariana) si dupa aia sigur scap, ca o sa fiu chiauna, o sa caut singura patul

Cat despre carucior, nu stiu daca te-ai uitat pe preturile de afara dar acolo sunt mult mai ieftine decat aici; totusi am dat aproape 600 euro, noi ni l-am permis, dar daca raportezi suma asta la veniturile romanilor, n-as spune ca e putin.
Ma revolta faptul ca orice afara e mai ieftin iar noi romanii, parca am fi cu totii milionari, de asa preturi avem parte.

Am plecat de la premisa ca un carucior bun va rezista mai bine si ce am luat noi poate fi folosit pana la 3 ani, cu exceptia scoicii care va fi buna doar cateva luni .
In plus, tipul asta de carucior e printre cele mai usoare, are aprox. 8 kg, comparativ cu Graco, la care ma gandisem initial si care fara scoica cantareste 12-13 kg.
Ca sa nu mai zic de sistemul de pliere, tip umbrela, care mi se pare foarte practic.

Sunt intr-adevar argumente "grele" pentru care am optat pt Peg Perego.

Deci, sa le stapanim sanatoase si bebelusii nostri sa se bucure din plin de ele.

Mergi la inceput