*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Multumesc!
sunt in saptamana 33 si are 2025 gr. si e baietel.

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Danna, felicitari! Multa sanatate si de acum inainte

Alyna24, merci Sunt foarte entuziasmata de tot ce am luat :) Tot ce ii trebuie lui bebe (in afara de produse farmaceutice care se cumpara mai usor)

Felicitari si tie pentru cumparaturi !
Ti-am trimis pm cu detalii despre avent

Acum ma retrag si eu ca mor de somn. Sunt stresata pentru o tentativa de tort diplomat (prima pentru mine) dupa o reteta de pe net... Astept verdictul sotului maine dimineata :))

Noapte buna :)
Anca 30+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Dragele mele eu va pupici si va urez noapte buna si sa ne revedem cu bine.

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

multumesc, burticutelor ! am ajuns in sfarsit acasa si proit ca va povestesc maine ce am facut ! acum trebuie sa-mi culc grasu pt ca se scoala la 3 dimineata !!! si muiltumesc mult de urari !!!

oana 27 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Noapte buna, fetelor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 31+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

La multi ani!, KAY, sa fii fericita si sa ai o sosonica sanatoasa, voioasa care sa iti aduca numai bucurii.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Vali5, asta e chiar culmea... NU MA GANDEAM ca pe PM nu poti trimite orice site... Adik as fi putut sa scriu bine mersi aici link-urile??? Oricum sper ca cele pe care le-ai putut vedea sa-ti fi fost de folos...

Ella_74, am vazut ca preferi patutul MARGOT de la BABY COMFORT fata de cele din IKEA... Cum si eu vreau s acumpar tot patut de lemn, as vrea sa te intreb de ce il preferi pe cel de la BABY COMFORT? Mersi

Va pup si eu NOAPTE BUNA!!!

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

Buna seara burtici,

Eu nu am scris de ceva timp, dar am incercat sa tin pasul cu voi la citit.
Ma bucur ac ati fost incantate de Baby expo si ca ati reusit sa va bucurati de placerea cumparaturilor. Si noi am fost in 2 zile si joi si vineri. Am cumparat cate ceva, dar mai mult de trusou ca sa zic asa: paturica, prosop, hainute si scutece.
Ne-am uitat foarte mult la carucioare si scaune de masina, adr nu am reusit sa ne decidem. Inca nu stim care varianta ni se pare mai practica: 2 in 1, 3 in 1, cu landou sau fara, cu scoica? etc.
Sincera sa fiu mi se pare cel mai greu de decis.
La patut ne-am cam decis: il vrem pe cel transformabil de la babydesign. Ne place ideea ca il putem face pat junior si ca il vom avea mai mult timp.
Si-a mai luat cineva pat transformabil?

In rest eu pot sa va spun ca sunt bine si abia astept vizita la medic pe 2 aprilie. Atunci mi-a spus doctorul ca vom discuta mai multe despre nastere: celule stem si eventual programarea la cezariana.
Din pacate sunt in incurcatura cu ecografia de 34 de saptamani. Eu ma programasem la CMU la Iosup pe 4 aprilie si pe 5 mergeam la ginecolog. Din pacate insa ginecologul meu nu va fi pe 5 la clinica. Pleaca in concediu si se intoarce abia pe 16 aprilie. Asa ca voi merge la el pe 2 aprilie. Acum incerc sa imi schimb programarea la eco, dar stiti cum e la Iosup.
Daca poate face cineva schimb cu mine: o programare pana in 2 aprilie (inclusiv pana in ora 16) in schimbul uneia in 4 aprilie ora 17, as fi foarte recunoscatoare

va pup

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

chowpersa, ma bucur ca esti bine! Nu prea am fost eu la curent cu ce ai patit (am cam lipsit de aici), dar mi-am facut o idee din mesajul tau din seara asta. Sper sa nu mai ai probleme si sa duci cu bine sarcina pana la termen. Ai deja 33 saptamani, inca putin

Paflo, si eu tot o saptamana mai am de mers la munca. Sunt foarte incantata de treaba asta

poohy, sa ne spui cum a iesit tortul.

Da, andradap, mi-au fost de folos. M-am mai linistit cu burta coborata. E destul de normal. Si inca ceva de care nu va scrisesem este faptul ca acum doua seri am simtit niste miscari ritmice in burta. Mi s-a parut tare ciudat pentru ca erau la intervale regulate. SI ieri am citit un articol scris de dr. Tutunaru in care explica aceste miscari - copilul sughite. M-am distrat copios cand m-am gandit ce de griji mi-am facut.

Valentina 34+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da pe mine nu m-ai citit acu doua pagini cand ziceam acelasi lucru?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput