*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La stelutza www.price.ro/specificatii_tomy_steluta_dreamshow_58813.htm" target="_blank">asta m-am referit eu cand am zis ca am vazut-o in carrefour. Era vreo 70 de lei dar a u avut o lunga perioada in care a fost la reduceri cu 50. Despre asta e vorba? Daca da, voi cat ati dat pe ea la baby expo?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Ce liniste e pe aici...

Valentina 34+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Da Androix, asta e stelutza, eu am vazut-o prima oara la o prietena si mi-am zis ca atunci cand va veni timpul trebuie s-o am; desi eu fac cumparaturile de casa numai la carrefour, n-am vazut-o niciodata.

Am cautat-o pe net, dar n-am gasit=o decat la 80 ron, asa cum era si in linkul postat de mine; la BabyExpo a costat 49 RON.

Oricum, am probat-o cu lumina stinsa *evident!, si sunt tare incantata, sunt convinsa ca o sa-i placa bebidushului meu.

Mai era un carusel la BE facut de Chico cred care e muzical si proiecteaza pe tavan doar stelutze nu si ursuletzi asa cum face stelutza de la Tomy.

ella 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Andreea, da ... aceea e steluta pe care o laudau fetele! C apret parca era vreo 50 ron. Si eu as vrea-o, dar nu stiu daca la noi o gasesc!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 31+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

KAY si ILEANAMARIUS

cristina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Dragele mele
joi am fost la eco. si.......BB-ul e bine nu mai are reterd de crestere.
Placenta si arterele inca au zone ischemice dar atata timp cat bb-ul e bine si ia in greutate sunt fericita.
Tratamentul il voi face binenteles, in continuare si sper sa mai imi scada doza pe parcurs.
Inca odata va multumesc ca ati fost alaturi de mine si am postat pe adresa comnuna da mail imaginile scanate.Apropo eu nu stiu parola, poate se indura cineva si mi-o lasa si mie.
VA PUPICI MULT DANNA SI BB-GABITA

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Servus, -ute!
La multi ani, Kay si IleanaMarius! Sa fiti sanatoase, sa aveti parte de sarcini usoare in continuare si sa nasteti usor bebei grasuni si mancaciosi!
Ne-am 'repatriat' si noi. A fost bine in vizita la soacra (iar ne-a indopat cu tot soiul de bunataturi), dar tot mai bine e acasa!
Cat va invidiez pentru toate cumparaturile pe care le-ati facut!La noi Babyexpo vine doar in iunie! Pana atunci, majoritatea lucrusoarelor ptr Soso vor fi cumparate...Ei, asta e!Din fericire, noi am primit deja cea mai parte din lucrurile mai mari (patut, scaun de masina, carucior), ceea ce ne scuteste de o cheltuiala considerabila...
Fetelor, care stie cum se numeste in engleza (sau si mai bine in italiana) colacul folosit de tinerele mamici cu epiziotomie?Pleaca sotul in delegatie ptr o saptamana si ma chinui sa-i fac listuta cu se caute. Poate imi gaseste si perna de alaptat!
Va pup! Sa aveti o saptamana buna, cu mult soare!
Florina 33+ si bebelina Sosolina
PS: Mai am doar o saptamana de mers la lucru!Uraaaa!

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

KAY LA MULTI ANI!

poze cu noi si bebe

Mary 27Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

LA MULTI ANI, KAY SI ILEANAMARIUS!
Sa fiti sanatoase, sa aveti parte de nasteri usoare si bebei sanatosi!

Amely,de care peg perego Pliko P3 ai luat?

Ella_74, cum e modelul de 2007?
Eu am luat Pramette 2 in 1!

Poohy, ce de cumparaturi ati facut!Sa le folositi cu placere!Cat ai dat pe sterilizator si incalzitor de biberoane?

Si felicitari tuturor fetelor care au facut cumparaturi!

Alyna 33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Danna, felicitari!!!
Ma bucur de vestile bune! In ce saptamana esti acum? Cat a luat in greutate cea mica?

Sanatate multa,
Florina 26+

Mergi la inceput