*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)
Raspunsuri - Pagina 25
poohy spune:
Kay, IleanaMarius La Multi Ani! 

Sarcini usoare si bebei sanatosi ! Nasteri si mai usoare!!!
Nici nu mi-am dat seama ca azi este 25!
Anca
30+ 
poze
bebelusa
michigan spune:
, fetelor si sa aveti parte de bebei sanatosi si cuminti
vali ciorbita a fost mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
iti trimit si tie o portie
ce tarziu este
dupa ce ca am dormit mult s-a mai schimbat si ora
dar oricum nu aveam nimic de facut
nici macar sa tricotez nu pot
ca e duminica
ma invart degeaba prin casa
poate se face frumos afara...
mihaela
29 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
michigan spune:
iar e liniste pe aici
si in timpul saptamanii daca nu deschid calc o zi
nu mai fac fata cu cititul
ori e toata lumea la baby expo
asa ca sa ne necajeasca pe noi cele care nu putem sa mergem....

mihaela
29 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
andradap spune:
"Neatza" FETELOR...
M-am trezit si eu de vreo ora dar am mai lenevit in pat... SOTZUL inca doarme... Nu-mi vine sa cred ca am putut sa dorm pana la ora asta!!!
Florina... din pacate nu am niste tipare pentru maneci sau croieli fata spate ca la carte... EU le-am facut mai din topor, adik atat fata, spatele cat si manecile... le-am facut perfect dreptunghiulare... Nu am scazut si nu am daugat nici-un ochi de sus pana jos
O sa mai caut tipare si daca gasesc ceva o sa te tin la curent... Andrele nu stiu ce numar sunt
Au cam 3 mm diametrul (in sectiune transversala) iar materialul este acril cu bumbac...
Cristinamaria, da... de doua ori DA... Trebuie sa nasca cineva pe 15 aprilie... ca si eu vreau deci... asa sa fie
si DA... am stat pana la 03:00 azi-noapte plus cu ora.... deci 04:00, si apoi am mai stat si la TV in pat... deci am recuperat acum dupa masa... ![]()
Ella... mii de multumiri pentru explicatiile cu IKEA... Si eu ma gandeam sa luam de acolo patutul... ca-l vazusem in catalog si-mi placea, dar de-abia astept sa mergem sa vedem... 
ELTEKA
, si tocmai maine sa nu fii... si eu care mi-am facut de azi somnul de frumusete si pt. maine??? Oooof... bine o lasam pe data viitoare!!! ![]()
Si... nu in ultimul RAND:

LA MULTI ANI KAY!!!

LA MULTI ANI IleanaMArius!!!

PS: Daca reusesc sa il trezesc pe sot... as mai da o fuga la BABY EXPO... Sa vedem... ce sorti de izbanda am!!! ![]()
Andrada
33+ cu
Antonio
ella_74 spune:
Amely,
iti doresc si tie sa te bucuri de ce tot ce ai cumparat; am vazut caruciorul tau, de fapt modelul insa eu mi-am dorit travel system 2 in 1 fiindca am considerat ca landoul e util daca nasc iarna, ori in mai va fi suficient de cald; in plus modelul de 2007 se transforma si, zic ei, intr0un fel de landou, total la orizontala.
Io mi-as fi dorit modelul mai vechi 2 in 1 nu neaparat din cauza de bani ci fiindca arata mai bine, insa am fost nevoita sa iau ce mai aveau fiindca pe comanda dura 1 luna jumate si io atata timp nu mai am ![]()
Si eu tot patutul Margot il vreau dar fiindca babycomfort nu are reduceri la targ, nu avea rost sa ma inghesui si o sa comand prin tel/net; o sa iau si masa de infasat care e speciala pentru patut de lemn si pe care nu am vazut-o pe alte site-uri, salteaua si caruselul cu ursuleti.
Cat despre stelutza...am vazut ca atatea fete si-au dorit-o dar chiar n-am retinut numele standului; eram hotarata s-o gasesc cand am fost la targ , asa ca unde vedeam jucarii intrebam de ea;
Androix intreba daca e cea din carrefour; io stiu ca in carrefour e cea de la chico care se numeste tot stelutza muzicala dar nu proiecteaza nimic, doar canta.
Despre body, intr-adevar cele care deschid cu capse de sus pana jos sunt cele mai indicate pentru newborn; eu i-am luat de la H&M cand am fost de Craciun in Italia, insa stiu sigur ca am vazut si aici genul asta; de aici am luat set de body de Marks&Spencer, cred ca sunt 7 in pachet si au fost pana la 1 mil setul, sunt foarte bune dupa prima luna si imi plac fiindca nu au cusaturi pe dedesubt.
Si la contractii avem acelasi "tipar"; si eu am avut contractii Braxton toata noaptea numai ca destul de dese iar la mine no-spa nu are efect, am luat deja doza maxima prescrisa; asa ca azi stau doar in pat...la mine odihna le potoleste, combinata cu multe lichide.
Sobi,
O sa-ti prinda bine tot ce ai luat de la Avent si Mustella; si eu am luat cam ce ai luat tu, doar ca pompa mea e manuala, nu mai aveau electrica cand am ajuns eu.
- despre saltea de patut, poate ajungi si la Ikea, au cel putin 5 modele , in functie de buget,
- chilotii de unica folosinta ii am si eu, set de 5, de la mothercare, dar am intrebat dr. si mi-a spus ca nu voi avea voie cu ei dupa cezariana...
Poohy,
- fotoliile de care zici le gasesti si in Bricostore cu 1.2 mil inclusiv partea pe care tii picioarele, deci mult mai ieftine; modelul asta a fost intr-adevar scos de Ikea dar copiat rapid si la noi; si Mobexpertul si Elvila il au; sunt cu adevarat confortabile.
ella+33
Vali5 spune:

S-a schimbat ora... si m-a uimit cand am aflat acest lucru. Ma asteptam week-end-ul viitor sa se schimbe.
Noi ne-am trezit pe la 10 (ora veche), ne-am uitat pe Discovery pana pe la 11 si ne-am hotarat sa ne dam jos din pat pt ca venise socrul meu pe la noi. Si ne-a spus ca de fapt ora este 12. Am ramas neplacut surprinsa, cand mi-am dat seama cat am pierdut din zi. Asta e, bine ca m-am odihnit cum trebuie.
andradap, multumesc pentru link-urile trimise. M-am uitat aseara pe ele si am mai cautat si eu cateva, pentru ca al doilea si al treilea link le-au pus ca fiind reclama (desi erau trimise prin PM).
Fetelor, ce de lucrusoare v-ati cumparat de la Babyexpo! Sa le stapaniti sanatoase si sa va fie de folos toate! Ce as vrea sa se organizeze si la noi...
Elteka, miniuta, felicitari pentru cele 30 de saptamani! Asa simteam si eu la 30 de saptamani, ca e uterul pana sub sani si cred ca ar mai fi urcat daca era loc
. Iar acum a coborat burta, cand stau pe scaun se cam sprijina de picioare ![]()
La Multi Ani, Kay si IleanaMarius!
Sa aveti sarcini usoare pana la sfarsit! 
Valentina
33+
Andrei
Poze
Motannel spune:
Buna ziua, fetelor! Ce de-a noutati aveti!!!!!! Ati facut deja multe cumparaturi! Eu nu am cu ce sa ma laud ... nici nu voiam inca sa cumpar mare lucru (deh ... superstitiile) insa in Suceava nici nu se gasesc multe dintre produsele cu care va laudati! Cel mai frumos carucior pe care l-am gasit e de la Baby Care (ati auzit de firma asta, caci nu am vazut sa o pomeniti?). Nici preturi ca la voi nu am vazut! La noi cred ca sunt mai ieftine, dar nici nu sunt firmele pomenite. Mai caut eu!
O dupa-amiaza frumoasa!
Kay, IleanaMarius La Multi Ani!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
31+,
Teodora
Vali5 spune:
Am schimbat si saptamana si semnatura ![]()
Nu-mi vine sa cred ce putin mai este!
Valentina
34+
Andrei
Poze
mihamora spune:
LA MULTI ANI KAY!!! 

LA MULTI ANI ILEANAMARIUS!!!

sarcini usoare in continuare, nastere usoara si bebei sanatosi si frumosi!!![]()
31+
Dominic
POZE
ursulet
florina spune:
Elteka, peste body (cu maneca lunga sau scurta) ii pui bb-ului pantalonasi cu ciorapei (de preferat inclusi, eu nu m-am descurcat deloc cu ciorapeii minusculi) sau - cel mai practic, direct costumasul. Am cautat o poza pe net si am constatat cu surprindere ca se numesc pijamale :)... Mi-am tinut bb-ul aproape 6 luni doar in pijamale se pare, dar erau foarte comode si frumos colorate. I-am pus pantaloni si bluze cand a inceput sa stea in fundulet...
Body-ul a fost piesa de baza pana la 3 ani si marturisesc ca i-as mai fi pus si astazi daca as mai fi gasit marimea lui... pentru ca oricum nu vrea sa renunte la scutecul de noapte
si se trezeste mai mereu cu spatele gol 
Andrada, voi incerca si eu sa merg tot drept cu tricotatul, sa vad ce iese. Ce-i drept, cand incercam sa-i dau o forma mai rau il stricam...
Andreea, ma alatur tie, cred ca tot un carucior second hand voi lua de data asta pentru ca mi se par halucinante preturile din magazine. :( Am vazut chiar pe acest site vreo trei oferte interesante - caruciorul triopack sau cam asa ceva de la Chicco il vand la jumatate de pret fata de magazin. E mult oricum, dar nu e dublu...Ce-i drept mi-ar fi placut mult un Peg Perego, mai am 3 luni sa ma hotarasc daca sa dau atatia bani pe carucior.
Baietii mei sunt acum la Ikea... M-au sunat sa-mi spuna ca stau la o coada de 400 de persoane doar ca sa intre in magazin! Nebunie!
Ma bucur sa aud ca au scaune cu rotile, poate peste o luna, daca dr imi spune ca sunt ok, incerc sa ajung si eu la cumparaturi...
Alyna, Sobi, ati luat lucruri foarte frumoase! Iar cele ce cred in superstitii ar fi bine sa renunte la ele pentru ca, cel putin cand e vorba de hainute pentru copii, barbatii nu se pricep deloc...
Cand l-am nascut pe Tudor aveam in casa doar patutul cumparat si asternuturile corespunzatoare, precum si un rand de haine pt scos copilul din spital. Primele haine ale copilului au fost cel putin nepotrivite (prea largi, greu de pus sau din bumbac indoielnic) pentru ca au fost luate in graba de sotul meu de la Mall. Noroc cu mai multe matusi care s-au priceput si i-au luat costumase si body-uri foarte dragute...Asa ca nu mai vreau sa repet figura, mai ales ca 2 saptamani dupa nastere nu iesi din casa, nici copilul, nici tu ...
Dar vreau sa las pe ultimul moment produsele auxiliare ... sper sa nu am nevoie de biberon in primul an, de sterilizator, de aparatul care incalzaste biberoanele, de cantar, port-bb etc - sunt optimista si mai retinuta in cumparaturi de data asta. Dar daca se vor dovedi indispensabile, voi indica modelul si magazinul sotului :)
Iar m-am lungit prea mult, scuze.
La Multi Ani sarbatoritelor!

Si spor la cumparaturi celor ce se pot bucura de ele "live". Incerc sa ma consolez cu cele on-line dar n-am reusit sa gasesc produse sau preturi ok...
Florina, 26+
Teodora si Tudor (5 ani)