*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Bogalina, eu am cumparatara camasute din astea care se leaga pentru primele 3 luni, insa dupa 3 luni nu se mai fac decat body-uri...Aici le au pe varste, dar camasute gasesti numai la raionul de nou-nascuti...

Ma uitam la body-uri si mi se parea si mie ca o sa am probleme cu trasul lor pe cap, mai ales ca astea japoneze sunt ceva mai inguste (sper sa nu fie bebel prea burtos, altfel m-am aranjat...)

Am citit si eu chestia asta cum ca lui bebel nu-i place sa-l dezbraci (cica sa-l acopar cu altceva cand fac schimbul) si sa-i tragi haine pe fata (cica sa punem chestii usor de imbracat sau sa desfacem tare cu mainile partea de la gat, sa nu-i atinga fata)...dar cat tine chestia asta?

Tu cand ai trecut la body-uri?

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza fetelor!!!

Eu sunt foarte TRISTA si DEZAMAGITA ca am observat ca mesajul postat de mine aseara NU a aparut!!! Nu stiu ce s-a intamplat... VA povestisem cum a fost la prezentarea de la CLUBUL PARINTILOR si cum este la targ in general...

In fine... asa se intampla cand apesi SEND si nu verifici sa vezi daca s-a trimis sau nu... ci pleci pur si simplu de la calculator

O sa revin dupa-masa si cu poze facute... nu la lucruri ci la 2 "MOTZATE" pe care o sa va rog sa le recunoasteti!

Vali5, copilul ar trebui sa se intoarca la sfarsitul lunii a 7-a, adik atunci cand mai ai doua luni si nasti... DAR... este foarte probabil sa se intoarca si cu 2-3 saptamanai inainte de nastere... Eu una am intalnit astfel de cazuri ( doar 2 ce-i drept) in stagiu de gineco la GIULESTI.

Si apropos de FIRE RESORBABILE, tot in stagiu am avut parte sa stau de vorba cu femei care veneau la control... si care la a doua nastere fiind spuneau ba ca la prima, ba acum la a doua au avut probleme cu "tesatura"... si asta in conditiile in care "materialul" clientului era acelasi, firele erau aceleasi si mana de lucru aceeasi . Voi puteti trage singure concluziile... eu una stiu sigur ca NU vreau FIRE RESORBABILE... Ba chiar il speriam pe sot zicandu-i ca o sa-l pun pe el sa-mi scoata firele

Si apropos de UITAT la IMBRACAMINTE de bebe... DAAA mi-a fost extrem de greu Ba chiar... ma gandeam sa iau 2-3 body-uri de la "Z" (am voie sa scriu numele ?)... Pentru in maternitate... Au fost cele care m-au impresionat cel mai mult pe mine... pentru ca aveau tot felul de inscriptii haioase sau chiar emotionante gen:

"Mama ma iubeste" (il voiam)
"Tata ma iubeste" (il voiam)
"Mama mea e cea mai frumoasa" (pe-asta l-as fi luat primul... )
"Tatal meu e cel mai puternic"
"S-a nascut o stea"
"S-a nascut un print" (si asta mi-a placut... )
"Nascut in 2007"

Hai ca m-am lungit si trebuie sa plec... dar nu m-am putut abtine sa nu va zic cate ceva de ieri... desi revin cu mesajul mai tarziu... cand o sa am grija sa se trimita (o sa-l scriu eu intai in notepad )

Va pup si week-end placut tuturor!!!

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Elteka, adradap, merci pentru raspunsuri! M-am mai linistit. Eu maine implinesc 34 saptamani si copilul e deja intors, plus ca simt ca mi-a coborat burta foarte mult. Nu am avut timp sa ma documentez pe net si i-am spus mamei, care s-a alarmat un pic, ca ea stie ca se intoarce copilul cu 1-2 saptamani inainte de nastere. Abia astept sa am mai mult timp liber sa pot sa caut si eu pe net raspunsuri la dilemele mele. Noroc ca va am pe voi

Valentina 33+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Mor de nervi,am scris un mesaj lung dar...nu eram logata si l-am pierdut...unde sa-l caut?Va rog...

Mergi la inceput

Wow, am si eu doua stelute!

Inca o intrebare si dupa aia ma duc sa ma mai intind un pic in pat (azi sunt plina de intrebari): ma dor foarte rau oasele de jos ale pelvisului si simt mereu o tensiune in zona. Plus ca imi trosnesc de s-a speriat si sotul acum 2 nopti. Voi experimentati asa ceva?

Valentina 33+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

chris27, nu te mai enerva . Incearca cu butonul Back al browserului, desi nu cred ca ai mari sanse sa il mai gasesti.

Valentina 33+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

'neata, burtici!
dam si noi raportul ca ne-am trezit si suntem la fel de activi ca aseara
cand aveam mana pe burtica si l-am simtit practic cum se intoarce in mana mea
ce senzatie!
ce minune!
azi ar trebui sa facem putina ordine in dezordinea asta mare din casa
dar ne e asa de leeeeeeeeeeeene!
macar papa sa apucam sa facem!
idee: ciorbita de perisoare

mihaela
29 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna dimineata burticutzelor,
Ce mai faceti?
Eu sunt racita rau de cateva zile, mi-a curs nasul si ma doare rau in gat.Beau ceaicu lamaie si mieresi stau in pat.Cred totusi ca de azi m-a mai lasat nasul, dar gatul e mai rau ca ieri.Aveti cumva o idee ce sa iau?Am voie vre-un medicament, ca ma doare rau?
Greseala mea a fost ca am fost si eula expo joi cu sotul si eram deja racita si m-a prins si ploaia.Asa ca in loc sa stau in pat, fac pe viteaza.Si m-a si durut burtica rau la intorcere.Asa-mi trebuie daca nu stau in par cum a zis doctorul!
andradapAm vazut si eu magazinul ala cu bodyuri, dar nu stiu cum se numeste, imi spui si mie?Erau f dragute.
Pupici pe burtici!

Liliana 34+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

lilky daca te ajuta poti sa iei paracetamol
simplu nu sinus
da la mine nu prea da rezultate
pe mine ma cam doare putin in gat
da sper sa treaca
nu e prea rau

iar e week-end
iar e liniste pe aici!

mihaela
29 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Gata...am revenit... SCOT POZELE, le uploadez si revin cu "povesti"
Pana atunci... (se putea sa vorbesc eu prea putin??? ):

Vali5, sunt o gramada de adrese de net unde gasesti evolutia sarcinii pe saptamani... unele au si mici desene cu fatul in uter si chiar iti arata ca se intoarce cu 2 luni inainte de nastere. De coborat... in schimb ar trebui cam cu 2-3 saptamani inainte de nastere... dar nici aici nu-i o regula pt. ca sunt femei la care le coboara chiar atunci... ... Aaaah si sa nu uit: FELICITARI pt. cele 2 stelute!!!

Chris27... si eu am patit-o si ca si tine... scrisesem si eu destul... Poate o fi fost un semn ca ma cam pierd in amanunte . Oricum eu intentionez, acum ca am venit de la piata... sa ma pun din nou pe scris

Lilky, este vorba de magazinele "ZET"... Eu stiu unul chiar in CARREFOUR ORHIDEEA... Au ei preturi mai piperate, dar tot nu ma las si ii iau un BODY din ala dupa ce sa naste... La expo... un BODY din asta era 180.000 (lei vechi). Apropos de medicament, intr-adevar ai voie PARACETAMOL...

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput