alocatia nu mai intra pe card??
Sunt nelamurita!!!!!
Pana anul asta am primit alocatia pe card la Banc Post, singura banca pe care am gasit-o dispusa sa-mi vireze alocatia pe card acum 6 ani.
Din ianuarie nu am mai primit nici un ban, iar acum doua zile m-am trezit cu invitatie la posta sa-mi ridic alocatia.
Stie cineva ce s-a intimplat??
O primavara fumoasa tuturor!
Alias
Raspunsuri
dumitrulaura spune:
Si eu am card la Banc Post si am patit la fel cu alocatia. Nu stiu ce s-a intamplat dar nu ma mai sinchisesc sa alerg pe la directia de munca si sa stau la cozi.
codruta_grg spune:
Eu am la BRD si luna trecuta mi-a intrat pe 16 . Luna asta inca nu mi-au intrat. Daca nici maine nu primesc le dau un mail sa vedem (poate inainte dau o tura pe la posta)
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Ana68 spune:
Alias,si eu am primit alocatia baiatului meu pe card la Banc Post si mai mereu am avut probleme cu aceasta banca...Dupa ce s-a nascut fetita am decis ca alocatia sa intre pe cardul tatalui ei,la BRD.Niciodata nu s-a intamplat vreo problema de neprimire a alocatiei micutei pe cradul BRD.Trebuie,cred eu,sa mergi sa te scandalizezi putin cu cei de la Banc Post.Stiu foarte multe persoane nemultumite de serviciile oferite de aceasta banca.Si,bineinteles,trebuie sa treci si pe la Fortele de munca,sa intrebi ce se petrece.
Inca un amanunt:mie,cei de la Fortele de Munca,imi cereau la sfarsitul fiecarui an,extrasul de cont de card si faceam o noua cerere in care specificam ca vreau sa mi se trimita alocatia baiatului in contul de card.
Succes!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
szaboali spune:
Eu am card la BRD si nu am avut probleme niciodata sa nu se vireze banii ,doar ca eu a trebuit sa merg cu hartii la Directia Munciiet pentru indemnizatie si la Asistenta Sociala pentrun alocatie.
Probabil ca trebuie sa mergi si tu la Asistenta Sociala si sa anunti sa iti vireze alocatia pe card.
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/new.php?userid=263931" target="_blank">4
www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei
alias spune:
De ce sa mai merg la Directia.....?
Mai are putin si intra la scoala Andreiu'
Imi intra alocatia pe card de cand s-a nascut .
Pe astia de la Banc Post oricum nu-i mai suportam.Pentru 200000 lei cat primesc alocatia imi luau 35000 comision pt admninistrare cont si inca 10000 pentru trimiterea extrasului.
Iar alocatia pe ian am pierdut-o. Nu e nici pe card nici la posta.
Am fost azi si mi-au dat alocatia pe februarie.(la posta)
Dar nu era normal sa ma anunte si pe mine cineva ca alocatia nu mai intra pe card???Intreb si eu ca prostu'........
O primavara fumoasa tuturor!
Alias
Alexa Ioana spune:
scuze ca intru pe subiectul tau...
codruta, si eu am probleme cu alocatia fetei. imi poti spune te rog adresa de mail unde pot scrie sa cer lamuriri?
multumesc frumos !
alexa si mami
eve44 spune:
Si eu am primit ieri alocatia de la posta ,desi aveam cont la Bancpost.
Am fost sa inchid si contul contra sumei de 5 ron ,ca deh nu erau de ajuns comisioanele pe care le-au luat din alocatia copilului.
Se pare ca "directia....cum s-o numi nu mai lucreaza cu Bancpost,prefera posta romana.
EVE
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
flowers_25a spune:
dap...si eu em card la CEC si nu mi s-au virat decat 600Ron ,pentru alocatie cred ca trebuie sa-i vizitez...
nu stiu ce se-ntampla,dar sper sa se remedieze cat mai repede...
Marina spune:
si banii astia nu se mai recupereaza daca nu i-am ridicat? la mine vin pe numele sotului si nu vrea sa-i dea decat lui personal. Cum nu e in tara si nici procura nu am cum sa fac ma gandesc ca daca ii cere cand se intoarce nu e bai
PS: au anuntat ca nu mai au ctr cu bancpost oficial?