Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

dana, apropo de enterocolita, pai atata timp cat e si laptic de la tine, e normal sa mai varieze ce si cum face...taisia pe vremea aia nu manca mai mult de 30 ml/la mine la o masa si avea 5/zi. deci f putin. si era constipata f rau, iesea doar cu supozitor si f tare, asa ca un scaun apos si cu mucus imediat a iesit in evidenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Daconst, mamaliga cu faina sau malai???

Albinutzza, super dulci bondarasii tai...dar asa mult se iubesc mereu?

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu nu va mai zic de enterocolita ca nu-i bine...Ingrid a facut-o de vreo 8 ori, toate virale din fericire...

Monu, ai idee cum d au de Amaya?

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Roandre,m-ai blocat.Pai aia de la magazin in punga de 1kg ce-i?E din comert,nu de la tara.Parca grisata se spune.

Hai ma Anis,spune-ne odata cum e enterocolita...si virala?
Adica ar putea avea bb-le meu asa mic?Daca papa doar san si formula?
I-am dat putin sirop Mucosolvan,in ultimele zile,dar atat.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

dana, cand face enteroviroza te prinzi sigur, asta pt ca mai mult ca sigur varsa, scaunele sunt numeroase si cu un miros specific (intepator cumva). si ca semn distinctiv si stranuta/are rosu in gat, ca si cum ar avea o viroza respiratorie.

pe de alta parte, vad ca sunteti un pic raciti - pai sa te astepti ca la o mica raceala bb sa aiba si niste probleme digestive - sa verse de la rosu in gat, sa faca mai moale (mai ales de la medicatie). stai calma. cum s-a mai zis, sezonul enterovirozele e vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

aaa,mi-am adus aminte..

am fost ieri la dr la controlul de 6 sapt(care la mine a fost de 7 si..).ma consulta dr, imi spune ca sunt bine, mi-a dat niste ovule, mi-a zis sa ma apuc de sport, in fine...ok.Ies sa platesc , secretara se uita luung la mine, dupa care ma intreaba, vizibil oripilata :"cate kg mai aveti de dat jos, doamna?"...ii spun , dupa care zice-vaaai, dar cat v-ati ingrasat!!!!
m-am simtit minunat, mai ales ca si asa am eu pasarelele mele cu kg, a fost exact ce-mi doream...acum ce sa zic, nu sunt cum eram inainte de sarcina dar nici nu pot sa zic ca sunt cat casa...mi-am mai tras niste nervi pe ziua de ieri..

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

chiar am pus o poza in albumul din semnatura, la pg 2, e de duminica, de la mare, sa vedeti cam cata sunt..

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetele, am si eu 2 intrebari la voi daca se poate
1. fata mea s-a trezit astazi la 6.30 a mancat si-a facut siesta a gangurit cam o ora si a bagat somn pana la 12.00 s-a trezit cu o foaaame, a mancat cam o ora dat din picioare fara plans fara nimic si iar a bagat somn nici acum nu s-a trezit oare trebuie sa-mi fac griji ???? s-au se trage de la vremea de afara??
2. laptele pe care l-am congelat de la mine cand voi avea nevoie trebuie fiert sau doar incalzit??

multam pt raspunsuri

pupam mamicile si comorile
nadia de
Lidia
Lidiuta
o nastere cu miros de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Hai, ELI, n-o lua in serios, alta nebuna care se asteapta sa fii ca fata mare dupa nici doua luni de la nastere?

ANIS
, GIO, fetele cu bb2 (sau 3, 4!) eu zic ca ar fi ideal sa ne sugerati o lista de medicamente bune de avut tot timpul acasa, un fel de trusa de prim ajutor in caz de diverse probleme. Ne-ar veni tare bine, nu sa ne apucam sa umblam dupa te miri ce picaturi noaptea.

LIUDA vrea inapoi bebelina in burtaaaa? E rau nehotarata fata asta!

ROANDRE, mercic de PM!

Stie cineva unde a disparut AELITA noastra, ca n-a mai postat de la capitolul alalalt! O fi plecat in Honey Moon nr.2?

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Marinar tu ai primit alocatia pt bb? ai nascut pe 16 ianuarie daca numa inseala memoria. ca mie nu mi-a venit nimik. tre sa ma duc la primarie?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput