Stelute de ianuarie-februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ai vreau si eu macar pentru o zi sa ma intorc sa ma fac gravida sa ajung acasa si sa mananc, sa am doar grija halelii, sa vad filme dupa filme, sa stau tolonita si sa nu ma deranjeze nimeni.... oare de ce vreoiam eu sa scap de burta? mai bine o mai purtam...

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

ma, chiar imi pare rau pentru Michelle, dar eu zic ca soarta noastra e scrisa undeva, daca asa ii este dat.... asta are de tras. Si daca ii este scris sa aiba o bebica - o sa aiba...

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

rali si invitatia ta e ff frumoasa. si noi tot poza bebelinei am pus-o.

eli

adela chiar ca din reclame in rochite de blugi. noi invitatia de nunta am facut-o partial singuri, dar a iesit ff frumoasa...tot pe hartie.

messa si emmei ii cresc unghiutele ff repede si nu pot sa i le tai decat in somn sau cand suge se baga tati la taiat.

adela emma a facut ieri vaccinul de la stat. nu i-am dat sa pape 2 ore dupa vaccin, dar nici nu a cerut. a fost cam maraita aseara, i-am pus comprese reci la vaccinut, a papat putin, nu a facut febra, dar a facut de dimineata putin. azi a fost tot linistita, a papat mai putin ca de obicei si a dormit mai mult- cred ca a fost norocul meu, ca altfel, cum nu o puteam scoate afara pe vremea asta, urla de ne stia tot cartierul. pe langa ea am dormit si eu azi, pt prima data de cand am nascut...sunt asa ametitaaa

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Liuda, eu nu-s de acord. Mai bine afara din burta! Afara! Macar naibii poti si eu, cand apuc sa dorm, pai sa dorm nene cum vreau si in ce pozitie vreau!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am trait sa o aud si pe asta. Liuda vrea gravida cu burtoi! pai nu tu te plangeai? o sa treaca perioada asta si pe la 2 anisori o sa fie altfel.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by adela2006
fetele care ati facut vaccinul la bebe spuneti-mi cum au reactionat dupa sa stiu la ce sa ma astept noi il facem pe cel de la stat cu picaturile si mi-a zis doctorita ca nu are voie sa mance o ora dupa vaccin oare nu e prea putin ? voi cat nu i-ati dat sa mance dupa vaccin ? si cum ii zice la supozitoru ala ptr febra care se pune dupa vaccin ?

Dupa vaccin supozitor Eferalgan pt 1-5 luni (sa nu fie pt alta varsta!!!). Dc febra este mare atunci se pune supozitor Novocalmin.
Este bun si supozitorul Paracetamol in loc de Eferalgan.
Eu intotdeauna cand bebe are febra mai mica de 38.5-39 ii pun Eferalgan sau Paracetamol. Dc febra este mai mare ii pun Novocalmin.
Cat trebuie sa stea nemancat sau alte alea nu stiu sa-ti raspund.
Noi am facut ieri vaccinul cumparat care a fost doar o singura injectie, fara nimic oral si febra n-a facut...decat o usoara stare subfebrila (maxim 37.7).

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Din cate stiu eu pt vaccinul oral se sta nemancat 2 ore. mai bine sa ii dai sa manance inainte de vaccin ca sa nu planga dupa aceea de foame. si mai stiu ca dupa vaccin in seara respectiva nu se face baie la bb.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Gio,doar ce m-am calmat cu enterocolita si acum bagasi iar spaima in mine.
Ieri am venit de la dr si era ok,acum ce sa fac sa merg iar?Zice aia ca-s nebuna.Mai astept citeva zile sa vedem cum evolueaza si apoi merg.

Adela,mamaliga eu o fac simplu.Pin apa,faina si sare si o var in micro.O las cam 10min si ma uit sa vad ce consistenta are.Mestec putin in ea si o mai las putin.E simplu si se face fara murdarie sau efort.
Faina e cumparata la punga,nimic special.

Fetele,eu cu foamea nu vreau sa slabesc,ca le pun inapoi pe urma cind scap la mancat.Asa incetisor cite 1kg pe saptamana sunt si satula si fericita.Am scapat de 20kg,pai le dau eu si pe alea 10 care au ramas.
Am termen pina la vara,deci nicio graba.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

De cand cu boala bb nu mai papa cum trebuie. Mananca jumatate din cat manca iar azi a sarit complet o masa. Cred ca va slabi in curand.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

monu o sa-si revina...in acteva zile.Si Iarina a slabit vreo 340 d egr..dar dupa recupereaza..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput