Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ruxandra, haide, nu vii si tu la ciorba?
Am uitat sa va spun, eu vin fara copil ca vreau sa dau o tura si pe la BE, inainte sau dupa, sa vedem cum ne potrivim cu orele.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Pai, Codrutza, las-o mai mult la mama ta...Ca mananca!!!! Ptiu, sa nu-i fie de deochi!
Alex azi a mancat 150 de ml de lapte la trezire, un borcanas mic de piersici la 11, un bol mic de ciorbica la 14.00 si un iaurt de 150 de g, acum aseara. Atat!!!

Tonnia, oficial iti merge bine! Cu doi flacai frumosi nu poti sa te plangi. Neoficial insa...mai e un pic pana la paradisul linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Sofia iti tinem pumnii strans sa nu fie glaucom. Si eu cred ca daca era glaucom, ar fi avut simptome.
Pinacolada, felicitari pentru bb2.
Kid sa-ti fie de bine cumparaturile.
Eu nu cred ca voi merge la BE. Ma enerveaza cumplit aglomeratia. Pana cand tine? Ca daca e doar pana duminica, sigur nu merg.
Codruta, dar mananca Petra, nu gluma!
Ioana tocmai a furat un iaurt desfacut de pe masa, cred ca voia sa-i dea la un bebe de-al ei si s-a impiedicat, imprastiindu-l pe tot holul, pe usi si un pic la ea in camera. Si bineinteles, pe ea. Asa ca am avut de lucru, nu gluma .
Merg sa o si spal ca e mozolita rau.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara!
am ajuns cu bine din capitala,unde am lasat doar 10 milioane.nu ma intrebati ce am luat,ca banii s-au dus.
pai,am luat cam asa:lucruri de la crocodile de vreo 2 mil,aveau hainutze dragutze si acceptabile ca pret,canuta cu pai,castronase de la disney,o jucarie de baie de la tomy,palarioare,caciulite,am ajuns la casa retro si i-am cumparat puzzle,scaunel in forma de mar,mai multe chestii,apoi i-am luat un tigru(prietenul lui winnie),i-am mai luat un papagal si o maimuta f dragutze de la o firma din timisoara,90000 buc.,i-am luat o pereche de pantofi la 1400000 si o pereche de sandale la 900000 de la pablosky si nu imi mai aduc aminte.apoi am fost la mall si am mancat,binenteles mi-am luat si eu un ticou de la mng.nu stiu unde are zara in buc?
va multumesc mult pt urarile de bine.ege a ramas cu buni si a fost bine.si-a luat medicamentele,nu a intrebat de noi.deja este mai bine.nu mai tuseste,nu mai haraie.o sun maine pe dna dr sa vad ce zice.
sofia,multa sanatate nukai.sper sa nu fie glaucom
ioana,kid,locca,imi pare rau ca nu ne-am vazut
poate altadata
pup

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by Diana30

Ce bine ca a aparut Tonnia.
Antoanela oare cum se simte?Stie cineva?Carmi?Poate daca te solicit sa dai vesti despte Antoanela,ne mai zici si de voi.

Diana si Mihnea(18.oct.2005)

Antoanela e acasa, cumintica in patut. Maine (adica azi) e ziua ei.
Noi ne-am bucurat azi de zapada, multa zapada, Fabiano a facut primii pasi prin nameti, ca se baga pe unde era omatul mai mare. Tare a fost fericit de asa experienta si a plans cand l-am dus acasa. Saptamana viitoare venim la Bucuresti, abia astept.
Pupici la toate si la piticutii vostri.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata!
Anto La multi Ani!!
Carmi ce bine d evoi ca ati vazut zapada. Petra nu prea a avut ocazia, ca nu am luat-o la ski cu noi si in Cluj nu a fost aproape deloc.
Ege, sa iti fie de bine cumparaturile. Si noi asteptam pentru papucei sa vina BE la Cluj.
Nicole, parca vad cum arata holul . Sotul imi interzice sa ii dau si biscuiti daca nu sta la masa. Cred ca ma pedepsea pe mine daca se intampla la noi asa .
Kid, stai linistita ca si Petra are zile inc care nu mananca nici macar cat a papat Alex. De asta sunt hotarata sa o hraneasca mama

A dormit f bine azi noapte Petra. S-a trezit pe la 3, dar s-a culcat inapoi, fara mana mea si dimineata la 5.30 a baut laptele prin somn si a fost sus la 7.30 (a dormit 11 ore). A facut kk si aseara si acuma dimineata. Poate era cu burtica goala si de aia s-a odihnit asa bine.
Am sa o duc macar la pranz sa ii dea mama mancarea (si poate si somnul de pranz tot acolo)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANTOOO!!!
SA FII SANATOASA SI FERICITA! Inca un pic si-l tii in brate pe bebe2!!!
Carmi,! Vino mai des pe la noi sa ne povestesti de zambaret.
Ege, Zara e in mall-uri, la Lujerului-Plaza si-n Vitan. Sa poarte cu placere micuta Ege noile achizitii!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Am uitat sa va scriu. Azi am ajuns gata speriata la servici. Pe la Apaca a inceput sa-mi fuga masina in toate directiile si la frana sa-si bage ghearele in asfalt la greu de parca era mama poleiului afara. In prima clipa am zis ca s-a stricat masina, am avut noroc ca n-aveam viteza mare si n-am intrat in ala de langa mine. Am mers taras-grapis pana la servici, de fiecare data cand plecam de pe loc mi-o lua stg-dr iar la frane zgruntarea in continuare...mai tarziu au anuntat la radio ca s-a spart o conducta de pacura la Apaca. Asa ca n-am stricat masina.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Country girl, Tonnia, Milflore, MySweetest, Codruta grg, Nicole 74 Va multumesc pentru calda primire si nu in ultimul rand pt incurajari:)
La BE mi-as dori sa ajung, cred ca sambata...cand va fi full, dar...ne-om descurca intr-un fel...
Am inteles ca o sa mai fie un targ de copii KIDEX parca, in aprilie la Romexpo, acolo e mai mult loc...

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna dimineata!
Mai dar ati scris nu gluma...da iaca m-am pus pe citit.
Andreeeea Maria stie deja atatea parti ale corpului?Felicitari!Noi am ramas la nas si ochi.
Irina felicitari lui Vladut pt. propozitii!
Kristinutza cum se simte Radu? I-a trecut afta?
Pinacolada, bine ai venit!! Sarcina usoara si sa fie bebe sanatos!
Simonique sanatate multa lui Mario!
BiuMilce bine ca Milan nu mai plange asa rau!Uite un pt el!
Diana stai linistita nici eu nu insist cu olita! Am incercat acum 2 luni, nu a vrut si am lasat-o balta.
Mihaela si Alexi se mai scoala uneori pe la 5 dim. si vrea sa o luam in patul nostru.Suntem mult prea obositi sa mai punem inapoi asa ca doarme cu noi. Dar nu se intampla mereu.
Cge ce frumos isi apara Anca fratiorul!
Miflore,bine ai revenit din robie!
Ege, Iaris sanatate multa!
Mimsi bine ai revenit!Ma bucur ca Alexia e asa cumintica!

Mergi la inceput