Piticodromul de sept-oct 2005 (175)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, va tinem pumnii. Doamna Ajuta !

Kid, Anca e copil de 'Baby'.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu primavara asta zic pas la BE. Nu am delloc dispozitia necesara sa ma inghesui acolo cu juma de Bucuresti vorba Zinei...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

KId, strasnica prada ai facut...multumim pentru raportul detaliat...mi-e teama ca pt editia asta cu atat raman....

Locca, si mie mi-a placut mobila albastra, dar parca e prea albastra...vorba ta. patul, masuta, noptiera le luam...nu stiu sifonierul, nu prea imi place.

Miflore, Ioana...sambata mai dupa masa am putea si noi...dar nu prea garantez ora, de ex acum milan inca doarme. as putea sa il culc pe la 1 si sa se scoale mai devreme, pe la 4...da unde sa mergem? eu nu vreau ciorba neaparat, eu vreau sa va vad pe voi mai putem si intre 12 si 2, da stiu ca pishcoatele voastre dorm la ora aia...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hihi, Irina, daca reusesc sa imi inving aglomeratio-fobia (probabil ca exista un termen pt. asta dar nu il stiu) maine as ajunge la primul BE din viata mea.
Dar simt cum deja ikea a fost de-ajuns pt. saptamana asta

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Sofia multa sanatate Nukai ..sper sa nu fie glaucom.

Pinacolada felicitari pentru baietelul nr.2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari Pinacolada pt bebe 2 (care deocamdata e baietel)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Scuze, pantofiorii/ghetute i le-am luat de la Bebetom Ortopedi, am retinut prost numele magazinului si acum m-am uitat pe cutie. Sunt f f misto si va recomand sa aruncati un ochi la standul lor.

Anca, aha, super! Suntem vecini la BE, ei sunt 2 standuri mai incolo!

Mergi la inceput

Eu acuma sunt la mama si bantui pe net si am vazut ca indata ajung la 4000 de mesaje. Doamne....acuma il inteleg pe sotu cand imi zice ca stau cam mult pe internet

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Neata pe seara,Sofia, tinem pumnii Nukai, speram sa nu fie glaucom, fii tare!Tonia, fii barbata !- stiu ca e usor de zis...din partea mea [ala de-si da jos palaria]Ioana, pupa Miruna din partea noastra Alinam, tot mai cauti tricicleta??...vad ca nu renunti, esti hotarata Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

La mama Petra mananca mai mult decat mananc eu intr-o zi. La mine efectiv nu mananca. Exemplu de pranz: un bol de supica cu 2 galuste, 1 pulpa intreaga de pui la punga cu cartofi piure si salata de castraveti cu ridichi, 1/2 para, 1 buc. de prajitua. Cand se trezeste, la 4 mai papa 1/2 de para sau mar ras cu biscuite si acuma seara a mancat 3 chiftelute cu cartofi fierti cu unt si patrunjel. Si la 8.30 ii dau 230 ml lapte (pe care de o saptamana il bea tot, tot). Cred ca e altfel atmosfera

asa crestem noi

Mergi la inceput