Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 26
nicooleta27 spune:
Gataaaaa am reusit sa le pun si pe cele cu burtika, multumesc mult Simo78 si va rog nu va speriati de balenuta
18+
poze_nunta
poze_burtika
andutzy spune:
Anya, eu i-am dat ceai la recomandarea "pediatrului", cum bine zici. Avea colici f puternici si mi-a zis ca din cauza ca suge prea des(era fomist si ar fi supt non stop). MI-a zis sa treaca minim 2 ore intre supturi si intre timp sa-i dau ceai. Plus ca era vara si zicea sa-i dau, ca transpira...
.
te mai rugasem sa-mi dai un sfat cu extractia de masea, se poate scoate un colt din masea la vremea asta? daca nu-l scot, va face mereu puroi, acum deja sunt pe antibiotic si degeaba
. Multumesc oricum! 
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Simo, dupama faci sa banui ca iubi al tau lucreaza la maternitate
.
Miillyy, bine ai venit!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
El inca e shtudinte....Dar mama prietenului lui cel mai bun e sefa de sectie la ATI, si am o verisoara de-a n-spea moasa acolo, proaspata bunica si ea si care ma iubeste tare mult...pe langa faptul ca e o scumpa.
Si apropo de moase Lavinia, toata lumea spunea ca sunt foarte dragute, si pe DC am citit numai lucruri bune despre moasele de la Cuza Voda...asistentele de la nuo-nascuti insa...

6 zile...

Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
lorinaoo1 spune:
Eeei, nu mai puteam de curiozitate si tot am mai citit din urma ![]()
Simo pai ne spui si noua, iesencelor, cum sta treaba la nascare?
Alinutzaa, Otim, Ioana mersic, ce bine ma simt alaturi de voi, forumistele... ![]()

Apropo de dependenta de DC, cand mai deschid si e eu gura sa mai spun si eu ceva de chestiunea
ma trezesc ca vb numa' de voi ![]()
Nikole 

ce hainutze faineeee. vrem si noi
Si ce burtik sexy ai 
Andreea_c nici eu nu vad cele 8-9 kg (scuze, nu mai stiu cate spuneai), arati ffff bine, asa ca nu-ti cauta tu "nod in papura" ![]()

Ma duc sa trag un pui de somn si dupa aia trag cu ochiul si la pozele de pe mailul nostru, ca mai am de vazut frumuseti din cate am inteles ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 24+
Miillyy spune:
Uai fetelor, ce frumoase sunteti! Ma uitam peste pozele voastre si aratati excelent!
Simo78, tare te invidiez pentru silueta!Asa as fi vrut si eu sa ma ingras. Mi-aduc aminte cat o admiram pe Angelina Jolie care arata ca un manechin insarcinata, doar cu un pic de burtica rotunda si ...sexy!! Eu cred ca o sa am mult de tras dupa sarcina sa ma intorc de la elefant la .... maimutzica!
lorinaoo1 spune:
Simo depinde. Am aflat de la o asistenta ca ele fac cate 2 luni pe fiecare tronson, ca vorba ei, ar innebuni daca ar sta numai la clinica II
Asa ca eu ma rog de pe acum sa dau de ea cand m-oi duce la nascut
ca era ffffff draguta, incomparabil mai draguta decat orice asistenta de pe acolo. O chema Oana si nu mai stiu cum (am auzit eu cand o strigau colegele).
Din ce am mai constatat eu pe acolo - medicii barbati sunt mai aroganti si mai repeziti decat medicii femei. Si pt ca ei analizau niste cazuri, nu simteau niciun pic de compasiune pt tine, ca pacienta, asa ca aveau tendinta sa trateze ce spuneai cu ceva scepticism, ca si cum te-ai plange fara motiv. Un medic rezident o tot trimitea pe una acasa pt ca el nu o considera uin caz grav - desi nu avea el puterea sa ii scrie biletul de iesire sau rabdarea de a citi fisa de observatie pana la capat 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 24+
nicooleta27 spune:
Alinutza, acum oricum nu mai pot face nimik, imi ajunge razboiul cu fibromul, nu vreau decat sa-mi tin bb in brate, dupa nastere vad eu ce fac, oricum am testat pe pielea mea, cu sport si putin regim se slabesteeee mama, mamaaaaa. Cred ca era vre-o problema daca nu slabeam dar eu in 2 luni dadeam cam 12,,14 kg jos. Ceea ce ma deranjeaza celkmai mult este ca a pus numai la "tambur" de la talie in sus ciunculita este cat un deget, asa cum o aveam si la 72 kg. Important este sa duc sarcina la termen si apoi direct la endocrinolog
18+
poze_nunta
poze_burtika
AndraZ spune:
ziua buna, fetele!
acum am aparut si eu pe aici ca nu am avut calculator pana acum....al meu a crapat asa ca am rugat pe cineva de la It sa mi-l faca si sa imi dea altul in schimb sa stau si eu pe net pana la 17.30....ca deh, acum pot "soma" cu voia sefului ![]()
Nicooleta 27, sa stii ca nici eu nu stau foarte bine cu tiroida si nici cu kg. Am ajuns acum la 83-84 de kg, dar dr mi-a zis sa nu imi fac probleme ca tiroida nu este de tratat medicamentos. Asa ca stau si eu calma si astept sa vad daca se regleaza dupa nastere...eu asta cel putin asa sper....sa stii ca luna trecuta si eu am pus 3 kg intr-o luna, dar dupa ce am fost mai atenta cu dieta mi-am dat seama ca 1/2 kg erau numai apa....deci poate si tu retii multa apa si de aceea "te ingrasi" fara sa mananci. Plus ca gandeste-te ca de acum bb incepe sa creasca si la fel si cantitatea de lichid amniotic. deci eu zic sa nu te stresezi cu kg ca le dai jos dupa.
Otim, fii fericita ca nu iei in greutate! Sa dea DD sa nu iei mai mult de 7-8 kg pana la sfarsit! Iti tin pumnii. Eu m-am stabilit recird inca 10 kg de acum inainte asa ca sunt atenta cat si cum mananc: multe salate si fructe cat incape.
Lavinia, bine ai venit acasa si printre noi! La urmatoarea comisie te interneaza iar?
Alinutzaa, eu inainte de sarcina si la inceputul sarcinii am facut toate analizele, inclusiv cele hormonale...si toate erau ok. In primele 2 luni de sarcina am mers si la nutritionist. Totul este in regula cu mine, numai ca din cauza unor probleme de sanatate datorate alergiei la gluten s-a dereglat putin organismul si mi s-a spus ca imi voi reveni dupa nastere, cam intr-un an de zile. este posibil ca fiecare dintre noi sa aiba niste probelme de care nu stie. speram sa nu fie vb de probl endocrinologice. 
Andra
21+ 
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
oaana spune:
BUNA HARNICUTELOR,CUM NU INTRU O JUMA DE ZI,CUM GASESC UN CAPITOL INTREG SCRIS,AVETI MILA.....
SIMO,mai am un pic si tremin goblenul,hai dai batai
,spor la cautat masina,sa stii ca noi avem un logan break in leasing,deocamdata suntem multumiti de ea,am vrut sa ne aducem o masina din Germania,dar erau taxelwe cam mari,si cu totul ajungeam la una noua aici,asa ca am optat pt.logan break.
BRAZUCA,ne bucuram ca esti optimista,lasa ca o sa fie bine ,o sa vezi..

bun venit noilor burtikutze.
NICOLETA NIU MI SE PARE DELOC CA ESTI MARE,CRED CA ESTI INALTA...si lasa nu fi suparata pe intalnirea fetelor,caci nici eu nu pot merge si poate ne intalnim noi prin Galati,ca tare vreau sa merg pe faleza...
SIMO,vacanta frumoasa in EAU.
DR ANYA. multumim mult de informatii,daca stiam eu la primul bebe sa nu0i dau atat de mult ceai,dar mama mea ma pisa tot timpul sa-i dau ceai ca-i este sete,si eu nu prea pricepeam de ce sa-i dau,dar mmama ma pistona tare,acum ca am invatat asa de multe nu o sa mai las pe nimeni sa-mi spuna ce sa fac.Dar in cazul colicilor,ce ar trebui sa facem,ca la mine primul bebe a plans trei luni jumatate de burtica si eu ii dadeam ceai,chiar daca el tot plangea in continuare,si spune-ne te rugam de suseta,eu i-am dat la fel ca nu mai suportam sa-l aud plangand,si la un an i-am luat-o,spune-ne te rugam...
si mai am o intrebare,daca nu e prea mult,nu suport deloc sa am haine incheiate pana la gat,simt ca mor daca am un pulover pe gat,si asta de mai multi ani,ai putea sa-mi spui cam ce ar fi?multumesc anticipat pentru raspunsuri.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
karligutza spune:
hello la toate fetele!
am cerut si eu un sfat, o parere, o idee aseara tarziu, dar toata lumea s-a culcat, iar azi tot nika
; va rog calmati-ma nitel, ca intru la banuieli... multumesc!
iata ce scrisesem aseara:
... sunt un pic speriata! cat de grav e ca am trecut de mai multe ori pana acum, in timpul sarcinii deci, fara sa realizez daca e grav sau nu, nici nu m-am gandit... nu am facut nici o conexiune... printr-o poarta de genul celor de la aeroport prin care te scaneaza.. sunt folosite radiatii? adica sunt iradiata cand trec pe acolo?
... cat e de grav? pateste ceva bebe? la eco morfo-fetala in sapt.23 era totul ok la bebe din ce a vazut nenea doctoru'... hmm.. voi ce spuneti de portile alea de scanare?
karligutza,
sapt.25
and... and... and...

printesa din burtica