Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 27
nicooleta27 spune:
Oana te astept la Galati, mi-ar face placere sa facem o plimbarica pe faleza, numai sa te tina picioarele deoarece ai ceva de mers. Acum este ff mult curent si toti evitam faleza dar la varaaaaaa
18+
poze_nunta
poze_burtika
lorinaoo1 spune:
Andra da, trebuie sa ma internez si la urmatoarea comisie, din nefericire 
Dar bine ca s-au mai desteptat astia de prin maternitate si mai dau si bilete de voie peste noapte. Si cred ca ma voi interna si la finalul celor 21 de zile de concediu, pt ca dr mea numai asa imi poate da concediu in continuare - cred ca atunci voi avea totusi internare de o zi ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 24+
Simo78 spune:
oana br / mami lui Iosua 5 oct. 2005 bb2 21 br / [ url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums[url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Oana muta primele ghilimele dupa =. inainte de http...intre parantezele patrate ][ scrie poze si in a doua paranteza pune un / inainte de url, asa /url
karligutza eu stiu ca numai razele X nu-s bune, daca e de tipul celor din aeroport (detector de metale) e ok.
6 zile...
Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
AndraZ spune:
karligutza, in capitolele trecute a mai intrebat cineva acelasi lucru si nu stiu cine i s-a raspuns ca este ok sa treci prin portile care te scaneaza. acele radiatii nu fac rau lui bb. o prietena de-a mea, la ambele sarcini a calatorit foarte mult cu avionul. bb 1 este foarte sanatos, iar bb 2 este in burtica si este ok. asa ca te rugam mult sa te linistesti si sa nu iti faci ganduri rele. bb va fi bine
Andra
21+ 
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
AndraZ spune:
Lavinia, imi pare rau sa aud ca va trebui sa stai iar o noapte in spital. Dar macar e bine ca stai numai una....tre' sa vedem si partea buna a lucrurilor. La voi la maternitate nu sunt rezerve? Sau sunt numai pt proaspetele mamici? In Bucuresti stiu ca se poate aranja sa stai la rezerva de 2 paturi....macari nu tre' sa suporti 100 de femei pe cap....si milioane de puricei ![]()
Andra
21+ 
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
mychydutza spune:
karliguta eu am lucrat la un moment dat la o firma care vindea de astea si din cate imi aduc aminte, radiatiile pe care le foloseau la scanat nu sunt daunatoare. pai ce ar insemna asta pt oamenii care calatoresc mult?nu cred ca sunt chiar inofensive delok insa nici sa dauneze la bebe nu cred.
daca vrei musai sa te lamuresti poti sa trimiti un mail la firma UTI care comercializeaza de astea. poate iti raspunde cineva..............
+19
mihaela
poze
otim spune:
Miillyy - eu sunt din Timisoara , nu stiu cum arata spitalul vostru de la ARAD , dar aici eu am fost in vizita la Bega pentru un eco si am zis ca eu acolo nu ma duc sa nasc si asa am ales Odobescu ( pe care nu l-am vazut din interior ) dar nu am citit pe internet lucruri foarte dragute nici despre acest spital ( ceva cu gongute ... ) . Eu din pacate nu-mi pot permite sa merg la Szeged financiar vorbind , dar daca as putea alege sigur SZEGED ar fi . 

Simo78 - ce tari pile ai la spital .....
AndraZ - si eu ma bucur pe de-o parte pentru ca-mi era teama sa nu depasesc 100 kg , motiv pentru care mi-am luat si cantar acasa , dar pe de alta parte ma tot intreb ca e bine , OARE ? Am testat si cantarul ca sa fiu sigura ca nu e defect ( am pus pe el diverse lucruri cantarite si tot asa arata si el ) , in schimb tati ( care si el se pare ca e inscarcinat ) a pus 3 kg pana acum .
20 saptamani
Laurentiu
Alinutzaa spune:
Nicoleta si Andra, n-am vrut sa va alarmez. Bine ca e totul bine si voi sunteti sanatoase si bebicii cresc sanatosi, voiosi, voinici in burtici. Lasati fetelor ca dupa ce nastem o sa avem noi grija sa devenim niste mamici belle si june de mai mare dragul ![]()
21+ 
nicooleta27 spune:
Otim, consider cantarul cel mai mare dusman al meu, e bine sa-l ai in casa dar sa nu te cantaresti decat o data pe saptamana. Eu am ajuns sa depind de el, in fiecare dimineata tzup pe cantar si uite asa imi stric buna dispozitie.e cealalta parte este bine ca-ti controlezi greutatea si stii cand sari calul si cand nu , dar crede-ma ca nu e bine
18+
poze_nunta
poze_burtika
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by otim
Simo78 - ce tari pile ai la spital .....20 saptamani
Laurentiu
Din pacate nici una din ele nu va naste in locul meu
6 zile...

Simona
20+