Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 25
nicooleta27 spune:
Alina , acum un an am fost la un endocrinolog , aveam atunci 80 kg si ceream tratament cu regenon ca auzisem io ca se slabeste cam 15 kg intr-o luna
.
Dupa ce mi-a explicat ca nu am o greutate scapata de sub control si efectele negative pe care le are acest tratament mi-a facut si un control. Mi-a zis ca as avea probleme cu tiroida si ca ar necesita o echografie, pe atunci am crezut ca vrea sa-mi ia banii degeaba ca eu oricum cu regim slabeam 12 kg in 2 luni. Nu am luat in considerare ce mi-a spus atunci si acum chiar regret dar nu se mai poate face chiar nimik.
18+
lorinaoo1 spune:
Salutare fetelor! Uf ca dor mi-a fost de voi
si de casa. Am scapat azi de spital
si am si sarit pe calc sa vad ce ati mai scris. Evident ca nu am reusit sa citesc tot, dar recuperez eu 
Asa, acu ceva din experienta mea neplacuta si cu peripetii. Am fost azi la comisie (incep cu sfarsitul
) si mi-a dat prelungirea CM cu inca 30 zile
Faza nasoala e ca am si "colectat" un puricel cat am stat acolo, ca erau niste oameni 
nu stiu de cand nu se mai spalasera (cred ca anul trecut 
). Dar m-am invatat minte, data viitoare il trimit pe sotu' sa mearga el la comisie, ca si acum tot el a intrat in cabinet la doctoreasa.
La spital au fost astia "in priza" tot timpul, ba cu televiziunea (cazul copilului de 5 zile de la stiri), ba cu Sanepidul, ba nu stiu ce inspectie. Simo ma intrebai cum arata sala de nasteri - habar n-am ca astia au interfon la intrarea de palier si cu vanzoleala asta nu intrau decat cei "avizati" si cu burta maaaare ![]()
La analizele de alaltaieri nu a mai iesit streptococul ala (care aparuse acu 2 sapt, si abia marti am luat rezultatul) ceea ce ma face cam neincrezatoare in laboratorul lor de analize. Deci am mai scapat de un stres.
Pe bebelina nu am vazut-o ca nu mi-a facut nimeni o eco. Eram tare curioasa sa stiu daca a mai recuperat in dezvoltare - acu 2 sapt era in urma (diferenta era de 2 sapt)
. Acu pot sta si eu linistita cam 21 de zile, dupa care ma vede iar dr pt inca 9 zile de concediu. Si apoi iar cantare si treaba la comisie 
Hai ca va mai scriu, ma duc sa ma intind si eu un pic, ca azi am avut nervii intinsi aproape de maxim, ca altfel nu se poate in Romania.
Olgutza cat mai ai pana la comisie? Sa nu-ti faci griji, ca merge f usor, cel putin la noi in Iasi ![]()

Simo, Ioana, Anto, Musetto, Anya, Lary, Otim 

Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 24+
Ioana75 spune:
Lavinia
bine ai revenit acasa! Ma bucur ca ai reusit sa-ti prelungesti concediul medical si ca ai scapat de streptococ.
Si eu sint cu dulciurile, dar nu s-au depus in sarcina pentru ca organismul meu traia deja in concubinaj cu cioco & co de ani de zile
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
Miillyy sa-ti traiasca flacaul, mai sunt fete din Arad care o sa te indrume acolo unde trebuie.
6 zile...
Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
Alinutzaa spune:
Nicoleta, nu vreau sa te sperii, dar eu din cate stiu, problemele mamei cu tiroida nu sunt tocmai ... indicate, sa spun asa, in sarcina. In sensul ca hipo sau hipertiroidie afecteaza fatul. Cel putin eu asa stiu de la doctorita mea. Mie de exemplu printre analizele de primul trimestru, mi-a dat sa fac si hormonii tiroidieni, chiar daca din cate stiu eu, eu nu am avut probleme cu tiroida. La unul dintre ei mi-a iesit o valoare sub normal si m-a trimis la medic endocrinolog. Am plecat de acolo cu un ok, sunt sanatoasa, insa maine ma duc sa donez din nou sange doar pentru analiza acestor hormoni, analize pe care doctorita mea m-a pus sa le repet. Acum...nu stiu ce sa zic. Poate stiu fetele mai multe despre aceasta chestiune.
Lavinia, bravo pentru ca ai revenit acasa si pentru ca ai scapat de niste stresuri.
Fetelor, eu nu mananc dulciuri, in schimb rod la mereeeeeeee. 3-4 pe zi cel putin. Asta la serviciu, ca daca ajung acasa nu prea imi mai vine sa mananc mere.
Oricum eu nu stiu de ce va faceti atatea probleme, ca din cat v-am vazut eu prin poze sunteti niste viitoare mamici tare tare frumoase.
Edit: ce imprastiata sunt! Bun venit noilor gravidutze!
21+ 
Simo78 spune:
Lavinia bine ca ai scapat si de data asta de spital....Lasa ca de sala de nasteri ma interesez eu ca am de unde si iti spun ![]()
6 zile...
Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
Ioana75 spune:
Simo, dupa
ma faci sa banui ca iubi al tau lucreaza la maternitate
.
Miillyy, bine ai venit!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)